2777
2789
عنوان

خاستگاری

914 بازدید | 97 پست

اول اینو بگم من لهجه دارم و دبیرستان که رفتم بچها گفتن توروخدا اینجوری حرف نزن خیلی زشت حرف میزنی و لهجه تهرانی بگیر و اعتماد ب نفس منو گرفتن و من از دوران مدرسه تا دانشگاه لهجه تهرانی داشتم وتو خونه لهجه شهر خودمون 

الان یکی از دوستای دبیرستانم منو برای داییش خاستگاری کرد وقتی زنگ زد خونمون من بالهجه شهر خودمون حرف زدم گفت وای چرا اینجوری حرف میزنی تورو خدا وقتی داییم اومد خاستگاری جلوش اینطوری حرف نزن و لهجه تهرانی بگیر خیلی بد حرف میزنی در صورتی که خودشون همگی لهجه منو دارن و همشهری هستیم 

انقد خورد تو ذوقم خیلی ناراحت شدم ولی گفتم من همینی هم که هستم و نمیتونم خودمو برای کسی تغییر بدم 

اینا به کنار 

گفت که داییم خجالت میکشه بیاد خاستگاری خونتون و بیرون رفتنو کافی شاپ هم دوسنداره بیاد ، تو اول بیا خونه ما داییم ببینتت اونجا حرفاتونو بزنید اگه از هم خوشتون اومد بعدش میاد خونتون خاستگاری رسمی

اصن خوشم نمیومد از این طرز برخوردش ب نظر شما برم یا نه ؟حس بدی دارم؟شما بودین چیکار میکردین

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وا

من اگه بودم میگفتم تمایل ندارم وارد همچین خانواده ای بشم. مایلم نیستم داییت بیاد خونمون خواستگاری. 

با اسم کاربریم شوخی و جدی جو ندید. ربطش به کامنتامم ندینش. کاری به کار کسی ندارم. کاری به کارم نداشته باشید. 

میگم لهجه تهرانی چیه ؟؟؟؟

الان من اهوازیم ولی لهجه ندارم خوب فارسی صحبت میکنم ولی تهرلنی نیستم 

چه قدر دوستات خزن که فک میکنن تهران لس انجلسه 😂😂😂😂

اینا اگه آمریکا بودن چی کار میکردن؟؟😂😂😂

مگه رو دست پدر مادرت موندی😡

بگو اول خانوادم باید اوکی بدن بعد من فکرامو کنم ببینم داییت اوکیه یا نه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز