2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 72 پست

منم چادری هستم ولی شوهرم بازم همش نگاهش به منه که چادرم پس نره لباسم پیدا بشه .به خاطر همین منم زیر چادر لباس بلند میپوشم که خیالش راحت باشه.اثلا کار سختی نیست .

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم شما اونموقع که شوهرت به مانتوت گیرداد صددرصد باهاش بحث کردی واونو عصبی کردی،وقبول کن که ش ...

حق باشماست من چون اون مانتو رو بارها بدون مشکل پوشیدم بازم پوشیدم حرف زشتم اشتباه کردم زدم ولی کتک زدن یا پاره کردن مانتو واسه من خیلی بد.خیلی.من همیشه به شوهرم محبت کردم حرفاشم گوش دادم اونم همینطوره و من بیشتر اما به هر دلیلی نباید دست روم بلند میکرد...

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
منم چادری هستم ولی شوهرم بازم همش نگاهش به منه که چادرم پس نره لباسم پیدا بشه .به خاطر همین منم زیر ...

میدونید مشکل اینجاست که من حس میکنم گاهی همسرم به زنای دیگه نگاه میکنه واسه همین زورم میاد با خودش بیرون رفتن چادر چاق چوق کنم

من نمیفهمم چرا بعضیا دارن استارتر رو تشویق میکنن؟؟؟ بهش میگن آفرین کارت درسته؟؟؟؟ میدونین با این ح ...

حرف منم همینه میگم عزت نفس داشته باشیم خودمون به خودمون احترام بزاریم تا کسی جرآت نکنه بهمون بی حرمتی کنه ،شما از اول  این شرایط رو قبول کردین پس باید انقدر حواستون جمع باشه  که اصلا اجازه ندی بهت تذکر بده که بگه آره این تا من نباشم هیچی براش مهم نیس،باید اعتمادش رو جلب کنید که خودتونم اون پوشش مورد قبول شوهرتون دوست دارید،اونوقت که بهتون اعتماد کرد دیگه اگه لختم بگردی بدبین نمیشه بهتون،اینا تجربه شده

حق باشماست من چون اون مانتو رو بارها بدون مشکل پوشیدم بازم پوشیدم حرف زشتم اشتباه کردم زدم ولی کتک ز ...

بله کتک زدن اصلا قابل توجیح نیست درهیچ صورت،اما شما دست گذاشتید رو غیرت وناموسش، میدونی به مادرش توهین کردی، من الان ۲۵ساله زندگی مشترک دارم با همسرم تا حالا سرانگشتش بعنوان کتک به من نخورده هیچوقت توهین و بد دهنی بهم نکردیم اما اگر یبار بهش بگم حرومزاده، قسم میخورم که چشمش رو به روی زندگی ۲۵ساله میبنده و برا همیشه ترکم میکنه .

حرف منم همینه میگم عزت نفس داشته باشیم خودمون به خودمون احترام بزاریم تا کسی جرآت نکنه بهمون بی حرمت ...

الان چیکارکنم؟وایسم خودش بالاخره بیا برای آشتی یا خودم برم؟

حرف منم همینه میگم عزت نفس داشته باشیم خودمون به خودمون احترام بزاریم تا کسی جرآت نکنه بهمون بی حرمت ...

بخدا منم شوهرم به پوششم گیر میده

یعنی هر مردی حتی اروپاییشم براش حساسه که همسرش چطور لباس میپوشه

اگه آدم ناراحته خب بشینه درست و حسابی مشکلش رو با آرامش حل کنه

خود من میخواستم برم عروسی

شوهرم از دو روز قبلش میگفت این عروسی فامیلمون همشون باحجاب و فلانن دوس ندارم تو اون لباستو بپوشی

منم دستشو گرفتم بردم سر کمد لباسیم گفتم باشه هرکدوم تو گفتی میپوشم

اونم یه مانتوی بلند داشتم انتخاب کرد مجلسی هم بود

گفتم باشه خوبه میپوشمش

روز عروسی نمیدونم اعصابش از کجا خورد بود 

وقتی آماده شدیم گفت این چیه پوشیدی این خوب نیست عوضش کن!

منم گفتم باشه! رفتم عوضش کردم لباس خونگیامو پوشیدم

گفتم یا رو حرفی که زدی بمون یا من نمیام

رفتم خودمو تو آشپزخونه مشغول کردم

دیدم بعد بیست دقیقه اومد گفت ببخشید من ناراحت بودم خودمم میدونم الکی گیر دادم بپوش بریم! 

اگه بخوایم سر این چیزا بهم فحش بدیم و کتک کاری کنیم

هر روزمون باید جنگ و دعوا باشه بخدا

آدم باید مدیریت کنه

یا مدیر باشه یا مدیر برعکس باشه...ببخشید که اینو میگم البته😐

بخند، همین  
بخدا منم شوهرم به پوششم گیر میده یعنی هر مردی حتی اروپاییشم براش حساسه که همسرش چطور لباس میپوشه ا ...

منم همینو میگم با سیاست و مدیریت میشه مشکلات اینجوری رو حل کرد مگر اینکه طرف واقعا بیمار روحی روانی باشه، من حرف این نیست که شوهرذلیل باشید و هرچی اون گفت بگید چشم، حتی درمورد پوشش، اما با بحث دعوا و لج به لجی چیزی درست نمیشه،یکی اون بگه چهار تا شما،یه داد اون بزنه دوتا جیغ شما اون سیلی زده شما صورتش چنگ بزنی ،اون بگه بابات تو بگی ننه ت.بابا باحرف زدن ومحبت کردن خیلی مشکلات حل میشه، اسی اون فامیلمون که برات مثال زدم همیشه مشکلاتشون سر این چیزا بود هیچکدومم کوتاه نیمدن کار بجایی رسیده بود که آقاهه یکی میزد یکی میخورد دیگه قشنگ کتک کاری براشون عادی شده بو خانواده ها دیگه هیچ حرمتی نداشتن از دست این دونفر ،آخرشم با وجود یه بچه جدا شدن حالا هرکی رفته پی زندگی خودش اینوسط یه پسربچه حساس و عصبی پرخاشگر تنها مونده

نرو صبر کن بیاد خیلی بی ادبه شوهرت یعنی چی پانتو پاره کرده حدش و نمیدونه

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ