2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ببخشید میشه منم وارد لیست چالش پاییزیتون کنید ممنون

سلام عزیزم اول مهر ماه تگت میکنم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فاطمه جون کالری هر دونه خارک چنده  ازون خرما زرد خوشمزه ها رو میگما🤤 لابلاش چندتا قهوه ای هم ...

سلام عزیزم..میدونم چی میگی میوه شهرمونه😉...ب اوناش میگن خارکی ک میخواد رطب شه😂...والا من هر دونشو 14 تا حساب میکنم آخه هر چی گشتم نبود...

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم اول مهر ماه تگت میکنم 

سلام إلهه جون من رژيمم بهم ريخته 🤦🏼‍♀️و نزديك يك كيلو هم اضافه كردم 

اول مهر منم تگ كن 🙋🏻‍♀️يه سر گروه بد أخلاقم بزار بالا سرم 🥴😬البته الان  نزديك يه هفته هست خودم رژيمم رو شروع كردم نكشيدم ببينم چقدر كم كردم (مسافرتم همه چي رو ريخت بهم )بعدهم اومدم سرگروه جان نبود هر چي پيام دادم جوابي ميومد 😔😩

من يه سري چيزها رو رعايت نكردم و چاق شدم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️اميدوارم تا اول مهر به وزن قبلي برسم و چالش جديد رو شروع كنم💪🏻💪🏻💪🏻

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
😂😂😂😂عجب ..  از کالری فردا کم کن گلم..

سلام گل مهربون😆 من امروزورزشاموکامل نمیرم اخه لک دیدم احتمالاتافرداشدیدشه پریودیم

فقط دارم الان حلقه میزنم

شامم بافردانهارمهمونی ام ازصبح خیلی سبک خوردم ک شب بتونم شام بخورم.گزارشم میدم الان

و صبر عادت ماست.... 🦋

@سمیه1396  سلام عزیزم😍.... ببخشید من فکر کردم گزارش دیروز رو فرستادم🙄

4روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋

🍞🍯☕🥒🍅صبحانه: نان جو+ عسل +پنیر+گردو+کنجد+ خیار + گوجه + دمنوش = 295 کالری🌸

🐟ناهار: ماهی + کشمش + کنجد+خرما = 291 کالری🌸

🍜شام: سوپ جو = 245 کالری🌸

🥬🍐🍵میانوعده: کاهو + گلابی +پسته + چای سبز دارچینی= 156 کالری🌸

🐈کالری مجاز 1030🐈

🐈کالری دریافتی 988...بقیشو بادام زمینی میخورم🐈

🐥چالش 8 لیوان آب🌿

🐥چالش چوب☘️

🐥چالش چرخش روسی🌿

🐥چالش شنای دیوار 🍀

🐥چالش حذف قند و شکر🌿

🐥ورزش پیاده روی ترکیبی،،،،درازنشست،،،چالش شکم☘️ 

🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام إلهه جون من رژيمم بهم ريخته 🤦🏼‍♀️و نزديك يك كيلو هم اضافه كردم  اول مهر منم ت ...

سلام عزیزم حتما تگت میکنم 

اشکال نداره از همین امروز شروع کن و دوباره کم کن 

این دوره دیگه سرگروه به اون شکل قبل نداریم و سرگروه ها فقط وزن وارد میکنن پس دستت و بزار رو زانوی خودت و یا علی بگو و برای رژیم و با اراده بودن به کسی وابسته نباش و بهونه نیار 🌸

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
پس وزن شروع چالش همون وزن اولت ۷۲٫۲۰۰میشه 🌼🌼🌼

بله 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سرگروه های عزیز اگ میشه اسم منو وارد لیستتون کنید واسع چالش پاییزی تا ۱ مهر ممکنه یادم بره یا دسترس ...

ما چند تا گروه‌داریم که باید گروه بندی بشید... من میتونم تکت کنم اون روز که بیایی برای چالش😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   لطفا منو وارد لیست تون کن

گروهبندی هست... طبق گروه وارد لیست میشید...

اول مهر ، تکت میکنم که بیایی برای عضو‌شدن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸