2777
2789
عنوان

طلسم مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 43 پست
فکر بد نکن یکی حدود ۸۰۰تومان مالم بالا کشیده برای اون میخوام حقمو بگیرم

کسی که بره پیش دعا نویس کافر میشه

این یک معامله هست در مقابل انجام کار نفر دین و ایمانش رو از دست میده

اگر آخرتت برات مهمه دنبال دعا نویس نرو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر زن داداش من کلأ اهل جادو بود ،پیش چشم مادر من دعا به خورد زن داداشش میداد،من جایی خوندم که دعا گرفتن و طلسم اهل خونه رو کم میکنه،که البته برادر زن داداشم تو سن 18سالگی با تصادف جون مرگ شد،ولی نمیدونم چرا مایه ی عبرت نشد،هنوز هم دنبال دعاس

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

مادر من طفلی مدام گریه میکنه میگه پسرم با من دشمن شده ،حتی به روی مادر من نگاه نمیکنه،با من که 15ساله قهره،واقعا دیگه موندیم چیکنیم،کلأ گویا برادرم و دیوونه کرده ،بی جهت با همه لجه،اخه جالبه که حتی با اینهمه دعا و طلسم زن و شوهر هم باهم خوب نیستن

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

خب اگه واسه چیزهای خوب باشه چ اشکالی داره مثلمهر محبت اینا یکی مثلا یه خونه ای داره فروش نره بره دعا ...

در مقابل هزینه دعا

باید دین و ایمانش رو بده

دعا مفت نیست حتی پولم که بگیرن پول صرف گناه میشه

اصل قضیه همونه گفتم

من خیلیا رو دیدم دعا میگیرند ب نظر من همون دعا هم خدا نگاه میکنه ک طلسمشون میگیره وگرنه هیچ دعایی قدرت ندارع فقط خدا باید آدم رو بخاد ک همه کاراش ردیف بشه اگ خدا نخواد هیچ طلسم و جادویی نمیگیره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خب اگه واسه چیزهای خوب باشه چ اشکالی داره مثلمهر محبت اینا یکی مثلا یه خونه ای داره فروش نره بره دعا ...

مشكلش اينه كه بازم داريم از كسي خير خدا كمك ميگيريم.

اصولا دعانويسا جن و موكل دارن.

همين زبوني كه داريم مگه چشه؟ با همين دعا كنيم كه خدا مهر و محبت رو قرار بده. چيزي فروش بره.

با نماز و قران.

كلا جنبه خوبي نداره دعانويس. شايد ظاهري كارها پيش بره ولي بعدش نه.

سوال شرعي داري زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠. اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست.