2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد

7451 بازدید | 723 پست

سلام

میشه بگید بنظرتون تا چه زمانی کار شوهرم درست میشه؟

چه زمانی عروسی میکنیم؟

تا عید ماشین میخرم یا ن؟

و اینکه کلا حستون راجب من چیه

اگر ایران به جز ویران سرا نیست ... من این ویران سرا را دوست دارم ...🇮🇷وطن یعنی سرای ترک تا پارس ،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🌊🌴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا سرویس کردی😂💔😑۶ ماه تا یکسال عروسی میکنی کار شوهرت دو الی ۳ ماه ماشین بعد عید یا تا قبل بها ...

🤣🤣مرسییییی❤️❤️🥰🥰

اگر ایران به جز ویران سرا نیست ... من این ویران سرا را دوست دارم ...🇮🇷وطن یعنی سرای ترک تا پارس ،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🌊🌴

به خدا سرویس کردی😂💔😑۶ ماه تا یکسال عروسی میکنی کار شوهرت دو الی ۳ ماه ماشین بعد عید یا تا قبل بها ...

عزیزم اکسم برمیگرده ؟ دوسم نداره دیگه

انکه می رود فقط می رود ولی انکه می ماند درد می کشد ، غصه میخورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام اینها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام . ، خاکستر میشود ،،،،،

عزيزم میشه لطفا جواب منم بدین 🙏🙏

استاد فردا با مساعدت اوکی هست ؟

پاسم میکنه ؟

منم میگی

ازمون خرداد ماهمو قبولم یا نه؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

میشه بگی بنظرت جنگ میشه یا نه ؟حست چی میگه در این باره ممنون میشم جواب بدی

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

عزیزم میشه برا منم بگی

ام واقعا عاشقمه ک باز اومده سمتم؟؟قصدش جدیه این بار!