2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525886 بازدید | 68299 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💛🧡❤️💜💚💙💛🧡❤️💜💚🧡❤️

بچه هااااا ی گلم

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

👈👈👈شرایط: ناشتا،،،،، بعد از wc 

همینجا ، اینجوری وزن بدید:👇👇👇👇

وزن شروع             وزن الان             وزن هدف    

x                      x                      x

از هفته ی بعد اینجوری میشه:👇👇👇یا اگه از قبل شروع کردید!

وزن شروع       هفته قبل         الان        هدف   

x                   x               x                      x

اگه هم ۳ روز اول دوره هستید و یا ۱ روز قبلش،   وزن نکنید و این را بزنید 🩸🩸🩸

👈👈👈در اخر هم سرگروهتون را تک‌کنید..

❌❌❌تا قبل ساعت ۳ بعد از ظهر باید وزن بدید، بعد از اون دیگه قبول نیست و اخطار میگیرید❌❌❌ ۲ بار اخطار باعث حذفتون میشه...

(((اعلام وزن قبل از یکشنبه هم قبول نیست.😉)))

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@آسنات99  

وزن اولیه. 87.   وزن هفته ی قبل.   77/85.    

وزن فعلی.  77/85.      هدف.    70

سلام زهرای قشنگم من 10 پریود میشم امکانش هست وزنم کاذب باشه ن ی گرم بالا رفتم ن ی گرم پایین این هفته حسابی رعایت کردم البته ناگفته نمونه هفته ی قبل یک کیلو 900 کاهش داشتم...😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

سلام سپیده جان  @sepiiiiiideh  

وزن اولیه ۹۶      وزن الان ۹۵        هدف اخر۷۴ 

خدارو شکر این هفته یک کیلو کم کردم 

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
@فندق_فسقلی   وزن امروز شروع 74.500 وزن هدف 55

سلام عزیزم

وزن شروع و هدفتو بزار تو امضات تا داشته باشی...یه نگاه ب امضام کن اینجوری🌻🌻🌻🌻🌻

عالیه تو میتونی...مطالب دو صفحه اول را با دقت بخون و بسم الله💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش# وزنکشی#  

وزن اولیه ۸۷

وزن هفته پیش ۷۵،۴۰۰

وزن این هفته ۷۴،۹۰۰

راضیم خداروشکر 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🧡🧡🧡🧡🧡

دخترا وزناتون رو بزارید همرو ظهر میام میبینم و‌وارد لیست میکنم تا اینجا که عالیه 💪🏻💪🏻💪🏻👌🏻👌🏻👌🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام به به آفریننننن😘💃💃💃💃👏👏👏کاهشت مبارک وپایدارباشه عزیزم😘💛💚💙💙💜♥دهه هفتادی شدنتم مبارک ...

مرسی عزیزم😍😘

باکمک شما و تاپیک خوبتون آسنات جون..واقعا این چن روز و احساس خیلی خوبی داشتم و از رژیم خسته نمیشدم یعنی اصصصلا بهم سخت نگذشت😁