2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه مادرم

1266 بازدید | 72 پست

صبح رفتیم بیرون به مانتوم گیرداد گفت پایینش باز من چندتا قزن بهش دوخنته بودم قبلا چادری بودم ولی الان چادر و دگ  سر نمیکنم قبلنم به زور همسرم سر میکردم گفت برگردیم خونه هرچی بهش گفتم بیاحالا گفت نه برگردیم نشستیم تو ماشین یکم قور زدم و گیرمیدی گفتم گوشه مانتوم و گرفت پاره کرد منم قاطی کردم هرچی از دهنم دراومد گفتم با اونکارش حس کردم بی عفتم کرده پریودم هستم اعصاب نداشتم یهو از دهنم پرید بهش گفتم حروم...زاده پشیمون شدم سریع ولی دگ گفته بودم....

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ماشین و زد کنار واسه اولین بار تو زندگیمون بازوهام و گرفت فشار داد یدونه ام محکم زد توی گوشم وای شوک شدم جیغ زدم تمام سر و صورتش و چنگی کردم.بعدشم بهم کلی بد و بیراه گفتیم اومدیم خونه گرفت تو هال خوابید منم رفتم اتاق بعد حاضر شدم اومدم خونه مامانم اومدنی گفت رفتی دگ برنگردیا منم هیچی نگفتم اومدم

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....

عین شوهر من..اعتماد به نفسم رو آورده پایین،همش چشمش به پایین مانتومه که دکمه ش چرا کمه،دوس داره تا رو پاهام دکمه باشه

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

اگه حجابت خوب بوده آخه چادر چیه که اینقدر حساسه.شما هم حرف خوبی نزدی.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹