2821
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 19 پست
همه ارزوی رشته شمارو دارن بعد شما آرایشگری خیلی جالبه واسم انشالله موفق باشی عزیزمممم

فهمیدم که نباید به حرف مردم زندگی کرد... مهم خودمم و علاقم و زندگیم... من ب خاطر حرف خانوادم و اطرافیان وارد رشته ای شدم ک ازش متنفر بودم و ب شدت میترسیدم... من کتاب مینویسم... نقاشی میکنم... شعر میگم... عکاسی میکنم و عاشق بازی با رنگ روی چهرم... من میتونم سلامت روح خودم و اطرافیانم رو درست کنم...چرا باید وارد کاری شم که ازش بیزارم؟

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
فهمیدم که نباید به حرف مردم زندگی کرد... مهم خودمم و علاقم و زندگیم... من ب خاطر حرف خانوادم و اطراف ...

تحسینتون میکنم واقعا آدم با اراده ای هستین .من خودم از بچگی به رشته پرستاری علاقمند بودم اما وارد یه رشته دیگه شدم.الان ۳۱ سالمه به نظر شما من میتونم سال دیگه آزمون بدم و بعد از ۴ سال که میشه بعد از آزمون ۳۶ سالم جایی استخدام بشم ؟اصلا ارزشش رو داره ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اگر صرفا بخاطر شغل می‌خواین وارد بازار بشین که باید بگم الان همممه چی با بند پارتی اوکی میشه.... بعضی بیمارستانای خصوصی سن براشون مطرح نیست اما بیمارستانای دولتی استخدامیشون تا سی ساله واسه کارشناسی... ارشد هم ۳۵ سال... قربونتون برم ک آنقدر با محبتین⁦♥️⁩

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
فداتون بشم ممنون که وقت گذاشتید 😚موفق باشی عزیزم

همچنین شما🌹

2824
2823
2791
2779
2792