2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287966 بازدید | 36895 پست
گلم سرگروهت هستی جان یه هفته نیست سرگروه جایگزینش هست @honamik29192     ایشون هستن

سلام عزیزم

صبحانه.سیب وشلیل

میانوعده حلوا🙈گردو بادام زمینی

ناهارنخوردم

عصرانه.۲ق بستنی

شام.عدسی

مجاز۷۰۰

مصرفی۷۴۰

حلقهطناب

پروانه چرخش روسی

درازنشست 

بالا اوردن پا همزمان

خم وراست شدن پهلو

اب زیاد

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مامان_الیساهستم2 گزارش# 99/5/4 روز فسسسسست

27 روز مانده.....

نان تست دو عدد + پنیر نصف قوطی کبریت+ سیب قرمز 1 عدد+ سالاد شیرازی نصف پرس+ خیار 2 عدد + خرما 3 عدد + پفک بعد از مدتها 10 عدد(ولی تو مانکن زده بود بسته واسه همین زدم نصف بسته کوچک با اینکه نصف بسته نخوردم )🙈🙈🙈+ سالاد ی پرس

کالری 👈516.     (شاید ی مقدار از کالری بالا ب خاطر نصف بسته ایی  پفکی هس ک مجبورا زدم )

ورزش👈ی ساعت رقص تند و اروم ترکیبی😁😁

مولتی

8 لیوان آب

سلام سهیلا خوشگلم دلم نیومد فست نباشم اصلا دلم راضی نشد هیچ جوره ی عذاب وجدانی دنبالم بود.....ایشالا ک راضی باشی در عوض خگخ نمیگیرم ایشالا ک راضی باشی مهربون

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
@سمیه1396     سمیه من امروز پسرم تب کرد مریض شد  بردیمش دکتر 😭😭 خداروشکر کمی بهتر ...

الهییی.. خدا راشکر‌که بهتره...

اشکالی نداره دختر.. حالا که خوردی، اعصابتوو‌خراب نکن..

به جاش  فردا را حسابی رعایت کن با ورزش . جبران میشه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم...ایشالا موفق باشی...💛💛 بسیار عالی نوش جونت باشه همچی اوکی  زیادم بدمزه نیست که ...

سلام عزيزم شبت بخير

ممنون از لطفت♥️♥️♥️

سرگروه جون امروز تا عصر يه فست خوب بودم صبحانه چاي و خرما و ناهار تخم مرغ ابپز

ولي ولي

شب دخترم هوس پيتزا كرد

همسرم درست كرد

و من هم خوردم😭😭😭😭😭

البته جلوي خودم رو گرفتم و نوشابه و سيب زميني نخوردم

ولي نميشد پيتزا رو نخورم 

البته فكر كنم چون ظهر فقط تخم مرغ خوردم بدون نون

كالريم از كالري مجازم بيشتر نشده ولي فستم خراب شد

رازيانه خوردم امروز صبح

چالش اب هم رعايت ميكنم

قرص مولتي هم خوردم

عزیزم من چیزای مضرنخوردم فقط نون وخرماوتخمم امروززیادشد.امشب یکم جوشونده ملین درس میکنم که حس میکنم ...

به سلامتی😁

پس از دیگه بچسب به سالمخوری و ورزش💪

سوپ  سبزیجات درست کن عالیه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دقیقا دو صفحه از اعلاناتم فقط لایک صدف بود😂

😂😂😂😂😂😂

وزن اولیم77بود،رسیدم به56،500 که ولش کردم،رسیدم به64 دوباره شروع کردم شدم58،600

تو.میتونی#  💪💪💪

وزن الان داخل امضات را ویرایش کن😉

@honamik29192   گزارش# 

سلام سرگروه جون   گزارش فست:

صبحانه: خرما 1عدد+نسکافه با شیر 1 لیوان+کیک ساده 30گرم. کالری:160

ناهار: فیله مرغ گریل 100گرم+ سیب زمینی آب پز نصف 1عدد. کالری:339

شام و میان وعده: هلو 2عدد+تخمه کدو 10 گرم+گیلاس 10عدد. کالری:223

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا

چالش چای سبز و زنجبیل

چالش لقمه با کاهو

ورزش قدرتی نیم ساعت

کالری مجاز:1100

کالری مصرفی:722

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53

@عروسترکم  

سلام مینا جان .

صبحانه : اسپرسو ، موز ( ۶۷ کالری ) 

میان وعده : سیب ( ۴۱ کالری )

ناهار : رون مرغ آبپز ، کاهو ( ۱۱۶ کالری )

میان وعده : سیب ، چس مثقال قند (  ۴۵ کالری ) 

شام : رون مرغ آبپز ( ۱۱۱ کالری ) 

کالری مجاز : ۱۷۰۰

کالری دریافتی : ۳۸۵

از صبح تو دفتر نوشتم که چیا خوردم ، الان وارد گوشی شوهرم کردم دیدم چقدر کم شده ، خیلیم دیر وقته که بخوام چیزی اضافه تر بخورم . 

ورزش هم روز فست نتونستم . 

گلم من نت نداشتم،نمی دونستم بایدگزارش بدم😐 صبحانه گردوخرما وشیر ناهارتخم مرغ آبپزباخیارشوروگوجه ...

به غیر از گروه های تثبیت، بقیه گروه ها باید گزارش بدن..

کالری مصرفیت ۱۱۰۰؟؟؟ چه جوریاس، چیز زیادی نخوردی کههه!!

چیوو سانسور کردی😁

سلام عزیزم نوش جونت گلم💛💛 خیلیم عالی و خوشمزه کالریتو حتما پر کن ورزشاتم عالی

سلام عزیزم من امروز کالری شماری کردم و ورزش هم انجام دادم اما یهو شب تولد گرفتن برام و یه تیکه کیک مجبور شدم بخورم الان گزارش بفرستم اشکاال نداره؟؟قول میدم فردا بیشتر ورزش کنم بسوزنمشون

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰