2777
2789
عنوان

برم کمک

108 بازدید | 18 پست

دیروز با نامزدم رفتیم خرید بعد نامزدم منو برد خونشون رفتم دیدم مادر شوهرم خونه تکونی کرده تموم موکتاشو داده قالیشویی کلا اوضاع خونش داغون بود خواهرشوهرمم رفته تهران برا یه کاری حالا مادر شوهرمم دست تنهاست ما دیشب رفتیم دیگه وقت نشد کمک کنم فردا برم‌کمکش ؟

اخه من گفتم بیام‌گفت زحمت نکش  عزیزم‌خودم میتونم خودشم۴۶سالشه جوونه

S❤🖤M

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم نمیذاره برم چنبار پیشنهاددادم ولی حتی خود مادرشوهرمم نمیذاره برم 

البته یه شهر نیستیم یکساعت فاصله داریم

اما اشکالی نداره که نزدیک بودیم میرفتم 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
اگه قدر شناسه برو

اره بابا ادم خوبیه یه دختر هشت ساله داره یه دختر ۱۵ساله یه دخترشم همسن منه ۲۱کهرفته تهران

دختر وسطیام هکین ظرفاشونو بشوره کاری نمیکنه دلم نیومد نرم فردا میرمحتما

S❤🖤M

عزیزم تازه عروسی نمی دونی اصلاااا اصلااااا نرو چون بعدش میشه وضیفت و اگه یه بارم نری گله می کنن به شوهرت که فلانی به روی خودشم نیاورد و نیومد و دعوا راه می اقته تا بفهمن وظیفت نیست و لطف کردی رفتی

سری که درد نمی کنه الکی دستمال نبند

الان داغی می خوای خود شیرینی کنی بعدا با یه بچه به غلط کردن می افتی

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

برو اما نذار عادت کنن من ۱۷ ساله بودم برا مادرشوهرم اینا برا سر زمینشون برا ۳۰ نفر  غذا درست میکردم.۱۴۰ تا درختاشون تو باغ رو خودم اب میدادم اینا به مهموناشون برسن.انقد خر حمالی کردم اخر سر هم دست مزد منو خیلی قشنگ دادن با انگ تهمت خراب بودن و ...

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

عزیزم تازه عروسی نمی دونی اصلاااا اصلااااا نرو چون بعدش میشه وضیفت و اگه یه بارم نری گله می کنن به ش ...

حرف شما صحیح

مادر خود من هر سال که مامان بزرگم مهمونی میداد میرفت کمکم یه پارسال نرفت خیلیی ناراحت شده بودن مرسی عزیزم

S❤🖤M
نه..نرو قطعا اگه کمک میخواست دختراش کمک میکردن یا کارگر میگرفت..من خواهر بزرگت و باتجربه تراز تو میگ ...

چشم مرسی خ.اهری نظرت محترم 

بله حنی نامزدمم گفت نیا خودم کمکش میکنم نمیرم وس

S❤🖤M
همچین ادمی نیست فک کنم  مرسی از نظرت    

والا همه ما روز اول در مورد مادر شوهرامون همین فکرارو می کردیم من که می گفتم جای مامانمه که از دستش دادم ولی الان میگم بشکنه دستم که به حرف دیگران گوش نکردم! هرچقدر رسمی باشی و حریم و حدود و حرمتا حفظ بشه و باهات با احترام و رودربایستی رفتار کنن به نفع خودت و آینده و زندگیته به تجربه دیگران گوش کن به خدا

همهههههه آدما از لطف زیادی پر رو میشن بلا استثنا

من کارایی که مادر شوهرم برام کوتاهی می کرد براش می کردم که مثلا یاد بگیره یاد که نگرفت هییییچ همشم شده توقعات بیجا!

عیدی واسه عروس نگرفتن من واسشون گرفتم حالا جای یاد گرفتن توقع شده و وظیفه من

شب چله ای سال اول نگرفتن من سال دوم واسشون گرفتم بازم شد وظیفه من

سال اول عید رفتیم خونه اون پای سفره خودم دوست داشتم باشم به خاطر شوهرم رفتیم حالا شده رسم!!!!! زندگی از دستت در میره

خونه تکونیشو رفتیم انجام دادیم سال بعدش من حامله بودم کارای خونه خودمو شوهرم هیییییچ کمکی نکرد زرفت واسه مامانش خونه تکونی کرد من با اون شیکم کارای خودمو کردم نهار اونم پختم!!!!!!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
والا همه ما روز اول در مورد مادر شوهرامون همین فکرارو می کردیم من که می گفتم جای مامانمه که از دستش ...

اخی  

پررو شده من جای تو بودم اگه اون کارو رو باهام میکرد هیچ وقت بهش رو نمیدادم

S❤🖤M