2777
2789
عنوان

پرستاری

246 بازدید | 19 پست

سلام دوستای عزیزم

میشه لطفا بیاین در مورد رشته پرستاری حرف بزنیم و هرکی اطلاعاتی داره در اختیار من بذاره خیلی ازتون ممنون میشم 😘

من سال آخرم و آنقدر از رشتم بدم اومده که حتی طرحمم نمی‌خوام بگذرونم.... یکیش ترسمه و یکیشم رفتار زشت از چند تا همراهی بیشعور و بی‌فرهنگ دیدم و یکیشم عقده ای بودن و برخورد زشت بعضی از پزشکان و حتی دانشجوهای ترم اولی پزشکی که انگار پرستارا نوکرشونن... 

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

حقوقش حدود ۸ تومنه. شیفتیه دیگه. هم شیفت شب هم روز هم لانگ. یعنی صبح تا ۷ و ۸ شب 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی                                هرگز نخورد آب زمینی که بلند است.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من سال آخرم و آنقدر از رشتم بدم اومده که حتی طرحمم نمی‌خوام بگذرونم.... یکیش ترسمه و یکیشم رفتار زشت ...

من ترم دو ام رفتیم کاراموزی اصصصلا رفتار بدی از پزشکا ندیدم اتفاقا ازشون سوال میپرسیدم تا جایی که بلد بودن جواب میدادن

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
من سال آخرم و آنقدر از رشتم بدم اومده که حتی طرحمم نمی‌خوام بگذرونم.... یکیش ترسمه و یکیشم رفتار زشت ...

ممنون گلم  درسای پرستاری سخته ؟از ترم چند باید بری بیمارستان ؟میشه واسم بیشتر توضیح بدی لطفا؟

من ترم دو ام رفتیم کاراموزی اصصصلا رفتار بدی از پزشکا ندیدم اتفاقا ازشون سوال میپرسیدم تا جایی که بل ...

ببین عزیزم پرستاری عشق میخواد... علاقه ی وافر میخواد... تعادل برقرار کردن بین کارت و زندگیت میخواد... همش ب دست خودته... من همون اول از رشتم راضی نبودم و دنبال بهونه ک نرم سر کار... و فرد و فرد بهونه برام پیش میومد... و اصصصلا هم آدم بله چشم گفتن و سکوت و تو سری خوردن از بالا دستی و نا دیده گرفته شدن حقم نیستم... اصن نمیتونم از کسی دستور بگیرم... ولی یه پرستار باید همه ی این شرایطو ب جون بخره... چون بلانصبت بعضی مریضا و همراهیاشون واقعا بی‌فرهنگن... برای پیشرفت توی کارت باید ادامه تحصیل بدی تا دکتری... که اونم الان آنقدر دست زیاد شده و پارتی بازی میشه که یه نیروی ارشد هم حتی آزمون استخدامی قبول نمیشه که برسه به سر پرستاری و سوپروایزری و مترون شدن

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
ممنون گلم  درسای پرستاری سخته ؟از ترم چند باید بری بیمارستان ؟میشه واسم بیشتر توضیح بدی لطفا؟

آره درسا سخته... بستگی به دانشگاه و شهر مربوطه هم هست... باید همه چیو حفظ و بلد باشی تا یه پرستار کاردرست باشی و سواد داشته باشی که یه پزشک از راه نرسیده بخواد مسخزت کنه... خیلی از دوستای من آنقدر باسوادند که یه رزیدنت بخش رو به چالش میکشن... چون سواد واقعی رو نداشت... باید با عشق درس بخونی و چیزیم حفظ نکنی.... و از ترم دو کاراموزیا شروع میشن.. دو ترم آخرم فقط بیمارستان

ببین عزیزم پرستاری عشق میخواد... علاقه ی وافر میخواد... تعادل برقرار کردن بین کارت و زندگیت میخواد.. ...

درست میگی پس الان که درستون تمام بشه میخوای چکار کنی برای کار ؟

حقوقش حدود ۸ تومنه. شیفتیه دیگه. هم شیفت شب هم روز هم لانگ. یعنی صبح تا ۷ و ۸ شب 

ببخشید شما تو چه استانی و در چه بیمارستان و چه بخشی کار میکنید؟ حقوقتون خیلی خوبه... والا هد نرسای بخش اینقدرم حقوق نمیگیرن تو شهر ما

درست میگی پس الان که درستون تمام بشه میخوای چکار کنی برای کار ؟

ب شدت به آرایشگری علاقمندم... انشالله با حمایت همسرم یه سالن می‌خوام بزنم

ب شدت به آرایشگری علاقمندم... انشالله با حمایت همسرم یه سالن می‌خوام بزنم

همه ارزوی رشته شمارو دارن بعد شما آرایشگری خیلی جالبه واسم انشالله موفق باشی عزیزمممم

ببخشید شما تو چه استانی و در چه بیمارستان و چه بخشی کار میکنید؟ حقوقتون خیلی خوبه... والا هد نرسای ب ...

خواهش میکنم. من پرستار نیستم مشاور حقوقی ام. دوستم پرستاره تهران و خواهر زن همکارم زاهدان  هر دو هم همین قدر میگیرن   البته بیمارستان دولتی. 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی                                هرگز نخورد آب زمینی که بلند است.
ببخشید شما تو چه استانی و در چه بیمارستان و چه بخشی کار میکنید؟ حقوقتون خیلی خوبه... والا هد نرسای ب ...

شما چقدر مگه میگیرین؟؟ تحصیلاتتون چیه؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز