2777
2789
عنوان

مخفي شدن

76 بازدید | 11 پست

سلام دوستان يه تاپيكي ديدم يه خانومي با شوهرش قهر بود ميخواست تو خونه مخفي بشه ياد يه فيلمي افتادم يه دختر با دوس پسرش همين كارو كرد( ميخواست ببينه پسره بهش وفادار نيمونه يا نه) البته اونا خونشون  خيلي بزرگ بود و يه جاي مخفي داشت كه ميتونست اتاق خوابو و حوم دستشويي ببينه ، فقطم اون دختره اونجا رو بلد بود( صاحبخونه كه يه پيرزنه بود بهش گفته بود) ، يه اتاقي بود كه تو جنگ توش قاييم ميشدن خيلي قفل و درش محكم بود ، ديواراشم ضد صدا، شيشه هاشم نشكن 

خلاصه دختره يه نامه برا پسره مينويسه ميره تو اون اتاق قاييم ميشه يادش ميره كليدو ببره و تو اتاق حبس ميشه( در اتاق از داخل ميبستي فقط با كليد باز ميشد) 

بدون غذا ، فقط اب اونجا بوده 

بعد پسره يه مدت  دنبالش ميگرده همه جا رو  و افسردگي ميگيره و هرچي زنگ ميزنه به دختره نميتونه پيداش كنه ، گوشي دخترم اونجا انتن نميداده 

تو تمام اين مدت دختره داشته پسره رو ميديده و داد ميزده كه نجاتم بده ولي پسره صداشو نميشنيده 

هستين بقيشو بگم؟؟؟  

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعد پسره بعد يه مدت ميره با بكي دوس ميشه و مياد جلو چشمي اين دختره باهاش س ك س ميكنه و اين دخترم گريه ميكنه و عذاب ميكشه چون عاشق پسره بود 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

بعد دختره ميفهمه اگه به لوله اب بزنه ميتونه وجودشو به بقيه بفهمونه، اون دختر جديد كه اومده با دوس پسرش دوس شده اون ميفهمه دختره زندست اما خودشو ميزنه به اون راه چون پسره رو دوس داشته 

بعد پسره بعد يه مدت ميره با بكي دوس ميشه و مياد جلو چشمي اين دختره باهاش س ك س ميكنه و اين دخترم گري ...

بعد یه مدت؟ دو سه روز بوده ها... اخه اون بی غذا نمیتونه اون قدرا هم دووم بیاره

چه بی وفا بوده پسره

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
😐😐😐نمیشد شیشه یا دیوارارو بکوبه صدا بره بیرون؟ 

ديواراش  و شيشه هاش ضد صدا بوده

بعد یه مدت؟ دو سه روز بوده ها... اخه اون بی غذا نمیتونه اون قدرا هم دووم بیاره چه بی وفا بوده پسره

غذا چندتا كنسرو فاسد اونجا بوده همونا رو ميخورده ، اب لوله كشيم بوده

پسرم عاشقش بود ولي اون شب از ناراحتي كه دختره تركش كرده بي خبر و كلا رفته ميره يه باري مست ميكنه و يه دختر مياره

اخرش اون دختر دومه ميبينه اين پسره دوستش نيومده و با دخترا ميپره ، دلش  برا اون دختر زندانيه ميسوزه بعد يه هفته ميره دختره رو در بياره 

كه دختره با شيشه ميزنه تو سرش و درو ررش قفل ميكنه و مياد بيرون 

و كليد ميندازه اونجا و ميره 

عكس خودشم ميزنه به شيشه اتاق خواب پسره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز