ببین اسی جون اگه شرایط این اقا اوکیه و میخوای بهش فکر کنی ب عنوان خواستگار ک هیچی بگو بیاین منزل تا ببینیم شرایطش چیه و .....
ولی اگه دلت باهاش نیست و شرایطشو در حدی ک میدونی نمیپسندی و میدونی جوابت منفیه دوستت ک زنگ زد بگو والا در حد همینایی ک گفتی دیدم ایشون در شان من نیست ک بیاد خواستگاریم و مشخصه ادم قابل اعتماد و اتکایی نیست.
چند وقت پیش ی خانمی تماس گرفت خونمون واسه خواستگاری ک من و دخترم میایم اگه دخترتونو پسندیدیم جلسه بعد پسرمونو میاریم.
منم ب مامانم گفتم غلط کرده تو این کردونا مارو ب زحمت بندازه دوبار دوبار بیان. مگه من میخوام با اون یا دخترش ازدواج کنم اصلا دخترش اون وسط چی میگه فضول خانم
اگه بنا ب دیدنه خوب ماهم باید تحفه بچه ننه رو ببینیم نه اینکه اونا بیان اگه خوششون اومد برن پسرشونو بیارن.حالم ازین طرز برخورد بهم میخوره.ب نظر من این کار جز اینکه بی عرضگی پسر و فضولی و دخالت خونوادشو از همون اول کاری میرسونه چیز دیگه ای نیست این حالت خواستگاری.
ی موقع پسر میزاره بعهده خونواده براش دختر پیدا کنه فرق میکنه میزاره ب عهدشون و اونا پیدا میکنن و باهم میرن یا بیرون قرار میزارن ولی پسرم باشه ن اینکه پشت پرده قایمش کنن انگار پادشاهه.
من که هیچ وقت خواستگاری بدون پسر رو قبول نمیکنم ی جورایی احساس میکنم بهم توهین میشه