2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 97 پست
یه چیز بگم نریزین سرم ااا من خودم کسی با لهجه حرف بزنه نهایت پنج دقیقه تحمل میکنم بعدش سرم میترکه کل ...

نه اخه عزیزم اونا خودشونم لهجه ی منو دارن ولی میخوان من لهجه نداشته باشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگم لهجه تهرانی چیه ؟؟؟؟ الان من اهوازیم ولی لهجه ندارم خوب فارسی صحبت میکنم ولی تهرلنی نیستم  ...

حالا همون امریکاش هم آش دهن سوزی نیس

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
اصلا نرو پس فردا ازدواجم کنید میگن تو خودت اومدی خواستگاری پسر ما اصلا خودتو کوچیک نکن، خیلی بهت ب ...

اره خودمم نظرم همینه 

برم خونشون دوباره از ظاهرمم ایراد میگیرن بعد کلی ادم خورد میشه

نه نرو ... اگه بخوادتت خودش میاد حداقل دم درتون میبینتت

ارزشت کم میشه بری

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

یعنی حتی یه لحظه فکر ازدواج با این آدم از سرتم گذشته بنظرم با یه مشاور صحبت کن حتما😐

از الان انقدر گوه خوری میکنن با این هم لهجه خودتن دوروز دیگه چیکا میکنن 

من واقعا خیلی لهجه یزدی رو دوس دارم 

خودم همدانم والا مدرسه و دانشگاه کلا با لهجه با دوستام حرف میزدم کلی هم شاد میشدیم این چرت و پرتا چیه دیگه لهجه تهرانی 

من بودم ب هیچ عنوان نمیرفتم تازسم وقتی اومد خیلی از بالا ب پایین بهش نگاه میکردم ک ادم بشه و طرز برخورد محترمانه با ادما رو بفهمه.یعنی چی خجالت میکشم بیام اون نمیخواد خرج گل و شیرینی کنه میخواد ببینتت ک اگه خوشش نیومد بره وگرنه اگه خجالت میکشه چی جوری بعد میخواد بیاد خواستگاری؟

تاکید میکنم دوستم ب هیچ عنوان نرو و برا خودت ارزش قائل شو و اومدن تازه براش کلی کلاس و شرط و شروط بزار.

من ک اصلا خوشم نیومد از برخورد زشتشون من خودم بودم بعد اینکه اومدن و رفتاراشونو بهشون برگردوندم جواب منفی میدادم(چون برخوردشون واقعا زشت و تحقیر امیزه از نظر من یعنی چی جلوی داییم لهجه نداشته باش داییشون اروپایی تشریف دارن مگه).بازم شما ببین صلاحت چیه.

حالا همون امریکاش هم آش دهن سوزی نیس

بالاخره زبانشون جهانیه الان تو کار اینترنتی 

کامپیوتر

اقتصاد

سیاست واقعا تاثیر گذار زبانش 

ولی اخه بعضیا یه جوری تهرانو بزرگ میکنن انگار چه خبره 

خودمونم برای تابستون اونجا خونه داریم 

ولی واقعا تفاوتی بین لهجه های اهواز با تهران نمیبینم 

تو همه جای جهان پایتخت ها ۸۰ درصد مهاجر و ترکیبی هستن🤗

اره خودمم نظرم همینه  برم خونشون دوباره از ظاهرمم ایراد میگیرن بعد کلی ادم خورد میشه

اصلا بحث ایراد گرفتن نیست

حتی اگه آدمای خوبی باشن هم نباید خودتو کوچیک کنی، بری ببینتت، نگو من خجالت میکشم بیام، بگو مگه رو دست مامانم موندم بیام خونه کسی که پسرشون منو ببینه،

اگه کسی منو میخاد خودش باید بیاد

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
چه فرقی می‌کنه به خاطر کرونا اونا بیان یا شما برید قرار باشه کرونا بگیرید دور از جون اونجام می گیرد ...

بله دقیقا،و اینکه خود خونواده دختر بگن منزل نیایید تا اینکه اونا بگن ما نمیاییم و شما خدمت برسید ک دخترتونو ببینیم زمین تا اسمون فاصله است و واقعا زشته 

ببین عزیزم,اگه الان نری شاید تو ذهنت بگب موقعیت خوبی بود و مگه چی میشه و ازین چیزا میاد تو سرت,ولی من بهت قول میدم هزاردرصد پشیمون میشی,هنیشه یجوری ارزشتو حفظ کن که دوسال دیگه خجالت نکشی و عزت نفست خرد نشه,مطمین باش شما برا دوستت هر جور هم بهونه دوستانه بیاری ,دوستت خیلی بیشعورانه منطق نفهمشو جلوت میذاره,پس بگو من خجالتم میاد همچین آدمی بیاد خواستگاریم,همیشه ارزشتو حفظ کن