2821
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 97 پست
خودمم خیلی ناراحت شدم اصن فکرشم نمیکردن اینجور خانواده ای باشن

عزیزم بعضیا لیاقت و شعور ندارن انگار.

بخدا من ی خواستگارایی داشتم افتضاح یعنی ظاهرشون حالمو بد میکرد ولی با این حال ب خودم اجازه بی احترامی و یا حتی جوابی ک ناراحتشون کنه رو ندادم.اخرش از ی حرف یا شرایطی میگفتم ک نمیتونم قبول کنم .و دلشونو نمیشکستم با اینکه اصلا هم کفو نبودیم .(البته خواستگار خوبم داشتم ک خ ب شرایطامون نمیخوند باهم )ولی چیزی ک هست ی اشناییه و باید شان دو طرف مراعات شه حالا هرجقدرم ک بهم نخورن ی اشناییه خیلی سخته مثل ادم با طرفشون برخورد کنن واقعا؟؟

عزیزم بعضیا لیاقت و شعور ندارن انگار. بخدا من ی خواستگارایی داشتم افتضاح یعنی ظاهرشون حالمو بد میکر ...

درست میگی عزیزم 

بعدازظهرهمینارو بهشون میگم

حتی انقد ارزش قایل نشدن زنگ مامانم بزنن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درست میگی عزیزم  بعدازظهرهمینارو بهشون میگم حتی انقد ارزش قایل نشدن زنگ مامانم بزنن

ای وایییی یعنی خونه هم زنگ نمیزنن؟

حالا دوستت زنگ زد قرار شد بگی بیان خواستگاری شماره خونتو بده بگو با خونوادم هماهنگ کنین.

ان شاءالله هرچی خیر و صلاحته برات جور شه.❤

اگه اشکال نداره و تاپیک زدی مجدد منم تگ کن ببینم چی شد.

اینا منو میخواستن تا ی جواب دندون شکن بهشون بدم 😁😁😁😁چون من خودم ب شخصه اگه ی همچین خواستگاری داشتم قششششنگگگگ مثل خودشون برخورد میکردم و با تحقیر بهش جواب رد میدادم.

ولی شاید ی درصد بازم ما داریم اشتباه میکنیم و اونم بخاطر حرفاش دلیل خودشو داره.و خدا خواست صلاحت تو ابن ازدواج باشه.ولی ب هر حال بزار اونا بیان خواستگاری😁😁😁

ای وایییی یعنی خونه هم زنگ نمیزنن؟ حالا دوستت زنگ زد قرار شد بگی بیان خواستگاری شماره خونتو بده بگو ...

مرسی گلم خیلی راهنمایی هات خوب بود

حتما نتیجه رو بهت میگم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز