2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525847 بازدید | 68299 پست
یه سوال هم دارم مثلا کرفس یا مانکن وقتی کالری فلافل یا ناگت رو سرچ میکنم کالری سرخ شده اشو میده؟ ی ...

نه دیگه مثلا فلافل سرخ کردن بعد اومدن کالریشو حساب کردن . این کالری با حالت سرخ شده و روغن دار هست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاااالیییییی @بهاربانووو2      @mary2772   @mahdiye_bano    &nb ...

ایول چه خووووب 

انشاالله تا تهش پایدلر و با اراده و پرانرژی و پر از حس و حال خوب بمونی

منم یکی دو روز زدم زیر رژیم ولی باز از خدا کمک خواستم و دارم تلاش میکنم

ما مییییتوووونییییم،،،خدا هم کمکمون میکنه 🙏🏻💪😎❤

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
سلام گلم  من با ۱۸۵۳ تا بستم ، ورزشم نداشتم طبق معمول ، فعلا دوتایی با پسرم سرما خوردیم حالمون ...

سلام گلم افرین خوب بستی ماشالا.من هنوز ۱۰۰۰ هستم شام نخوردم مهمونم دارم. الهی خیلی مواظب باشید امیدوارم حالتون زودی خوب شه مایعات داغ و ویتامین سی بخورید زودی خوب شید عزیزم

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
سلام گلم  من با ۱۸۵۳ تا بستم ، ورزشم نداشتم طبق معمول ، فعلا دوتایی با پسرم سرما خوردیم حالمون ...

عزیزم انشالله زود خوب میشین دم کردنی بخور زود تر از دارو جواب میده منم چون نمیتونم فست بگیرم این هفته رو با ۲۰۰ تا کمتر بستم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
باشه😂😂😂😂مرسي كالري شمار دكتر كرماني چيه؟  واسه ايفون جواب ميده؟

کالری شمار دکتر کرمانی همون زیره هست منم دارم ولی فعلا مانکن استفاده میکنم

گزارش#   صبحانه:لواش پنير گردو چاي ميان وعده:خرما+گردو ناهار:سيب زميني سرخ كرده +سينه مرغ+ل ...

نوش جوونت گلم خیلی هم عااالی👏👏👏👏👏👏

میری باشگاه مواظب باش عشقم....با حفظ پروتکل های بهداشتی💪💪💪💪

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
[QUOTE=158311830]برای جوشاندن شیر آب می ریزی اینجوری که طعم نداره مخصوصا شیر های این زمونه که اکثر د ...

من آب نمی ریزم ۲۰ دقیقه میجوشونم 

ببخشید پاپ کرون بدون روغن بلدید خوب میشه؟؟؟

نمی‌دونم تو فر یا قابلمه باید امتحان کرد

این از منه 

اکثر چیزها یا روغن نمی‌خاد یا حداکثر یه قاشق روغن زیتون

عضو گروه آبی وزن اولیه ۶۸ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ وزن الان 6۳.۷

@فندق_فسقلی  

سلام سرگروه جون😁

میگم من دیروز یکم زیاده روی کردم عصاب نداشتم😑نتونستم خودمو کنترل کنم کلا کالری حساب نکردم توی غذا اینا زیاده روی نکردمااا فقط میوه

بعد امروز ک کالریم ۱۶۸۰ 

و من ۱۴۰۰ تا پر کردم میشه ۲۸۰ تاشو دیگ پر نکنم بخاطر تلافی دیروز؟¿°¿😊

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

مبارکت باشه نمی دونی الان قیمتش چند؟؟

من آخر تیر ۴۷۵۰ خریدم البته سایز بزرگش

حالا فکر کنم سایزهای کوچکترش ۳ تومن باشه

چون سایزهای کوچکش صفخه دیجیتالی نداره

عضو گروه آبی وزن اولیه ۶۸ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ وزن الان 6۳.۷
سلام عزیزم ناراحت نباش به هدفت رسیدی فرمدهی کارمیکنی درست میشه الانم هوازی کمترانجام بدی وبیشترقدرتی ...

گلم، وقتی ادم لاغر‌میشه، این طبیعی که  روی کل بدنش  تاثیر میزاره و‌لاغر میشه....

الان وزن  براش  مهمه یا  سایز با سنش؟؟؟

اول وزنشون را بیارن پایین ، به هدفت وزنیش برسه، بعدش با خیال راحت فرمدهی کار کنه...

البته الانم میتونه فرمدهی کار کنه،  و باسنش درست بشه ...ولی چون تغذیه داره، ممکنه ، کاهش وزنش به مشکل بخوره!

باید تصمیمشو‌بگیره که چی اول براش مهمه!!!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
افرین که میای میگی عزیزم من یادم میمونه و تکرار بکنی لغزشت رو تورا خواهم کشت💪🏻 دیگه خوردی. نوش جو ...

سلام مجدد سرگروه جونم  گفتید شب جهت یاداوری صداتون کنم 😍🧡

گلم کالری مجازم ۱۲۰۰ هست 😊

Null