2777
2789
عنوان

طلسم مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 60 پست
مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی برام 💋❤️پس چرا خدا برای ی خاسته ایی ک داریم اذیتمون میکنه 🥲 ❤️

ببین ۳ تا حالت وجود داره

حالت اول اینک ما در عالم ماده زندگی میکنیم که برای اینکه به یک سری مقاصد و خواسته ها برسیم باید اسباب و مقدمات فراهم بشه، نمیشه یهو شرایط عوض بشه چون اینجا عالم ماده س یعنی عالم اراده نیست، اینجا همه امور با علت و معلول سرو کار داره و باید با واسطه به خواستت برسی، مثلا تو میخوای بری مغازه باید لباس بپوشی بری دم در بری تاکسی سوار شی اگر تاکسی گیرت بیاد تازه، اگر ترافیک نباشه اگر پول داشته باشی و.... نمیشه اراده کنی و اونجا باشی، باید مراحل طی کنی

بخاطر همین تو دعا میکنی خدا میگه باشه بهت میدم اما صبر کن اینجا باید شرایط فراهم بشه، مثلا عاشق یکی شدی، خب باید اونم عاشق شه اونم شرایط و خواسته هاش اوکی شه چون اونم اختیار داره. خلاصه اینجا نمیتونی یه چیزی بخوای و بی مقدمه بشه. این قانون طبیعت عالم ما هست و تقصیر خدا نیست بخواد اذیت کنه

حالت دوم اینک یه انسان تا وقتی نیاز نداشته باشه خواسته ای نداشته باشه، تلاش نمیکنه و رشد نمیکنه، تو اگر گشنه ت نشه عمرا بری غذا بپزی و بخوری تا بفهمی لذت غذا خوردن چیه

اگر نیاز احساسی و جنسی نداشته باشی عمرا ازدواج کنی و تکامل پیدا کنی

پس انسان وقتی نیاز و خواسته ای داره براش تلاش میکنه و بخاطر همون تلاش مجبوره رشد کنه. پسری ک عاشق دختر میشه برای رسیدن به اون کار میکنه و اون کار باعث رشدش و پولداریش میشه.

اگر خدا همون در دم خواسته ت رو بده ایا تو تلاش میکنی و رشد میکنی؟؟؟ خیر قطعا. کلی از رشد و پیشرفت و تجربه لذتها جا می مونی و خیلی از لذت ها رو نمیفهمی وجود داره اصلا چون تلاش و پیشرفتی نکردی. پس اگر خدا یه خواسته ای رو زود نمیده میخواد تلاش کنی. دیدی یه بچه نوپا جلوش اسباب بازی میذارن ک بخاطر اون ذوق کنه تحریک شه راه بره؟؟ ایا میخوایم اذیتش کنیم؟ یا میخوایم عروسک ندیم بهش؟ نه فقط میخوایم انگیزه بگیره برای حرکت و تهش ک راه افتاد خودمون بهش میدیم

پس خدا قصد اذیت نداره بلکه از سر مهر میخواد ما رشد کنیم

حالت سوم ما بخاطر یک سری محدودیت ها توانایی دیدن عاقبت خواسته مون رو نداریم اما خدا میدونه عاقبت اینکار چیه

و چون میدونه میخواد مارو حفظ کنه. و قطعااا خواسته ای بهتر رو میذاره برای ما، فقط ما در این بین بخاطر نرسیدن به خواسته مون دوتا منفعت بهمون میرسه، یکی اینکه از عاقبت شوم رسیدن به اون حاجت حفظ میشیم، و دوم اینک باز رشد میکنیم، یعنی صبور میشیم قوی میشیم میفهمیم با هر دردی نمی میریم و یاد میگیریم از عقل استفاده کنیم جای احساس و خلاصه بازم پیشرفت روانی و شخصیتی داریم

با این سه حالت متوجه میشیم خدا نیازی نداره تورو اذیت کنه، تورو اذیت کنه چی بهش می رسه؟؟ اون خودش تورو افریده بعد بخواد اذیتت کنه که چی؟؟ هدف از خلقت تو رشد و تکامل توعه ک بتونی نهایت لذت رو تجربه کنی.

من برای چی دوست دارم بچه بیارم؟ چون میخوام نی نی بدنیا بیاد و زندگی رو بچشه و براش تلااااااش میکنم تا بهش خوش بگذره

ایا دوست دارم تو یک سالگی فریز شه؟ نه دوست دارم رشد کنا بزرگ شه، هدفم اینک پیشرفت کنه، تو این مسیر کمکش میکنم

بلاتشبیه خدا هم همینه و اون خالق همه ماست و نیازی ب اذیت ما نداره