2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 72 پست
ای کاش اینکارو نمیکردین دخترای مجرد تورو خدا از مدل  خودتون کوتاه نیایین بخاطر آقا میخواستم ب ...

اره حرفت درسته ولی منم زدم تمام دست و گردنش و چنگی کردم نتونستم وایسم بهم ظلم بشه

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اهل فحش دادن نیستم بخدا فحش دادن و از خودش یاد گرفتم هردفعه دعوامون میشه هرچی از دهنش در میاد میگ ...

احترام هرکس دست خودشه عزیزم،من زن وشوهر مثل شما تو خانواده داریم، من خودم شاهد بودم قبل از بیرون رفتن از خونه آقا به خانمش به درستی گفت حجابت رو درست کن داریم میریم فلان جا یه محیط کوچیک و همه آشنا ،خانمه اخلاق شوهرش رو میدونه که اگه به حرفش گوش نکنه زود عصبی میشه، وقتی باهم رفتیم بیرون اونجا که رسیدیم خانمه شالش کلا عقب رفته بود و تمام موهاش بیرون بود شوهرش دوباره اونجا چشم غره رفت که حواست باشه این خانم بازم بیخیال بود بار سوم دیگه شوهرش بهش باتمام عصبانیت بهش گفت فلان فلان شده مگه بهت نمیگم او سروموی فلان فلان شده ت رو بپوشون وخلاصه من از خجالت آب شدم بجای اون خانم، خانم به شوهرش جواب دادودعوا شد، من اگه جای این خانم بودم حداقل تو اون تایم یه کم رعایت میکردم تا شوهرعصبی و بددهنم اونجا آبرومو نبره جلو مردم،بعدا دعوا و بحثمون بمونه برا خونه که یا راه حلی پیدا میشه یا یکی کوتاه بیاد.

اره حرفت درسته ولی منم زدم تمام دست و گردنش و چنگی کردم نتونستم وایسم بهم ظلم بشه

خوب کردی 

من موافق این کارا نیستم ولی وقتی تو همچین شرایطی قرار میگیره آدم باید از خودش دفاع کنه

احترام هرکس دست خودشه عزیزم،من زن وشوهر مثل شما تو خانواده داریم، من خودم شاهد بودم قبل از بیرون رفت ...

من و همسرم تنها بودیم منم تاحالا صدبار اون مانتوم و پوشیده بودم والا فقط همیشه سالم بلند بود اندفعه همینجوری یه شال دگ سر کردم

فکر میکنی رفتی .خوبتر شد؟اخلاقش همینه اتفاقا چون خیلی دوست داره نمیخاد نگاه مردای چشم چرون دنبالت باشه فکر میکنه خیلی جذاب هستی این از خوبیه یه مرد هست .

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
فکر میکنی رفتی .خوبتر شد؟اخلاقش همینه اتفاقا چون خیلی دوست داره نمیخاد نگاه مردای چشم چرون دنبالت با ...

منم همین فکرو میکردم ولی هرچیزی حدی داره

من نمیفهمم چرا بعضیا دارن استارتر رو تشویق میکنن؟؟؟

بهش میگن آفرین کارت درسته؟؟؟؟

میدونین با این حرفاتون خشونت و بددهنی رو ترویج میدید؟

مفهوم زندگی مشترک رو درک میکنید؟؟

وقتی میپذیری با دیگری زندگی مشترک داشته باشی یعنی اعتقادات و افکارش رو قبول داری و شریکش میشه تو افکارش!

استارتر هم میگه قبل ازدواج با شوهرش حرف زده و پذیرفته شرایط رو!

توجه میکنین؟؟؟!؟!؟

چرا روش صحیح زندگی رو بهم یاد نمیدیم؟؟؟ 

استارتر وقتی میبینه شوهرش حساسه، نباید اون نقطه حساس رو قلقلک بده! حالا که داده شوهرشم عصبی شده! 

دیگه چرا فحش ناموسی میده؟؟

من نمیگم کار شوهرش درست بوده، نمیگم فقط هرچی شوهرش گفت بگه چشم! 

چون خودم مخالف این هستم که کسی برای حجابم تصمیم بگیره!

اما این راهش نیست

خودش میگه شوهرش تا حالا دستش تو دعوا بهش نخورده

خب عزیز من حرف زشتی که شما زدی آمپر شوهرتو برده بالا

همیشه میگن تو دعوا زن‌ها از زبونشون استفاده میکنن مردها از قدرت بدنیشون

ببین چقد حرف بد بوده که شوهرتو به اینجا رسوندی!

یه تهمت به پدر و مادرش زدی این حرف کمیه؟؟؟

چرا یه طرفه به قاضی میرید؟؟؟

بخند، همین  
من و همسرم تنها بودیم منم تاحالا صدبار اون مانتوم و پوشیده بودم والا فقط همیشه سالم بلند بود اندفعه ...

ببین عزیزم شما اونموقع که شوهرت به مانتوت گیرداد صددرصد باهاش بحث کردی واونو عصبی کردی،وقبول کن که شوهرت همینجوری بدون هیچ بحث وحرفی نیمده مانتو شما رو پاره کنه،الان اگه از زبان شوهرت قضیه گفته میشد میشدفهمید که شما هم بی تقصیر نبودی و خودت باعث شدی حرمتا شکسته بشه،همون فامیل ما وقتی اونشب ناراحت شد از شوهرش میدونی چجور قضیه رو تعریف کرد برا خواهرای من؟گفت رفتیم فلان جا خیرسرش منو ببره یه کم تفریح کنیم من حواسم نبود یه ذره شالم رفت عقب اینم برداشت جلو مردم هرچی از دهنش دراومد بارم کرد روانی، اما همه ی ماجرا رو نگفت.اما من از اول باهاشون بودم.

اگه خاستی مانتو باز بپوشی یه جوری باشه که اونم خیالش راحت باشه که نگاه مردای چشم چرون دنبالت نمیفته .غروب که یه خورده بهتر شدی برو خونه پشیمون نمیشی

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست