2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
عزیزم کمکی فندق باش با ایشون صحبت کردم . فقط هنوز تحویلش ندادم نت ندارم بخرم بیام کاراشو بکنم 

به روی چشم عزیزدلم

گزااارش#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عضوگیری از اول مهر هستش...میتونید اون موقع ب تاپیک سر بزنید و عضو شید و اینکه الانم میتونید ا ...

مرسی دوست عزیز😻😻

وای تا اون موقع دل تو دلم نیست 

من وزنم ۶۹ هست کدوم گروه میشم ؟؟؟

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )

سلام عزیزم خوبی؟ 😘

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

کالری مجاز ۱۳۴۰

کالری مصرفی ۱۳۳۷

صبحانه نان و پنیر

ناهار کوفته

میان وعده انگور

شام کشک بادمجان

ورزش انجام شد

آب ۸لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
 سلام گلم شما میتونید فعلا طبق صفحه ی اول شروع کنید و پیش برید ولی از اول مهر عضو بشید.. ...

مرسی سمیه جان لطف کردید جواب دادید💋💋💋

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )
سلام عزیز  عالی💛💛💛💛 تو.بینظیری#  

مرسي عزيز دلم♥️♥️

ببخشيد من ديشب از بس كار داشتم يادم رفت بيام

گزارش امروزم رو ميدم

صبحانه نان تست سبوس دار و پنير و چاي شيرين

ميان وعده هندوانه ١٠٠ گرم

ناهار كباب تابه اي و نان و كاهو(يكي در ميون لقمه گرفتم) و ماست و زيتون 

عصر چاي و خرما و هلو و انجير و بيسكوييت مادر

شام ٥ تكه جوجه و گوجه و كاهو و دوغ

كالري مجاز ١٥٥٠

كالري مصرفي ١٥١٠

چالش اب و زنجبيل و كاهو رعايت شد

مرسي عزيز دلم♥️♥️ ببخشيد من ديشب از بس كار داشتم يادم رفت بيام گزارش امروزم رو ميدم صبحانه نان تس ...

👌👌👌👌👌💛💛💛💛💛💛

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
توخوبی منم حالیمه رژیم چیه و چجوریه منم رعایت میکنم غر میزنم ب خودم مربوطه  نه ب شما ایراد ...

باشه عزیزم ب اعصابت مثلث باش😁😁😁😁

شما کارت درسته بیسته بیست👍👍👍👍

وری وری گوووود من تمام حرفامو پس میگیرم بسیار عااالی👍👍👍👍👍👍

ایشالا انرژی مثبت اومده باشه سمتت بازم ببخشید خودت صد البته بهتر میدونی چیکا میکنی....👏👏👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
اسمتونم الهه هست دیگه  ؟؟😁

دیانا 24 ک اجیمه اسمش مریم من الهه ام خوشگلم❤❤❤😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم گزارشت عالی بود.افرین. 👏👏👏

گزارش#  

صبحانه سیب دارچین(70 )

ناهار کباب برگ یه سیخ و برنج و زیتون و سیر(530)

شام آش دوغ (200 )

میان وعده  خربزه و زردآلو و آلو و چای دارچین و خرما (200 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 1000

ورزش پیاده روی تندو بازی فوتبال ووسطی بابچه ها

آب 9لیوان

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
ناهار فقط نون خوردی😅کو غذات؟؟

سلام سلام سلام عزیز دلم سرگروه مهربونم

گزارش‌#  

صبحانه:بربری ۳۵ گ-تخم مرغ نیمرو ۳۰ گ (۱۵۰ ک)

م.و:انگور-زردالو (۱۰۶ ک)

ناهار :ماکارونی ۱۷۵ گ-ماست (۳۷۲ک)

م.و:هلو -شلیل-شیر-موز(۲۳۹ ک)

شام:برنج ۵ ق .تن ماهی.گوجه تفت داده شده.سالاد شیرازی (۲۹۲ ک)

مو:تخمه افتابگردان-خربزه (۱۷۸ ک)

کالری مجاز ۱۳۴۰

مصرفی ۱۳۳۹

امروز خودمو با کربو خفه کردم 😣

ورزش گردگیری حموم و دستشویی🙄

اب ۸ لیوان

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
تو.بینظیری.عشقممممم# 💛💛💛👌👌👌👌👌

دورت بگردم من 

دلگرمی من 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
دیانا 24 ک اجیمه اسمش مریم من الهه ام خوشگلم❤❤❤😘😘😘😘😘

عااا. راست میگی 

ممنون گفتی بهترین دوست و رقیبه شیرینم🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍

اشتباه تایپی بود.سمیرا😂😂😂

😂😂😂😂😂👌👌👌👌

نخیر.. اسمم را یادت رفته بود😆

اره گلم اگه بخاد کم کنه که دیگه تثبیتی نمیشه، چون گفته بودش یه مدت میرم تثبیتی واسه استراحت... جنسمون  را پس بده😁

@radvin_70    

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم خوبی؟ 😘 @مامان_الیساهستم2     گزارش#   کالری مجاز ۱۳۴۰ کالری م ...

سلام عزیزم.مرسی گلم خوبم 😍

گزارشت خیلی خوبه پریساجان.ایرادی نداره👍👍

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست