2777
2789
عنوان

برم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 18 پست
اخی   پررو شده من جای تو بودم اگه اون کارو رو باهام میکرد هیچ وقت بهش رو نمیدادم

آره ولی دیگه دیر فهمیدم متاسفانه! اولش فکر می گردم خوبی کنم یاد میگیرن و محبت محبت میاره ولی واقعا آدما اینجوری اند! محبتت رو پای وظیفت میذارن نه لطفت!

تازه دو دقیقه یه بارم پیش شوهر و برادر شوهرام هی میگه خوش به حال فلان همسایه عروسش میره تمام کاراشو انجام میده میاد مردم چه عروسایی دارن!!!!!!

این دیگه آدمو خفه می کنه! یعنی انتظارش تا این حد بالا رفته من و جاریمم هیچی نمیگیم!!!!! با اینکه هر وقت خونش میریم به خدا خودمون کارا رو می کنیم و نمیذاریم یه استکان بلند کنه! نهار می پزم می برم واسه فرداشم میذاریم میایم!!!!!!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نکنین قدرتونو که نمیدونه!!

دیگه الان کمتر میرم ولی وقتی شوهرم هر هفته می خواد بره بعدشم اونجا انققققدر غر می زنه روزم خراب میشه بعدشم شوهرم سر چیزای الکی کل هفته بهونه گیر میشه و فکر می کنه مامانش چه مظلومه میگم به جهنم واسه اعصاب خودم و آرامشم بذار بکنم! دیگه الان از روی دلبخواه نیست واقعا فقططططط واسه آرامشمه

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
دیگه الان کمتر میرم ولی وقتی شوهرم هر هفته می خواد بره بعدشم اونجا انققققدر غر می زنه روزم خراب میشه ...

برو با شوهرت ولی دیگه مثل سابق همه کارو نکن..چه لزومی داره واسه فرداشم غذا بزارید..