2777
2789
عنوان

خیلی خستم

54 بازدید | 3 پست

خیلی دلم از این دنیا و آدماش سیره فکر نمیکردم که شوهرم جلو چشمام هرچی فحشه ناموسیه  به داداشم بکشه  خسته شدم از دستش سنی ندارم تازه ۱۹ ساله شدم از ۱۷ سالگی دارم میکشم  شوهرم ۳۲ سالشه همیشه با خودم میگفتم شوهر هرچقدم بد باشه هیچ وقت داداشام و خانوادم و فحش نمیده که دادم تازه ازدواج کردم ۵ ماه پنکمو شکونده ذره خونه رو شکوند وقتی از کوره در میره یه دونه دختر بودم با دوتا بردار خیلی خواستگار داشتم  که زن این شدم از تهران اومدم راه دور الان دوماه پدر و مادرم و ندیدم همش من به مامانم زنگ میزنم شوهرم میگه مگه مامانت شارژ نداره که همش تو زنگ میزنی  همه جام  درد گرفته از دستش انقدر حرص خوردم همیشه میگم کاش هیچ وقت نمیومد  خواستگاریم کاش هیچ وقت اون معرف اسم من و نمی اورد دلم خیلی خونه انقدر گریه کردم چشمام ورم  کرده  تمام تاپیک هایی که زدم فقط از ناراحتیامه  کاهش هیچ وقت انقدر مهربون نبودم

واقعا چی توی این اقا دیدی ک بهش بله گفتی؟؟اونم توی سن کم با یه اقای سن بالا .. 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم

اینو به خیلی ها گفتم:
گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند
تا تو را یکباره دل آن سو کند.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز