2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529915 بازدید | 68299 پست

@آسنات99  

@مرباجونی  

@taniya1400  

@سمیه1396  

@شب_بیدارم  

سلام باربیا 🐥❤

گزارش#  

🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝

✨صبحانه: یه قاشق از همون حلوا + دو لیوان چای سبز دارچین = 72کالری🌿

✨ناهار: خوراک لوبیا +ماست +کاهو= 235 کالری🌿

✨شام: شیر +کشمش= 86 کالری🌿

✨میانوعده: دمنوش+هویج +سیب= 72 کالری🌿

🌸کالری 466کالری🌸

🍄آب 8 لیوان 🌿

🍄ورزش امروز فقط نیم ساعت پیاده روی،،شنای دیوار،،چرخش روسی و تامام🌿

🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝🌹🐝

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم پیاده روی واسه‌همه‌عالیه اگه‌ورزش‌‌خیلی‌ وقته انجام‌ میدی.. که چالش شکم برو ولی اگه تا ...

چالش شکم همون دراز نشسته 

من شکمم خوب شده ولی زیر شکم دارم وبکم شله برا اونم تاثیر داره به نظرت زیر شکم از بین می‌ره با این چالش

مرسی عزیزم دندون درد کشت منو😢😢امروز برم به دندونپزشک نشون بدم (چقدر دکتراااااا بی سواد شدن خدایی) ...

آخ آخ از دندون نگو خواهر ک دندونای منم وضعش خیلی خرابه ولی بخاطر کرونا میترسم برم 😢

حالا من هر موقع دندون درد میگیرم دکترم عصب کشی میکنه و پر میکنه تموم میشه😬

عیب نداره گلم ازامروزمحکمترازگذشته شروع کن تومیتونی 💪💪💪💙هروقت کم آوردی خدانکرده به انگیزه های خو ...

قربووونت عزيزم 

به روي چشم💜😘

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
سلام عزیزم ببخشید کلا فراموشم شد الان میتونم تو چالش باشم؟؟ میخوام از ۷۳ وزنمو بیارم ۶۵

اشکال نداره😍 آره گلم اسمت روتوی لیست نوشتم پروفایلت روعوض کن فقط سعی کن که دیگه اخطارنگیری💙💙💙موفق باشی💪💪

سلام دوستان من سرما خوردم احساس میکنم کرونا گرفتم😭فست بودم فشارم افتاد شکلات اینا خوردم فستم خراب شد😑

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم
2827
2791
2779
2792