2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287173 بازدید | 36895 پست

گزارش# وزنکشی#  

@فندق_فسقلی    

وزن اولیه ۸۷

وزن هفته پیش۷۶.۳۰۰

وزن این هفته ۷۵،۴۰۰

وزن هدف ۶۰

خدایااااااا عالییییی شد خیلیییی راضیم 

ممنونم از برو بچ الهه فاطمه پری جاانم‌ دست تکتکتونو میبوسم 

نمیدونین چه حال قشنگی رو به من هدیه دادین از خدا شادی و تن سلامت براتون ارزو‌میکنم 

من ماه خرداد اصلااااا حالم‌خوب نبود از لحاظ روحی الان یه دختر شادم مدیون همتونم ♥️♥️♥️♥️♥️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️🥰🥰🥰🥰🥰💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت عزیزدلم لطف داری 😘😘♥️♥️ منم خیلی دوستتون دارم 😍😍

سلام عزیزم خوبی؟

الهه جون من هفته پیش ۷۸/۶۵۰بودم امروز وزن کردم۸۸/۳۰۰من چرا اینجوری میشم اعصابم خیلی خرابه این هفته هم خوب رعایت کردم تازه سه روز فست بودم

سلااام سلااام  من بخدا ساعت ۶صبح اومدم در تاپیک قفل بود 😂😂😂 پایان چالش# ۸۶روزتازیبایی# ...

وااای چقدررر عااالی شدی چقدررر تغییر کردی دمت گرررم 😍😍😍👍🏼👍🏼♥️♥️

فردا تاپیک تشویقی میزارم بیایید اونجا هم عکس بزارید 😍😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
گزارش# وزنکشی#   @فندق_فسقلی     وزن اولیه ۸۷ وزن هفته پیش۷۶.۳۰۰ وزن این هف ...

😘😘😘♥️♥️ خدارو شکرررررر

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
جایزمون اینه عکستو بزاری ببینیمت😍😍😍😍

ندیدی مگه شونصد بار گذاشتم 😅😅 

بمون بزارم 

@بامدادخمار

@pari95  

@هستی،بانو  

@honamik29192  

سلام‌عزیزم من امروز پریودم به خاطر همین وزن نکردم

وزن شروع۱۰۸

وزن هفته قبل۹۸/۷۰۰

وزن این هفته ۹۸/۳۰۰ نیم کیلو کم کردم به خاطرپریودی

کاهش چالش ۹کیلو۷۰۰

الهه جون ممنونم بابت تاپیک خوبت ان شاالله میخوام دوباره عضوبشم تا به هدفم برسم ان شاالله به هر حاجتی که داری برسی😍😘😍😘

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
😘😘😘♥️♥️ خدارو شکرررررر

الهه یدونه باشه 

الهه یدونه باشه اوووووووه اووووه اوووووه عااااشقتم من ❤️❤️❤️❤️❤️❤️💝💝💝💝💝💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻انقدر حالم خوبه میخوام بمییییییییرم😂😂😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام عزیزم خوبی؟ الهه جون من هفته پیش ۷۸/۶۵۰بودم امروز وزن کردم۸۸/۳۰۰من چرا اینجوری میشم اعصابم خیل ...

ده کیلو یعنی زیاد شدی 🤔🤔 

ترازوت خراب نیست 

سلام سپیده جون به الهه جون هم گفتم الان من چرا انقد بدبختم این هفته رعایتم کردم سه روزم فست بودم.باز افزایش داشتم نمی‌دونم دیگه چرا.   @sepiiiiiideh  

وزن اولیه.   هفته قبل.   جدید.    کاهش چالش 

۹۱/۶۰.      ۸۷/۶۵۰.      ۸۸/۳۰۰.         ؟؟؟؟

@بامدادخمار   @pari95     @هستی،بانو     @honamik29192   &n ...

آفرین عزیزدلم خیلیییی عالی کم شدی 😍😍👍🏼

قربونت خوشگلم 

تو چالش جدید حتما به هدفت میرسی ♥️♥️♥️

وااای چقدررر عااالی شدی چقدررر تغییر کردی دمت گرررم 😍😍😍👍🏼👍🏼♥️♥️ فردا تاپیک تشویقی میزارم بیا ...

وااااااای راست میگی الی 

یا قرااااااااان الان دیگه بدجور تر انرژی گرفتم 

میرم برای ۳۸کیلوووووو❣️❣️❣️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂😂😂

آفرین عزیزم همینکه کاهش داشتی خیلییی عالیه 😍👍🏼

الههههههههههههه 

چرا از دیشب ما رو اواره ی کوچه و خیابونای نی نی سایت کردی

نگفتی ما غریبیم گم میشیم    

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍