2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288700 بازدید | 36895 پست
سلام گلم....نوش جونت💛...خیلیم عالی💛💛

عزیزم عکس جدید مبارک

صبحانه:1 کف تافتون.نصف گردو.1 سوم ق ک پنیر.نصف ق عسل

نا6ار:2 ق پلو ماش

شام:1 ل سبزی.ماکارونی 5 ق

میان وعده:2 ل انگور.5 خرما.10 گ بادام.شاهدونه

کالری 1320

کالریم نزده بالا ولی میدونم نباید این طور غذا می خوردم

فعالیت صبح زود تا ظهر بیرون بودم کار اداری .عصر هم تا شب زیر زمین جمع و جور میکردم که آخر تمامی هم نداره

آره عزیزم پایتم بد رقم😍😍😍ولی یادمه تو خیلی بچه زرنگ بودی

فدات شم اون که نظر لطفته

ولی شیطون گولم زددددد

الآنم بد پشیمونم ولی چه فایده

راستش خیلی مشغله داشتم و دارم و خواهم داشت

ولی میتونم ...اگه اینجا باشم میتونم 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام‌گلم... وقتی عصبانی میشی یه چایی کمرنگ دم‌کن داخلش هل ‌گلاب بزن، عطر و بوش، خیلیی آرومت میکنه و‌ ...

سلام سمیه جان من تصمیم میگیرم که بعده ساعته 9هیچی نخورم ولی اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم همش میرم جلوی در یخچال چیکارکنمبعد ازساعت 9 هیچی نخورم؟ 

باشه عزیزم کلا ناراحتم حس میکنم سرعت کاهشم مورچه ی هست کلا روحیمو از دست دادم.ورزش امروز بیشتر انجام ...

نه گلم بایبارپرخوری چیزی نمیشه به شرطی که تکرارنشه🌼🌼برای کاهش وزنم بایدصبوربوداینجوری وزنی که کم میکنی ماندگارتره💙💙💙

نه گلم بایبارپرخوری چیزی نمیشه به شرطی که تکرارنشه🌼🌼برای کاهش وزنم بایدصبوربوداینجوری وزنی که کم م ...

باشه امید به خدا حتی شد ۱۰۰ گرم ۱۰۰ گرمم کم کنم کوتاه نمیام این بار 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
سلام‌گلم... وقتی عصبانی میشی یه چایی کمرنگ دم‌کن داخلش هل ‌گلاب بزن، عطر و بوش، خیلیی آرومت میکنه و‌ ...

سلام سمیه جون من کلا نظم زندگیم بهم ریخته عزیزم فعلا نمی‌تونم خیلی ورزش کنم یا رژیم سفت و سخت باشم تا ی چند روزی هم دخترم هم خودم ی کم عادت کنیم تا یکشنبه شرمنده شاید نتونم بیام سایت ولی یکشنبه حتما وزن رو میدم هر چند فکر نکنم با تین وضع ورزش نکردن اصلا کم کنم 

خدا رو شکر عزیزم🤗❤❤❤❤ خیلیم عالی...🐥🐥

گزارش#  

صبحانه= انگور

ناهار= عدس پلو + سالاد شیرازی 

میان وعده= شلغم+ تخمه آفتابگردان+ چای سبز+ دمنوش+ آجیل

شام= کشک بادمجون +نون خشک 

آب=۸لیوان

کالری مجاز=مصرفی=۱۷۰۰

ورزش=۱ساعت پیاده روی نرم 

چالش۸۶ روز ✔

چالش چوب ✔

چالش آب    ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
فدات...کالری نبات را باید حساب کنی😉 

باشه عزیزم ممنون

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام سمیه جان من تصمیم میگیرم که بعده ساعته 9هیچی نخورم ولی اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم همش میرم جل ...

سلام‌گلم..

ساعت چند  شام‌میخوری، ساعت چند میخوابی؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

@فندق_فسقلی  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
فدات شم اون که نظر لطفته ولی شیطون گولم زددددد الآنم بد پشیمونم ولی چه فایده راستش خیلی مشغله ...

آره اینجا واقعا انگیزه میده به آدم 

از همین فردا شروع کنیم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام سمیه جون من کلا نظم زندگیم بهم ریخته عزیزم فعلا نمی‌تونم خیلی ورزش کنم یا رژیم سفت و سخت باشم ت ...

سلام گلم..

اگه ورزش نداری و یا کالری شماری دقیق  نمیتونی، سعی کن تا میتونی سالمخوری کنی، و چشمی، تقریبی حساب داشته باش..

دشمنت شرمنده عزیزم، یکشنبه قبل ظهر حتما بیا واسه اعلام وزن..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم.. اگه ورزش نداری و یا کالری شماری دقیق  نمیتونی، سعی کن تا میتونی سالمخوری کنی، و ...

اره کالری شماری می کنم ولی چون مثل قبل خودم غذا درست نمیکنم دیگه نمی‌دونم مامانم اون تو چکار کرده دیگه تقریبی تو کرفس میزنم قبلا همه مواد رو خودم خام محاسبه میکردم دقیق کالری شماری میکردم الان دیگه به همون نرم افزار کرفس اعتماد کردم🤣🤣🤣