2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 97 پست
ببین عزیزم,اگه الان نری شاید تو ذهنت بگب موقعیت خوبی بود و مگه چی میشه و ازین چیزا میاد تو سرت,ولی م ...

عزیزم میشه بگی بعدازظهر که زنگ زدن چی جواب بدم که هم محترمانه باشه هم منطقی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی با این همه توصیف بعدازظهر که زنگ زدن چه جوتب محترمانه ای بدم بهشون؟

ببین اگه واسه خود من بود چون بخاطر کرونا قبول نمیکنیم خواستگار بیاد خونه چون ممکنه از ظاهر وووو خوشمون نیاد الکی قرار خونه نمیزاریم واسه معارفه بیرون قرار میزاریم یا خودمون دوتا یا مثلا با خواهری مادری کسی.ک اگه خوشمون اومد قرار خواستگاری بزاریم.(تو ی پستمم گفتم اینکه خونواده دختر بگن منزل نه و فلان جا قرار بزاریم فرق داره با اینکه خونواده پسر بگه خونه نمیام و دخترتون بیاد خونه فلانی ببینمش،دلیلشم ب نظر من خجالت نیست )

ولی اگه شما رسمتون حتی واسه معارفه منزله.بهش بگید ایشون وقتی درخواستی دارن باید طبق رسم و رسوم برخورد کنن و بیان شرایطشونو بگن  ماهم فکرامونو بکنیم ببینم مورد قبول من و خونوادم هست یا نه وگرنه هم ک هیچی.(بخاطر بی ادبیشون نگو ببینیم شرایطمون بهم میخوره یا نه بگو ببینم شرایطش مورد قبول من و خونوادم هست یا نه خودتم دست بالا بگیر عزیزم ببخشید اینو میگم ولی واقعا از شخصیتشون خوشم نیومد لهجتو عوض کن یعنی چی الان عوض کنی بعدش چی؟لهجه چیزیه ک ی عمر باهاته لابد دوروز دیگه بخوای ب زبون خودتون با خونوادت صحبت کنی میخوان چرت و پرت بگن)

چون گفتی محترمانه اینو گفتم وگرنه خیلی از دستشون شاکیم خیلی حرفا داشتم😄😄😄😄

عزیزم میشه بگی با این همه توصیف بعدازظهر که زنگ زدن چه جوتب محترمانه ای بدم بهشون؟

بگو اصلا غیر ممکنه من بخوام همچین تصمیمی رو تنهایی بگیرم و غیرممکنه برم دیدن خواستگاری که حتی زحمت نمیکشه بیاد خونه من

عزیزم حتی اگه دوست پسر و اینام داشتی و دوستات میددنن ,بازم جلوشون خودتو برا خواستگار یه آدم که تابع خانواده اس نشون بده,حرف از رسم خانواده و ارزش خونواده بگو,بهرنه خونواده اتو بیار,واقعا هم همینطوره,تا تو برا خودتو لهجتو رسم خانواده و جنسیتت ارزش نذاری ,بقیه ,حتی دوستاتم نخواهند دید

و اینکه شما برا جواب این دوستت و خانواده اش دنبال جواب محترمانه نباش,دنبال جواب کوبنده باش,طرف احترامتو نگه نداشته,به لهجت و هویتت توهین میکنه,تازه توقع داره تو بری دیدن خواستگارت چیا ازین بدتر,باید همونجا میگفتی مردی که عرضه خواستگار اومدن نداره دو روز دسگه چجوری میخواد خانواده بچرخونه

ببین اگه واسه خود من بود چون بخاطر کرونا قبول نمیکنیم خواستگار بیاد خونه چون ممکنه از ظاهر وووو خوشم ...

خودمم خیلی ناراحت شدم اصن فکرشم نمیکردن اینجور خانواده ای باشن

چه فرقی می‌کنه به خاطر کرونا اونا بیان یا شما برید قرار باشه کرونا بگیرید دور از جون اونجام می گیرد ...

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خودمم خیلی ناراحت شدم اصن فکرشم نمیکردن اینجور خانواده ای باشن

مطمئنی داییش ادم خوبی نیست؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مطمئنی داییش ادم خوبی نیست؟

اصلا چه فرقی داره,فوق العاده ترین ادم دنیام باشه,چ فایده,عرضه مهمه,احترام مهمه,شعورو شخصت مهمه,طرف یوسف پیامبرم باشه نباید یه دختر و خونواده اش پیشقدم بشن,خود من یه دختر روستایی بودم,خواستگار دندون پزشک بهم معرفی شد,گفتن پسره خیلی سرش شلوغه,چون روستایو زشته بیاد خواستگاری و نشه شما برید دیدنش,مامانم زد تو دهنشون که دختر من باید با عزت براش خواستگار بیاد و رد کردیم,ولی دختر عموم خودش رفت دیدن خواسستگارش,اما الان هی میکوبن تو سرش الان من مهندس برقم ,برا خودم کار دارم الان,و صددرصد میگم نباید خانواده دختر پیش قدم شن,حتی تو اروپام خواستگار پسره نه دختر

ببین اسی جون اگه شرایط این اقا اوکیه و میخوای بهش فکر کنی ب عنوان خواستگار ک هیچی بگو بیاین منزل تا ببینیم شرایطش چیه و .....

ولی اگه دلت باهاش نیست و شرایطشو در حدی ک میدونی نمیپسندی و میدونی جوابت منفیه دوستت ک زنگ زد بگو والا در حد همینایی ک گفتی دیدم ایشون در شان من نیست ک بیاد خواستگاریم و مشخصه ادم قابل اعتماد و اتکایی نیست.

چند وقت پیش ی خانمی تماس گرفت خونمون واسه خواستگاری ک من و دخترم میایم اگه دخترتونو پسندیدیم جلسه بعد پسرمونو میاریم.

منم ب مامانم گفتم غلط کرده تو این کردونا مارو ب زحمت بندازه دوبار دوبار بیان. مگه من میخوام با اون یا دخترش ازدواج کنم اصلا دخترش اون وسط چی میگه فضول خانم 

اگه بنا ب دیدنه خوب ماهم باید تحفه بچه ننه رو ببینیم نه اینکه اونا بیان اگه خوششون اومد برن پسرشونو بیارن.حالم ازین طرز برخورد بهم میخوره.ب نظر من این کار جز اینکه بی عرضگی پسر و فضولی و دخالت خونوادشو از همون اول کاری میرسونه چیز دیگه ای نیست این حالت خواستگاری.

ی موقع پسر میزاره بعهده خونواده براش دختر پیدا کنه فرق میکنه میزاره ب عهدشون و اونا پیدا میکنن و باهم میرن یا بیرون قرار میزارن ولی پسرم باشه ن اینکه پشت پرده قایمش کنن انگار پادشاهه.

من که هیچ وقت خواستگاری بدون پسر رو قبول نمیکنم ی جورایی احساس میکنم بهم توهین میشه

اصلا چه فرقی داره,فوق العاده ترین ادم دنیام باشه,چ فایده,عرضه مهمه,احترام مهمه,شعورو شخصت مهمه,طرف ی ...

نمیگم بره

مبگم بیان دایی رو ببینه

وگرنه کی تا حالا رفته خواستگاری پسر اخه

نمیدونم داییشو نمیشناسم ولی از طرز خاستگاریشون بدم اومد

عزیزم شما به حرف اینهمه ادم که اینجا گفتن نکن و نرو گوش ندی دیگه واقعا هیچی دیگه,دخترجان یجوری باش فردا یکی از همین دوستات,شوهرت ,خواهرت و هرکی خواست یچیزی بگه بتونی بگی من خونه بابام نشسته بودم شما اومدی در من زدی و با التماس از خونوادم خواستی,نه اینکه بعدا اون دوستت تو رو نقل و نبات مجالس کنه