2777
2789
عنوان

خون بس

| مشاهده متن کامل بحث + 76305 بازدید | 406 پست

#رمان #خون_بس برگرفته از داستان واقعی زندگی یه دختر

پارت صد و پانزدهم

نزدیک غروب بچه‌ها سپردم به افسانه و مامانم و همراه یوسف رفتم‌ سمت جایی که ولی زندانی کرده بودن.

خیلی حالم‌ بد بود یاد اون روزایی افتادم که با چه زحمت و عشقی اون مدرسه درست کردیم .

رفتم با اقا ولی روبرو شدم تمام بدم از عصبانیت میلرزید یوسف گفت خوبی گفتم اره خوبم اما اصلا خوب نبودم .

دستم گرفت و گفت بریم شیرین حالت خوب نیست داد زدم گفتم اره حالم بده اقا ولی تو خوب میدونی چرا حالم بده ،اره نگاه کن منو میفهمی چرا حالم بده .

میدونی یاد اون زن بدبختت افتادم یاد خودم افتادم که پشت در اتاق عمل وقتی شنیدم بارداره و خطر داره تهدیدش میکنه خودم فحش دادم از خودم بدم اومد ،ولی الان از تو حالم داره بهم میخوره چطور دلت اومد اون زن معصوم و اون‌ بچه های بی گناه تو اتیش ول کنی بری چرا اونا گذاشتی اون جا بمونن ،چرا فقط فکر جون خودت بودی ،اخه چرا .

د لالی مگه جواب بده چرا با خودت نبردی بیرون اونا رو گذاشتی بمونن تو اتیش ،اگه رحمان و یوسف نبودن الان بچه هاتم سوخته بودن، لامصب مگه تو انسان نیستی.

الان با چه رویی میخوای بچه هات ببینی، میخوای بگی مادرشون کشتی .

من نمیزارم اون بچه ها ببینی از ندیدن بچه هات باید عذاب بکشی .

تو اگه وجدان داشتی اون بچه ها نمیذاشتی فرار کنی.

همون روز اتیش سوزی قسم خوردم خودم با دستای خودم بانی این کارو اتیش میزنم .

ولی الان فقط و فقط بخاطر اون بچه ها بهت رحم میکنم.

ولی نمیزارم صاف صاف بین مردم بچرخی و به ریش ما بخندی تا عمر داری میمونی همین جا تا از تنهایی دیوانه بشی.

همه این حرفا رو با گریه زدم ،رفتم یه لگد بهش زدم و گفتم چیه با اینکار میخواستین من بشینم سر زندگیم یا خودتون بدبخت کنید.

من الان سر زندگیمم بدبخت اون تویی که تا عمر داری عذاب وجدان گریبان گیرته.

الانم دارم بهت گوشزد میکنم اگه حتی اسم از اون بچه ها رو بیاری خودم با دستای خودم خفت میکنم.

به یوسف گفتم بریم دیگه نمیتونم با این حیون یجا باشم .

در محکم کوبیدم و رفتم یه گوشه واستادم تا یوسف قفل در ببنده بیاد.

اومد کنارم و گفت خوبی بشین یکم اروم شو بعد بریم .....

پارت صد و شانزده

اون اخرین دیدار من با ولی بود بعد از اون دیگه نه اسمی ازش بردیم نه دیدیمش.

خانم بزرگم وقتی متوجه شد که منو یوسف از جریان با خبر شدیم به دست و پا یوسف افتاد که ببخشش، یوسف گفت من میبخشم ولی شیرین چی اون زن بدبختی که با نقشه شوم تو جون مرگ شد چی.

قشنگ با چشم های خودم میدیدم که خانم بزرگ داره عذاب میکشه ولی بخاطر غرورش نمیاد از من طلب بخشش کنه .

منم تو دلم بخشیدمش چون از بچگی بابام‌ خدابیامرز بهمون یاد داد بود جواب بدی رو با بدی ندین ،همیشه دلتون بزرگ‌ باشه.

چهار تا بچه به سختی بزرگ‌ کردم نذاشتم هیچ‌ کدوم ازم دلخور بشن .

زینب دیگه بزرگ‌ شده بود و خانم ،خیلی دست کمکم بود و بچه ها نگه میداشت .

بچه ها بزرگ‌ شدن و رفتن مدرسه به اسرار یوسف خودمم رفتم مدرسه و دوباره کارم شروع کردم تا بچه ها بزرگتر شدن و دوست داشتن ادامه تحصیل بدن .

به پیشنهاد من یوسف قبول کرد که بریم شهر تا بچه هام اونجا درسشون بخونن.

یوسف هفته ای یه روز میرفت عمارت و کاراش میکرد و برمیگشت.

یه روز که میخواست بره خیلی اسرار کرد که تو هم بیا منم بچه ها سپردم زینب و رفتم عمارت.

وقتی رسیدیم مستقیم رفتم پیش مامانم خیلی دلم براشون تنگ شده بود.

وقتی مامانم دیدم تو رختخوابه قلبم درد گرفت کلی گریه کردم پرسیدم چیشد مامان.

چرا تو رختخوابی مریض شدی خدایی نکرده مثل همیشه لبخند زد گفت نه خوبم اما من باور نکردم.

رفتم سراغ رحمان با گریه و التماس ازش پرسیدم چیشده گفت مامان یه مدت خیلی سردرد داره نمیتونه سرپا واسته .

نمیدونم چرا بازم باور نکردم به یوسف گفتم میخوام مادرم ببریم شهر ،اونم قبول کرد و مادرم و فرشته با خودمون بردیم .

تو راه متوجه حال بد مامانم میشدم اصلا چشمهاش نمیتونست باز نگه داره کلا بی حال وسست بود.

رسیدیم شهرم همون موقع رفتیم بیمارستان .

مادرم بستری کردم و بعد کلی ازمایش و عکس دکتر صدام کرد و گفت متاسفانه مادرتون ......

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

خانوما این از ۴پارت  فرداشب ۴پارت پایانی رو میزارم فردا شب داستان تموم میشههه😍💙

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@nasimجان  

@مهدیه1370  

@پاییزبنفش  

@سینوس‍ 

خانوما ۴پارت پایانی رو الن میزارم

@nasimجان     @مهدیه1370     @پاییزبنفش     @سینوس ‍  خ ...

@سینوس  

@باران۱2345

@سارا_کلوچه  

@ghost_2005‍ 

دیشب خوندم گلم ممنون از مهربونیت😍❤

النم ۴پارت پایانی رو میخام بزارم براتون😊

پارت صد و هفدهم

اون روز فهمیدم‌ که مادرم تو سرش غده بدخیم داره و‌ از دست هیچ‌ کدوم مون هم کاری برنمیاد.

تا اخرین لحظه های عمر مادرم تنهاش نذاشتم و بهش رسیدم‌ با اینکه هر روز شاهد اب شدنش بودم‌ ولی هیچ‌ وقت برای بهبودیش و دیدن معجزه دست از تلاش برنداشتم .

مادرم قبل مرگش از یوسف خواست که به یکی از خواستگارهای فرشته جواب بعله بده و خیالش بابت فرشته راحت بشه به قول خودش خوشبختیش ببینه.

فرشته هم با یکی از تاجرایی که‌ میمومد عمارت ازدواج‌ کرد و برای زندگی قرار شد برن خارج از کشور .

تقریبا یک هفته از عروسی فرشته میگذشت که بچه رحمان بدنیا اومد .

مادرم دقیقا چهل روزگی پسر رحمان فوت کرد و برای همیشه مارو تنها گذاشت.

دقیقا روز مراسم‌ خاکسپاری مادرم خانم‌ بزرگ‌ گفت حالم‌ بده دارم‌ خفه میشم .

سریع طبیب صدا کردیم‌ تا طبیب بیاد خانم بزرگ بهم گفت دخترم حلالم کن دستاش گرفتم‌ و‌ گفتم من همون چندین سال پیش حلالتون کردم‌ بعدم‌ چشماش بست و برای همیشه از پیش ما رفت .

برای منو‌ یوسف خیلی سخت بود توی دو روز مادرهامون از دست دادیم .

روز و شبم کلا با یاد مادرم و خانم بزرگ میگذشت .

اصلا نمیتونستم پا بزارم تو عمارت وقتی میرفتم پای تنور قلبم درد میگرفت ولی خوب من باید زندگیم‌ میکردم‌ .

فرشته بعد چهلم مادرم‌ برای زندگی رفت خارج کشور و من و رحمان تنها موندیم .

یروز نشسته بودم‌ خونه که ناخوداگاه یاد سهراب افتادم .

گفتم یعنی الان‌ کجاست چه بلایی سرش اومده .

به یوسف گفتم برام‌ پیداش کنه چند ماه طول کشید تا تونست نشونی ازش گیر بیاره ‌.

دل تو دلم‌ نبود که برم ببینمش، نمیدونم‌ چرا یوسف خیلی سعی کرد جلوم‌ بگیر و منصرفم‌ کنه ولی من قبول نکردم تا اینکه......

پارت صد و هجدهم

انقدری اصرار کردم‌ تا یوسف منو برد، رفتیم یه جایی خارج‌ از شهر بود یه تابلو داشت نوشته بود بهزیستی .

با چشم گریون رفتم‌ داخل و اسم‌ و فامیل برادرم‌ گفتم و اولش بهونه اوردن که نمیتونی بری داخل ولی انقدر التماس کردم و یوسفم با یکیشون هماهنگ‌ کرد که اجازه دادن برم چند دیقه فقط از دور ببینمش.

رفتم داخل اتاق های تو در تو که از اتاق ها کلا صدا داد و فریاد میومد هم میترسید هم چشم میگردوندم تا سهراب ببینم .

یه خانم اومد جلوم و گفت شما اینجا چیکار دارید کی راه داد بیایید .

گفتم اومدم برادرم‌ ببینم ،گفت اسمش تا گفتم‌ سهراب گفت نکنه شما خواهرش شیرین هستین .

جا خوردم گفتم‌ چطور شما از کجا میدونید اسم‌ منو‌.

گفت داداشت قبل اینکه بیهوش بشه بلند داد میزد میگفت شیرین عروسیت مبارک بیا جلو داداش برقص میخوام کادوت بدم ،پرستار گفت با اینکه کاملا مچاله شده بود ولی خودش هی این طرف واون طرف میزد مثلا داشت میرقصید.

با شنیدن حرفاش فقط اشک‌ میریختم.

گفت رفتم پیشش گفتم با کی حرف میزنی یه سمت نشون داد گفت با شیرین دیگه ببینش چقدر قشنگ شده اخه امروز عروسیشه اومده پیش من بهش کادو عروسیش بدم بعد بره سرخونه زندگیش .

انقدری هیجان زده شده بود که نگو ،منم رفتم براش داروهاش بیارم‌ که دیدم خوابیده رفتم‌ نزدیک‌ هرچی تکون‌ دادم‌ صدا زدم‌ جواب نداد .

گفتم یعنی چی مگه داداش من زنده نیست ،گفت چرا زندست ولی الان کاملا بیهوش مغزش به کل از کار افتاده فقط قلبش داره میزنه.

گفتم توروخدا بگو‌ کجاست برم‌ ببینمش .دستم‌ گرفت و با خودش برد ته سالن و در یه اتاق باز کرد گفت اینجاست برادرت .

با دیدنش قلبم‌ درد گرفت خدا این چه وضع این چرا اینطوره دقیقا مثل بچه چهار پنج ساله کوچیک‌ و‌ ریز .

گفتم خدایا چرا اینطور کردیش خدایا من میبخشمش تو هم کمکش کن .

اصلا نتونستم تحمل کنم ،یوسفم دید حالم‌ خوب نیست گفت بریم شیرین بسه .

گفتم چشم و با چشم‌ گریون اومدم بیرون رو به پرستار گفتم خانم‌ توروخدا اگه بیدار شد به خونم زنگ بزنید بیام ببینمش بازم‌ .

شماره دادیم و اومدیم بیرون .

اصلا حالم‌ خوب نبود فکر نمیکردم‌ دیگه انقدر وضعیتش بد باشه .

تقریبا از اون روز یک هفته گذشته بود که تلفن خونمون زنگ‌ خورد زینب جواب داد بعدم رو به من گفت یه خانم بود گفت بهتون بگم سهراب فوت کرده .

دو دستی زدم‌ تو سرم‌ و گفتم‌ خدایا اخه چرا .

رفتیم جنازه سهراب تحویل گرفتیم‌ و‌ بردیم پیش مامانم دفن کردیم‌ و یوسف براش مراسم‌ گرفت و‌ برگشتیم بازم‌ شهر .....

پارت صد و نوزدهم

دیگه یوسف بعد فوت مادرش کمتر میرفت عمارت و از دور حواسش بود به همچی .

بچه هام‌ بزرگ‌ شده و دانشگاه میرفتن زینبم دیگه ادامه نداد درس خوندن منم مجبورش نکردم .

پای خواستگارا به‌ خونمون باز شد و‌ یوسف ،زینب شوهر داد و اونم رفت سر خونه زندگیش .

احسانم دانشگاه پزشکی درس خوند و مدرک دکتراش گرفت .

و دوقلوهای من هم تو رشته های مختلف مدرک‌ دانشگاهی گرفتن ‌.

یوسف دیگه سنش خیلی رفته بود بالا و‌ هزارتا مریضی اومده بود سراغش.

به اسرار بچه‌ها قبول کرد که یه مغازه باز کنه و سر خودش گرم‌ کنه .

صبح تا شب میموند تو‌ مغازه و منم میرفتم هی بهش سر میزدم .

مثل مردم عادی زندگیمون میکردیم و روزمون به شب میرسوندیم.

احسان تصمیم گرفت که به مطب باز کنه یوسفم کلی کمکش کرد تا موفق شد.

تو این رفت و امدها احسان عاشق دختر یوسف (پسرعمم) شد و بعد کلی رفت و امد قبول کردن و رویا شد زن احسان.

دیگه منو یوسف تنها شدیم تو خونه چون‌ الیاس و الهام تصمیم گرفتن برن عمارت و تو‌ مدرسه کمک دایشون کنن.

یه شب تا صبح حالم بد شد از درد به خودم میپیچیدم.

نمیتونستم‌ دستم تکون‌ بدم،انقدر ناله کردم تا یوسف از خواب بیدار شد.

گفتم یوسف دارم میمیرم فکر کنم قلبمه دستم درد میکنه.

سریع اماده شد گفت پاشو‌ بریم بیمارستان .

رفتیم‌ و‌ کلی بهم‌ امپول زدن و قلبم‌ معاینه کردن گفتن مشکل نداره.

کلی مسکن دادن و اومدیم خونه.

ولی درد من روز به روز بدتر میشد.

زینب اومد خونمون وقتی دید دارم خیلی درد میکشم به احسان گفت و رفتیم مطب پیشش .

اونم گفت مامان قلبت سالمه برو‌ پیش دکتر زنان تا چکاب بشی .

به اسرار زینب رفتم‌ و تا گفتم درد دارم و میزنه دستم گفت خانم باید از سینه هاتون عکس بندازید.

بعد کلی عکس و‌ ازمایش گفتن که سرطان سینه دارم .....

پارت صد و بیستم (پایانی)

اصلا حال و روزم بعد شنیدم مریضیم عوض شد یجورایی خودم باختم .

اصلا حرف کسی دیگه برام مهم نبود هی بچه ها اصرار میکردن که بریم پیگیری کنیم اگه شد درش بیاریم ولی من حرفم یکی بود میگفتم نه .

یوسف میگفت شیرین مگه قرار نبود محکم باشی خودت بهم قول دادی گفتم‌ نه‌ نمیتونم یوسف من دیر یا زود میمیرم .

حال بد من رو‌ همه اثر گذاشته بود همه عصبی بودن .

دیگه احسان حرفم‌ گوش نداد و به زور بردم‌ دکتر ،دکتر کلی بهم روحیه و انگیزه داد و گفت تو‌ با من همکاری کنی من خوبت میکنم چون خیلی کوچیکه توده .

بالاخره اون روزی که میترسیدم‌ رسید و من با بچه ها خداحافظی کردم و یوسف بغل کردم و یه دل سیر گریه کردم و بچه هام سپردم بهش و رفتم اتاق عمل.

شش هفت ساعت طول کشید از اتاق عمل اومدم بیرون .

خداروشکر مشکلم حل شد و دیگه اذیت نشدم .

الیاس و الهام به اصرار منو پدرشون ازدواج کردن و‌ تو همون عمارت زندگیشون‌ شروع کردن .

یه شب یوسف فشارش میره بالا و تو‌ خواب سکته میکنه ومن وقتی صبح برا نماز بیدار شدم هر چی صداش زدم بیدار نشد سرم‌ گذاشتم رو سینش که متوجه شدم نفس نمیکشه.

همونجا بود که دنیا رو سرم خراب شد هی صداش زدم توروخدا پاشو ولی فایده نداشت یوسف تو سن ۷۶سالگی از پیش ما رفت و من واقعا تنها و بیکس شدم .😔

سلام من زهرا هستم دختر زینب ،من وقتی زندگی مادر بزرگ شنیدم با هر کلمش اشک ریختم.

الان که این داستان دارم برا شما تعریف میکنم مادربزرگ‌ عزیزم دو سالی هست که فوت کرده همیشه بهم میگفت مثل کوه محکم باش .

کاش خدا عمر بیشتری بهش میداد تا بیشتر میتونستم کنارش باشم و ازش درس بگیرم.

الان دایی بزرگم احسان تو خارج از کشور زندگی میکنه و دوتا دختر داره.

و دایی الیاس و خاله الهام هم تو شهر هستن و هر کدوم سه تا بچه دارن .

کل زمین های اون عمارت فروختن و همشون صرف ساختن مدرسه تو‌ روستاهای اطرافمون کردن و خودشون هم مدیر و معاون مدرسه هستن.

مامان زینب منم الان تو بستر بیماری هست و ازتون خواهش میکنم برای همه مریض ها و مادر منم دعاکنید لطفا.

ممنون از زهرا جان که زندگی مادر بزرگشو خیلی قشنگ از زبون خودش گفت و ما هم به نگارش دراوردیم خیلی سخته از زبون کسی نوشتن مخصوصا اون شخص در قید حیاط نباشه.

و مرسی از تموم‌ ڪسایی که وقت گذاشتن و خوندن و امیدوارم خوششون امده باشه...💙

💙پایان💙

بچها لطفا بخاطر حل مشکلم دعام ڪنید و صلوات بفرستین تروخدا😞محتاجم به دعاهاتون💙😔🙏

بچها لطفا بخاطر حل مشکلم دعام ڪنید و صلوات بفرستین تروخدا😞محتاجم به دعاهاتون💙😔🙏

خیلی عالی بود  خدا حفظت کنه ایشالله به خاسته هات برسی

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️