2777
2789
عنوان

سیسمونی😑🤦‍♂️🤔

545 بازدید | 62 پست

بچه ها من و مامانم داشتیم درباره سیسمونی حرف میزدیم بعد مامانم گفت سرویس چوب برات نمیخرم اما به جاش پولشو میدم طلا..منم عروس غریبه ام..تو مخم نمیره ک نخرم..میترسم حرف بزنن بهم ..مخصوصا که جاریم پدر نداره و مادرش براش سرویس چوب و کهنه شورم گذاشته بود..البته من خودم اگه پول داشتم و دستم باز بود قطعا نمیذلشتم پدر و مادرم چیزی بخرن چون بچه ماله من و شوهرمه به اونا چ ک بخوان سیسمونی بدن ولی چ کنم ک دستم خالیه وگرنه دریغ نمیکردم با چند نفرم ک مشورت کردم گفتن بخر تا حرف نشنوی..چند بارم دو تا از خواهرشوهرام گفتن نخر برای چیته پولتو بدی جوب بده طلا و ولی سه تاشون غیر مستقیم منظورشونو رسوندن ک بخری بهتره...حالا موندم..نمیدونم چیکار کنم...شما چه نظری دارین؟

الان میان میگن زندگی خودته ب بقیه چه

ولی بخداباید بدونی این زندگیت به مردم مربوط تره تا خودت

پس بخر و حرف نشنو

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به کسی چ ربطی داره 

مامانت دلش نخاد اصلا نمیده چه حرفی میخاد باشه 

والا جهازم دیگ نمیزارن خانواده داماد دخالت کنهاون وقت سیسمونی بخاطر حرف فلانی😐😐😐

غیرمنطقیع 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
الان میان میگن زندگی خودته ب بقیه چه ولی بخداباید بدونی این زندگیت به مردم مربوط تره تا خودت پس بخ ...

بله میدونم..ولی بعضی وقتا احبار کاری میکنه ک بر خلاف میلت تموم بشه..مخصوصا ک جهازمم تقریبا تکمیل و سنگین بود..به خاطر اون گیر کردم ک بخرم یا نخرم

2790
2778
2791
2779
2792