2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288707 بازدید | 36895 پست
تآئیدشدگلم ممنون ازراهنمائیات🌼🌼😍😍😘

سلام عزیزم گرازش امروزم . کالری مجاز ۱۱۰۰ تا مصرفیم ۱۱۰۰ تا .امروز ناهار ۵ ق پلو و سینه مرع ۵۵ گرم و سالاد . شام سیب زمینی و قلوه و ۳ کف دست نون و چند ق سالاد  .میانوعده متاسفانه بستنی و کیک خوردم بیرون بودم دیگه از گرما و گشنگی ضعف کردم .قرص ویتامینم خوردم 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شبت بخير  سرگروه ما نيست 🥴🙄 هيچ خبري ازش نيست منم هرچي پيام دادم بهم جواب نميده منم دي ...

سلام عزیزم...هستی جون نیستن سرگروه جایگزینش هستن @honamik29192‍ گلم ایشون زیرگروهتون هستن

ن گلم انگیزتو از دست نده گاهی وقتا پیش میاد سرگروهها نیستن...ب ایشون بگو...اگر نبودن خودمو تگ کن تا اول مهر ایشالا جمع و جور میشیم

به حکمتش دل بسپار 🌿
شکلات تلخ نود درصدنخورم آیا؟ تکه هاش پنج گرمیه. کیکم کم بود ولی خوردم رفت دیگه😀 ترسیدم وحشی شم حمل ...

أه خوشابحالت ای بنده خاص خدا🤤🤤چرا نمیشود 😋ب من هم بده...کلمه تلخ رو ندیدم..اتفاقا خیلیم خوبه.....ن دیگه حمله ممنوع😂😂.......حله داداچ حله گرمی کافیه 😁

به حکمتش دل بسپار 🌿
میدونم  هنوز خبر مامان شدنت رو نفهمیدی😂ولی من که تورو مامان فرض میکنم انشاالله امام رضا که م ...

قربونت برم دختر مهربون🤗🥰😘...ایشالا....تو خودت قندعسلی🧸🧸🧸🧸🧸🧸🦜🦜🐿🐥این استیکرارو دوست دارما😁😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم...هستی جون نیستن سرگروه جایگزینش هستن @honamik29192 ‍ گلم ایشون زیرگروهتون هستن ن گلم ا ...

ايشالله

از فردا دوباره با قدرت شروع ميكنم 🥰🥰😘😘

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
فدات عزیزم.😘 خودت نمونه تری😀 اخی عزیزم 😞 من نمیدونستم. وای چه مهربون و با محبت که با این شرایط ا ...

فدای تو دختر گل😘....آره من ک اینقدر دلتنگشم😭..از صبح تا حالا صدبار گوشیمو چک کردم 

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم...هستی جون نیستن سرگروه جایگزینش هستن @honamik29192 ‍ گلم ایشون زیرگروهتون هستن ن گلم ا ...

مرسي بهم اطلاع دادي 😘😘😘

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

خانوما سرگروه آبی کیه من الان باید برم گروه آبی ؟؟؟؟🤔🤔قبلا نارنجی بودم اضافه وزنم ۸/۵کیلو شده...؟؟؟؟؟؟

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
سلام عزیزم... من از فرمدهی باتسن نتیجه دیدم وسطشم چیزایی مثل موز سیب زمینی وخرما با گردو این جور چی ...

ممنون عزیزم خیلی خوب بود.فقط چه ورزشایی میرفتین واینکه ازالان شروکنم این غذاها جدا ازکالری تثبیت حساب کنم یعنی مقدارکالری دریافتیموزیاد کنم ؟؟