2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 97 پست

همین خجالتیا آخرش برات دوربرمیدارن .  اخه عزیز من کجاش خجالتیه یارو داره میگه بیا اینجا ببینمت خوشم اومد که میبرم و میارمت یا میگیرمت یا نه خوشمم نیومد که هیچی این خیلی هم پررو تشریف داره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمی رفتم

ببین یه سری دیدار ها هست برای آشناییه که قبل از خواستگاریه مثلا برای ما اصولاپدر دختر در جلسه حضور نداره و پسر هم با اونیکه معرفشون بوده میاد و یه سری صحبت ها می کنند اگه پسندشون شد میان خواستگاری وگرنه تمام 

ولی اینکه خودم برم یکط دیگه منو ببینه من بهم بر میخوره مگه من میخوام برم خواستگاری؟

ما به خاطر کرونا خواستگار راه نمی دادیم ، اونا گفتن شما تشریف بیارید ، با یه جعبه شکلات ، تازه بیش ت ...

چه فرقی می‌کنه به خاطر کرونا اونا بیان یا شما برید قرار باشه کرونا بگیرید دور از جون اونجام می گیرد دیگه حرفت منطقی نیست

من شیعم،حیدر آقامه  
اگر شرایط اش خوبه با مامانت برین خونه شون

🙄🙄🙄🙄ادمای به این بی شعوری حتی نباید بزاری حرف خواستگاری بزنن

پسر شاه هم بود بابد بیان ناز دختر بکشن نه اینکه اقا بگه خجالت میکشم تو بیا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

اصلا نرو

پس فردا ازدواجم کنید میگن تو خودت اومدی خواستگاری پسر ما

اصلا خودتو کوچیک نکن، خیلی بهت بی احترامی کردن

اصلا قبول نکن، بگو مگه رو دست مادرم موندم که برم خونه کسی ،پسرشون منو ببینه

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
چه فرقی می‌کنه به خاطر کرونا اونا بیان یا شما برید قرار باشه کرونا بگیرید دور از جون اونجام می گیرد ...

چیزی نخوردیم ، ماسک و دستکش ، بعد پنجره ها و در باز بود ، با فاصله ، دیگه ماسک رو برداشتیم

یزدی

اوه من از کجا فهمیدم. خیلی لهجتون باحاله یه اصالتی توشه 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.