2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525780 بازدید | 68299 پست
@بهاربانووو2     @dozhtarebabaei     @آلاهیدا     @mary2772 ...

سلام من که فست نمی گیرم ولی برای فست لوبیا وتخم مرغ و مرغ پخته خوبه موفق باشی 💪

شما گزارش بدید اگه برنامه غذاییتون شبیه یا نزدیک برنامه ما باشه منم گزارش میدم😆

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم منم موافقم 😉 منم انگیزم کم شده 😯 امروز فست گرفتم تا الان فقط تخم مرغ ابپز خوردم شما در ...

من فست نگرفتم شاید شنبه بگیرم شاید😅

خب عزیزان @پیش_پیشی     @به_نام_خالق_زیباییها     @اتنا72     @ ...

ای جان به به عالی👏👏👏👏👏❤

ضعف نکنی گلی؟؟

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

اری۷۹ام ،هواتو دارم دادا  ولی آب میخوری باید ازم اجازه بگیری کوچکتری😂

چش چش😂😂

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

گزارش_راهنما#  

🌸🌸🌸🌸

کالری محاز ‌‌مصرفی ۵۰۰

کالری سوزی ۶۰۰

—————————

🌸به نام خدا🌸
🌸سه شنبه ۲۰   آبان 🌸

✓۱۵ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
✓درازنشست  ۲*۵۰
✓زیر شکمی ۲*۳۰
✓چرخش پا  ۲*۳۰🦵
✓چالش شنای دیوار ۲*۶۰🏊‍♀️
✓چالش چوب  ۲*  ۴ دقیقه 🥢
✓چالش روسی ۲*۵۰
✓چالش شکم🤰
✓طناب ۱۰۰ تا
✓پروانه ۱۰۰🦋
✓چالش تنفس عمیق🗣
✓صبحانه: شیرچای🥛☕️🍯
✓ناهار: تخم مرغ اب پز+گوجه+خیار🥚🍅🥒
✓میان وعده: اسموتی میوه🥤
✓شام: ماست + کشمش🥣🥜
✓۸ لیوان اب 💦
✓دمنوش زیره🍸
✓چالش وعده سبک⛔️🍚🍞

———————————-

@sepiiiiiideh  سلام‌گلم🌸  من برگشتم به اغوش ورزش.... گزارشت  را رد کن بیاد 😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من افسردگی دارم وقتی حالم بد میشه پرخوری عصبی میگیرم و همش کسلم الان دوباره افسرده شدم

تست ویتامین دی دادی؟

اگر ویتامین دی پایینه حتما بخور،،کمک ب افسردگی میکنه،،،گلم سعی کن ورزش کنی روحیتو تغییر میده،،،هر وقت افسرده میشی پاشو خودتو مشغول کن،،زیاد روی موضوعی فکر نکم،،سردیجات رو کم کن و گرمی بخور موز ضدافسردگیه،،میوه های شیرین و مغزیجات بخور  اینجور کنترلش میکنی

اگر دوسداری کالریت رو منهای دویست کن بدون فست،،،،اما فست مثل شوک میمونه و بهتر کاهش خواهی داشت🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام من که فست نمی گیرم ولی برای فست لوبیا وتخم مرغ و مرغ پخته خوبه موفق باشی 💪  شما گزارش بد ...

منظورتو متوجه نمیشم از شبیه برنامه شما؟؟؟🤔میشه باز بگی؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
گزارش_راهنما#   🌸🌸🌸🌸 کالری محاز ‌‌مصرفی ۵۰۰ کالری سوزی ۶۰۰ ————————— 🌸به نام خ ...

سلاااام خوبی سمیه جوونم پات بهتره دختر ؟؟😥

چشووووم😆

گزارش_سرگروه#  

صبحانه: ۳ ق شیربرنج🍨🍨🍨

میانوعده: مویز

ناهار:پلوکته+ قورمه سبزی+ خیارشور

میانوعده:چای+خرما

شام:سماق😂😂😂

۵۰۰ کالری😎

چالش وعده سبک✅

ورزش: ۲۰ دقیقه حلقه+چالش جدید+ چرخش روسی💪

سلام بچه ها یه سوال؟🤔 میگم من قدم ۱۷۸ هدفمو زدم ۶۹ به نظرتون خوبه یا زیادی لاغر میشم دیگه؟؟🤔🤔🤔 ...

سلام گلم 

هر كسي ي جور ميپسنده 

من خودم پنج تا كمتر از قدم دوست دارم 

مثلا سميه ١٥ تا كمتر از قدش و استخوني دوست داره 

خودت ببين تا چه اندازه لاغر بشي راضي هستي و خوبه 

ب بقيه كاري نداشته باش

ب نظرم ٧٢ يا ٧٣ خيلي خوبي 

بستگي ب فرم بدنت هم داره

منظورتو متوجه نمیشم از شبیه برنامه شما؟؟؟🤔میشه باز بگی؟؟

من تغییر زیادی توی برنامه ام ندادم همون برنامه غذایی که از قبل داشتم رو دارم ولی فقط کالری شماری میکنم مثلا من نون رو ۷۵ گرم میخورم یا نون بربری ۱۵۰ گرم درحالی که سمیه میگفت ۳۰ گرم اینا باید بخوریم یا توی هفته ۲ یا ۳بار برنج بخوریم که برای من ۵ یا ۶ بار میخورم واسه همین میگم میترسم دعوام کنن شما گزارش بدین ببینم چقدر رعایت میکنین اگه مثل من باشین منم با شما همراه میشم 

من تغییر زیادی توی برنامه ام ندادم همون برنامه غذایی که از قبل داشتم رو دارم ولی فقط کالری شماری میک ...

ای جان چه جالب ولی ماشاالله خوب کم میکنیا

منم سفت و سخت نمیگیرم واسه همینه دیگه درست و حسابی کاهش نداشتم😪

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
ای جان چه جالب ولی ماشاالله خوب کم میکنیا منم سفت و سخت نمیگیرم واسه همینه دیگه درست و حسابی کاهش ن ...

من کالریم رو رعایت میکنم از مجازم بالا نمی زنم ورزش هم دارم حداقل حداقل پیاده روی دارم اگر اتفاقی هم بالا بزنم با ورزش یا کم کردم کالری روز بعدش حتما جبران میکنم ولی خب باید بگم کالری مصرفیم هم زیاده ،۱۸۴۴ تا میتونم بخورم