صبح رفتیم بیرون به مانتوم گیرداد گفت پایینش باز من چندتا قزن بهش دوخنته بودم قبلا چادری بودم ولی الان چادر و دگ سر نمیکنم قبلنم به زور همسرم سر میکردم گفت برگردیم خونه هرچی بهش گفتم بیاحالا گفت نه برگردیم نشستیم تو ماشین یکم قور زدم و گیرمیدی گفتم گوشه مانتوم و گرفت پاره کرد منم قاطی کردم هرچی از دهنم دراومد گفتم با اونکارش حس کردم بی عفتم کرده پریودم هستم اعصاب نداشتم یهو از دهنم پرید بهش گفتم حروم...زاده پشیمون شدم سریع ولی دگ گفته بودم....
کاش نمیرفتی چون خودتم مقصر بودی ببخشید جفتتون روانی بازی دراوردین توعصبانیت مواظب حرف زدنت باش
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
چرا تو دوران دوستی گفت چادر سر کن مثل احمقا پذیرفتم ولی همون موقع که چادریم بودم بازم گیر میداد به پوششم.بعد عروسی یه مدت بعد دیگه با خودش بیرون رفتنی سر نمیکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چقدر دهنت وله استارتر؟ببخشیدا ولی این فحش رو به دشمن هم آدم نمیزنه چه برسه به شوهر وشریک زندگیش.
من اهل فحش دادن نیستم بخدا فحش دادن و از خودش یاد گرفتم هردفعه دعوامون میشه هرچی از دهنش در میاد میگه منم جوابش و میدم دیگه اندفعه مانتوم و پاره کرد بخدا خون جلو چشمم و گرفت