2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287173 بازدید | 36895 پست
ارور میده ننه

لینکش  نمیاد داخل تاپیک

از روش کپی بگیر بزن داخل کوگل و‌سرچ‌کن 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ کمری👏👏👏👏👏 چ ورزشایی میکنی گلم?

قبل از کرونا که هر روز باشگاه میرفتم با مربی کار می‌کردم 

الان فقط دو دوچرخه و کار با سیمکش 

از وقتی هم چالش چوب و چرخش روسی شروع شده اونا رو هم میرم

💛💛💛💛بچه های گروه زرد💛💛💛💛 هر روز نهایت تا ۱۲ شب گزارشاتون رو بفرستید و منو تگ کنید هر کسی گ ...

وزنکشی# ❤️❤️❤️❤️💃🏻💃🏻💃🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 🔴🔴🔴چالش  ورزشی این ماه🔴🔴🔴🔴 شروع: ۱۰ مرداد به مدت ۱ ماه ...

عالی💛

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
وزنکشی# ❤️❤️❤️❤️💃🏻💃🏻💃🏻

این برنامه چیه؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟