2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288700 بازدید | 36895 پست

@آسنات99    گزارش#  99/6/27 پنجشنبه

شمارش معکوس چالش ....مانده ب خوش اندامی👗👗👗

صبحانه👈نان لواش سبوس دار 4 کف دست + نیمرو کم روغن ی عدد + خرما 2 عدد     کالری👈234

میان وعده صب👈سیب قرمز 1 عدد + آلو قرمز خام 1 عدد + عناب 7 عدد      کالری👈128

ناهارر👈قورمه سبزی 5 ق غ + ماست کم چرب 1 لیوان

کالری👈358

میان وعده عصر👈خربزه 3/5 قاچ+ خرما 2 عدد +کنجد 2 ق غ.    کالری👈284

شام👈اوتمیل ی لیوان + شیر ی لیوان + شیره انگور 2 ق غ + خرما 2 عدد.     کالری👈393

کالری مصرفی👈1464

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

مولتی

چالش زنجبیل و دارچین

ورزش👈نیم ساعت پیاده روی تند

چالش وعده ی سبک

سلام زهرای قشنگم ایشالا ک راضی باشی😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
عشقای من لطفا پست بالا رو بخونید☝🏻☝🏻 @شب_بیدارم     @گل_گلاب4859     ...

الان دیدم تعطیل شده جریانش چی بود 

من بچمو بخوابونم گزارش بدم

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید عضو گیری تموم شده؟

سلام عزیزم نه اول مهر بیا تاپیک جدید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
واسه تمام پستاش دونه دونه زدم .اینجوری کاربریشم تعلیق میشه بی ادب😡😡😡

مرسی عشقم ♥️ 

چقدر ادم میتونه بی وجدان باشه که از ناراحتی و مشکل کسی خوشحال بشه 😑 نمیدونم از چی انقدر عقده دارن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭من چاقم. مرا دریابید. دیر رسیدم. گروه تشکیل دادید ندیدم نبود ...

سلام عزیزم اول مهر بیا تاپیک جدید عضو میگیریم تا یکهفته یادم بود تگت میکنم 

منم زدم  چقدر ادم میتونه بی وجدان باشه که از ناراحتی و مشکل کسی خوشحال بشه 😑 نمیدونم از چی ان ...

بعضی ها اینجورین متاسفانه از مشکل بقیه خوشحال میشن و فکر میکنن چون از طرف ناراحتن خدا اون بنده خدارو بدبخت میکنه دیگه😁تعطیل رسمین بعضیا

بعضی ها اینجورین متاسفانه از مشکل بقیه خوشحال میشن و فکر میکنن چون از طرف ناراحتن خدا اون بنده خدارو ...

اره به این قضیه هم معتقدن بخاطر اینکه از طرف ناراحت شدن اون آدم حقشه که مشکل داشته باشه بعد خودشون هر توهینی میخوان میکنن و راحت دل میشکونن 😶 چقدر بدم میاد از اونایی که از درد ‌ودل ادمها سواستفاده میکنن 🤢🤬

تعطیلات رسمی 😂👍🏼

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5054494/چالش-پاییزیِ-زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار

بچه ها اگه کسی سوال داشت درباره چالش جدید 

بهش بگید این تاپیک جدیده 👆🏻👆🏻من فعلا دارم توضیحاتش رو کامل میکنم و قفله ، سه شنبه اول مهر ماه تاپیک رو باز میکنم و همینجا لینکش رو میزارم که همه ببینن چند بااار هم تاپیک اطلاع رسانی میزنم اگه تو سایت باشید حتما میبینید یکهفته همپفرصت هست که بیایید  و الان هم میتونید تاپیک جدید که لینکش رو گذاشتم رو سیو کنید و بزارید تو علاقمندی هاتون هی بیایید سر بزنید 

فقط لطفا تا قبل اول مهر اگه دیدید اون تاپیک جدید بازه پست نزارید من دارم توضیحات رو میزارم توش و گاهی بازش میکنم جون من پست نزارید الان اول مهر خودم اطلاع میدم به همه 

اره خیییلی بی فرهنگیه. خودم اختراعش کردم تعطیل رسمیو😁😂

😂👍🏼😘

هروقت اومدی صبح بیا ظهر بیا شب بیا قدمت سر چشم. اره عزیزم بیا اینجا اگه نبود استارتر تاپیک جدید میز ...

چشمتون به سلامت باشه ممنون عزیزم

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️