2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287173 بازدید | 36895 پست
فدای مهربونیت .مربای خوشمزه ودوستداشتنی    

خدا نکنه عزیزم.....مربا بده اهه 😁😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلاااام سلاااام به همه باربیااا صبح بخیر

خداروشکر گنده هفته پیشم تا حدی جمع شد 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

وزن اولیه ۸۷

وزن هفته پیش ۷۷

وزن این هفته ۷۶،۳۰۰

وزن هدف۶۰

♥️♥️🥰🥰🥰🥰🥰❣️❣️❣️❤️❤️❤️❤️❤️

وزنکشی#  

@فندق_فسقلی جوونم😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلاااام سلاااام به همه باربیااا صبح بخیر خداروشکر گنده هفته پیشم تا حدی جمع شد 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 وز ...

ایول ایوله نااازی تاجه سره👏👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلاااام سلاااام به همه باربیااا صبح بخیر خداروشکر گنده هفته پیشم تا حدی جمع شد 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 وز ...

نازی قدت چنده عشقم؟؟؟؟

سلام عزیزم..چالشا چین میشه بهم بگی نمیدونم گزارش# صبحانه=۲کف دست نان بربری+حلوا ارده=۲۶۰ ناهار= ...

سلام گلم 🌼🌼 چالش شنای دیواروچالش یه وعده غذای سبک بدون نان وبرنج که بجاش باکاهویاکلم لقمه میگیریم.

عزیزم نمیخوادامروزفست باشی ولی سه شنبه وشنبه هاازاین به بعدفست باش فست شنبه هم حتماً بایدباشه چون فرداش وزنکشیه💙💙💙

ایول ایوله نااازی تاجه سره👏👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من دورت بگردم الی جووونم هفته پیش مسافرت بودم گند زدم حسابی اصن یه وضی🙈🙈😅😅

الی جوووونه منه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️♥️♥️💃🏻💃🏻💃🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
نازی قدت چنده عشقم؟؟؟؟

من ۱۶۰ فدات شم 

اما با سن و رونام به شدت پره می ایستم هیچی معلوم نیستا ولی میشینم زیادی بزرگه بیشتر وزنم توشونه 

برا همین هدفمو گذاشتم ۶۰ البته ادم حریص میشه دلش کاهش بیشتر میخواد فک کنم 😂😂🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️❤️❤️❤️❤️

سلام 

وزن اولیه ۷۲.۲۰۰        وزن هدف ۵۸       وزن هفته پیش ۶۷.۳۰۰      وزن این هفته 🎈

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سلامممم صبح همگی خوش گلا پر ازشادی😁😁😁😁😊😋😎😍😘😗

سلام به روی ماهت خانم😍

من ۱۶۰ فدات شم  اما با سن و رونام به شدت پره می ایستم هیچی معلوم نیستا ولی میشینم زیادی ب ...

منم دقیقا مشکل شما رو دارم رون هام گنده اس باسنمم داره بزرگ میشه 

بدبختیم شوهرم میگه دست به اینا بزنی میکشمت😭

وزن اولیه...۶۷/۷۰۰😑   وزن هدف ۵۷😎

@آسنات99  

وزن اولیه. 87   هفته ی پیش. 79/350.    فعلی.  79

هدف.  70