2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525847 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کم کاری دارم. عزیزم در مورد خرما من اطلاعی ندارم سمیه ۱۳۹۶ دیانا ۲۴ راهنماهای تاپیک هستن ازش ...

ممنونم عزیزم لطف کردی♥️

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
منم مویفیقم که هرشب گوزارش بیدیم اینجولو رومون نیمیشه زیاد پورخوری کنیم 😁😁 من که سه شمبه ها کارم ...

دختر همیشه پایه 😉 اشکال نداره تو چهارشنبه ها فست بگیر ☺ ولی بیا گزارش بده که اگه خواستی انتحاری بزنی دعبات کنیم 😈😈😈😂😂😂😂

@سمیه1396   سرگروهههه جیگرخودم خوبی پات چطوره؟؟

سلام عشق💝💝💝

مرسی گلی... خوبم😊🦵..

زخمش دیگه خشک شده،، روش فقط یه‌ کرم میزنم‌که چرب بشه و پاره نشه و پوستای خشکش راحت جدا بشه... زخمش که بهتر بشه و بره تو‌حالت قرمزی ،،، روش کرم مخصوص جای  لک میزنم...

ورزشامم را از امروززشروع  کردم... ورزش کردن، احساس نشاط و قدرت میده به ادم..💃💃💃💃💃💃

خودت چطوری؟!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@پیش_پیشی    @mhds12         @اتنا72‍ 

سلام خانمای با اراده

خدا قوت 

شبتون بخیر

روز سوم رژیم من

۲۰۰ کالری شیر موز

۷۰۰ کالری برنج و مرغ

۱۰۰ کالری ماست

مجموع ۱۰۰۰ کالری 

فعلا چون اول رژیم هستم فست رو هزار می گیرم تا کم کم با شما همراه بشم 

ورزش نیم ساعت پیاده روی

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
عشقم چرا بی انگیزه شدی؟

من افسردگی دارم وقتی حالم بد میشه پرخوری عصبی میگیرم و همش کسلم الان دوباره افسرده شدم

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

[QUOTE=163639201]  @پیش_پیشی      @mhds12            @اتنا72 ‍& ...[/Q

سلام عزیزم خیلیم عااالی 

پس اول رژیمته یکشنبه حسابی سوپرایزمیشی💪😍😘

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید.