2777
2789
عنوان

طلسم مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 60 پست
تو همونی نیستی که گفتی به این چیزی اعتقادی ندارم؟

بعدشم یعنی اینقدر کار این دعانویسه تخصصیه که میتونن از اون کارا بکنن،زن داداش من خودش گفت ما رفتیم پیش دعا نویس ،دعا نویس گفت همین خواستگارت دو ماه بعد میاد ،نمیدونم چرا به ما دعا نمیسازه

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برید کلیپ های دعا نویسی و ف.ال و طلسم علی شرقی در اپارات رو ببینیدبعد متوجه میشید اگر بدبخت ترین انس ...

پس چرا چند نفر از اطرافیان ما دعا گرفتند زندگیشون درست شده خب من میگم ب همون دعا هم خدا نگاه میکنه شانس دارند والا همه جا میگن دعا خب نیست چرا اطرافیان من میگیرند گناه ندارع خدا هم بیشتر هوای زندگیشون رو داره🫤🫤🙁🙁🙁

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

پس چرا چند نفر از اطرافیان ما دعا گرفتند زندگیشون درست شده خب من میگم ب همون دعا هم خدا نگاه میکنه ش ...

ببین معنی دعا یعنی درخواست کردن. به عربی یعنی خواستن چیزی از کسی

وقتی دعا میگیری یعنی درخواست میکنی از کسی

خب وقتی میری پیش خدا دعا میکنی یعنی خدایا از تو میخوام

وقتی میری پیش دعانویسی ک با نیروی اجنه کار انجام میده، دعا میگیری یعنی از اجنه درخواست میکنی

خب تا اینجا رو داری؟

حالا اجنه چی هستن. اجنه حد وسط ندارن یا کافرن یا مسلمان. در قران ارتباط جن و انسان منع شده. خداوند هاله محافظ برای انسان قرار داده نتونه اینارو ببینه و ارتباط بگیره و اجنه نتونن به انسان اسیب وارد کنن. با این وصف چه اجنه ای از دستور خدا سرپیچی میکنن و ارتباط میگیرن با انسان؟ اجنه کافر!

ایا اجنه کافر خیر و صلاح انسان رو میخواد؟

اینک میگن دعا گرفتن با اجنه رحمانی هست دروغ محضه، چون اجنه مسلمان منع شدن از ارتباط با ما!

تو با دعا گرفتن و درخواست از نیروی اجنه شاید ب خواستت برسی اما قطعااااا و حتما عاقبت بخیر نمیشه اون خواسته ت چون اگر خواسته ی تو به خیر بود اجنه کافر برات جورش نمیکردن چون کار اجنه ی شیطانی گرفتار کردن انسانه!

من ب چشم دیدم طرف با دعا ازدواج کرد اما بعد ۱۰ سال و خرده ای ب بدترین شکل جدا شد و همش میگفت اشتباه کردم

یکی بود برای خودش دعا میگرفت ب خواستش میرسید اما سنگینی افتاد روی شوهرش و شوهرش سالها زمینگیر شد اخر فهمیدن این طلسم افتاد بهش چون زنش همش دعا میگرفت، روحانی گفت باید گوسفند قربونی کنید این باطل شه بتونه جون بده راحت شه

سنگینی این دعاها و باز کردن حضور اجنه در زندگی به خاک سیاه میشونه ادمو هرچند ک ادم ب خواسته ش برسه ولی جاهای دیگه ی زندگیت خراب میشه!

در نهایت اجنه قوی ترن یا خدایی ک اجنه و انسان و زمین و اسمون و تورو افرید؟؟ کدوم خیر خواه توعن؟ کدوم قدرتشون در براورده کردن درخواست تو بیشتره؟؟

ببین معنی دعا یعنی درخواست کردن. به عربی یعنی خواستن چیزی از کسیوقتی دعا میگیری یعنی درخواست میکنی ا ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی برام 💋❤️

پس چرا خدا برای ی خاسته ایی ک داریم اذیتمون میکنه 🥲 ❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین معنی دعا یعنی درخواست کردن. به عربی یعنی خواستن چیزی از کسیوقتی دعا میگیری یعنی درخواست میکنی ا ...

خیلی درست تونستی توضیح بدید خیلی دقیق

توی تاپیک های من فضولی نکن چون همه چیز رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس حرفای ضدونقیض توی تاپیک هام زیاده فقط میخوام برای مشکلم راه حل پیدا کنم وگرنه قصدم این نیست بشینم داستان زندگیم رو تعریف کنم اینجا گوگل هست دیگه ممکنه شناسایی بشیم!با تعلیق شدن تاپیک ها حذف نمیشه وگرنه با خیال راحت صحبت میکردم بعدش تعلیق میشدم مشکلی نبود الان دیگه از یه تاپیک حتی اگر تعلیق بشی اگر شناسایی بشی میرن تمام زندگیت رو میخونن

خاله من چند شب توی خواب دیده بود مامان بزرگ خدابیامرزم میاد توی خوابش و بهش میگه توی اتاقت زیر فرش یه طلسم هست بازش کن خالم توجهی نمیکنه و چند شب این خواب میبینه و آخرش میره فرش میزنه کنار میبینه یه چیزی مثل تخم مرغ زیر فرش هست میشکنه میبینه داخلش طلسم هست و چند وقت بعدش هم یه طلسم صلیب جلوی در خونش پیدا کرد واقعا اون مدت زندگیش افتضاح شده فوق العاده وضعیت مالیش بد شده بود واقعا فاز اینایی که میرن واسه مردم طلسم مینویسن درک نمیکنم

🫠🐈

آره.آخرش دختره خودش هم مرد.چون اشتباهی دختر مرده رو طلسم کرد.بعدش هرکی همخون بودن میمردن.اون دختره ک ...

فیلم ایرانیه سینمایی هست سریالها؟؟؟

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

اینی ک میگی ی فیلم ترسناک ترکیه ای بود

ی طلسم گرفت ک زن مَرده و هرکی ک هم خون زنشه بمیره ، زنه میمیره و مامان زنه هم میمیره بچهاش هم میمیرن اخر فیلم خود زنی ک طلسم گرفته بود هم اذیت میشه جوری ک انگار میخوان خودشم بکشن میره پیش دعا نویسش میگه اینا چرا دارن منو میکشن ،دعا نویسه میگه شاید توام همخون اون زنی 😂😂 و واقعا زنه با اون نصبت خونی داشت انگار باباهاشون یکارایی کرده بودن .ته همه فیلم ترکیا اینه

۱ دعانویس نه ، جادوگر . دعانویسا قرآنین

۲ متقاضی هر کی بوده آشنا بوده چون اسم شناسنامه ای زنه و مادرش و ۲ تا بچه ها رو میدونسته

۳ اجلشون اون موقع بوده و طلسم مرگ وشسیله بوده

۴ اسم خانمه و بچه هاش در دسته ی حادثه ساز قرار داشته ، که سحر ، جادو و طلسم روشون اثر کرده