2777
2789
عنوان

سیاست

90 بازدید | 6 پست

دوستان یکم از سیاست هایی که بلدید بگید که من کلا تعطیلم 

مثلا چجوری میتونید عصبانیتتونو کنترل کنید و جواب تیکه طرفو بدید و ... سیاست با خانوده شوهر دوست فامیل و 

... بیشتر شوهر و بگید 

فقط خودمونی باشید🥰همه عاشقتون میشن

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

تنها راه داشتن سیاست اینه ک افسار خودتو ب دست بگیری نذاری یهویی واکنش نشون دادن گند بزنه ب همه چی 

با خونسردی تمام تو ذهنت بگردی ببینی چی بگی و چیکار کنی ک موثر تر باشه ن اینکه فقط دلت خنک شه یا ب اون چیزی ک ی لحظه خواستی برسی

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو کلرشون دخالت نکن چون آخرم یه اتفاق بد بیفته مقصر اصلی تو میشی ... سعی کن بیشتر شنوده باشی تو خانواده تا پرحرفی کن اونا هم از تو حرفات سوتی پیدا کنن ...برای کمک هم مثلا بیشتر کارهای تو چشم رو انجام بده میوه پذیرایی کن بشقاب بزار زیاد تو آشپز خونشون خودتو به کار نگیر همیشه سعی کن لباس  مناسب بپوشی ایراد ازت نگیرن زیاد جلوشون تو گوشی نرو ...یه کاری هم بلدی زود نو من انجام بدم فلان بگو یه بار دوستم درست کرده کنارش بودم یه چیزایی یادمه بیا با مشورت هم درست میکنیم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز