2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
هر وقت تو گذاشتی میگم بقیه هم بذارن وگرن دیگه حق نداره کسی تو این تاپیک عکس بده🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 ...

همشون از من عکس خواستن  😭😭😭😭

هیشکی ب من عکس ندادددددد😭😭😭😭😭😭

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون از من عکس خواستن  😭😭😭😭 هیشکی ب من عکس ندادددددد😭😭😭😭😭😭

حقته چون تو هم عکس منو دیدی ولی عکس ندادی😁😁😁😁😁😁😁😚😚😚😚😚😚😚

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
والا یه لحظه خواستم پرش بزنما😓، یه کم با روغن ماساژ دادم ، مرسی از پیشنهادات سرگروه جون ، عشق خودمی ...

دورت بگردم 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلاااممممم گزارش#   فست#   ۴۳۲ کالری خوردم + ۱۰۰ تا طناب.ورزش کم کردم😬🤪 ...

رژیمی# نمونه👏👏👏👏👏👏 گزارشت عالی بود 😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
@شب_بیدارم   سلام علیکم سرگروه جان،فست امروز رو روزه بودم،عالی بود

نوش جووونت عزیزجانم عالی عالی💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
دقیقا چای و خرما و یه قاشق کوچیک ارده شیره 

👌🏻👌🏻👌🏻

اصلنم نادم نیستی نه؟؟😂😂😂😂

بزنش سپیده🔫🔫🔫🔫🔫