2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287838 بازدید | 36895 پست
عزیزم کمکی فندق باش با ایشون صحبت کردم . فقط هنوز تحویلش ندادم نت ندارم بخرم بیام کاراشو بکنم 

به روی چشم عزیزدلم

گزااارش#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عضوگیری از اول مهر هستش...میتونید اون موقع ب تاپیک سر بزنید و عضو شید و اینکه الانم میتونید ا ...

مرسی دوست عزیز😻😻

وای تا اون موقع دل تو دلم نیست 

من وزنم ۶۹ هست کدوم گروه میشم ؟؟؟

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )

سلام عزیزم خوبی؟ 😘

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

کالری مجاز ۱۳۴۰

کالری مصرفی ۱۳۳۷

صبحانه نان و پنیر

ناهار کوفته

میان وعده انگور

شام کشک بادمجان

ورزش انجام شد

آب ۸لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
 سلام گلم شما میتونید فعلا طبق صفحه ی اول شروع کنید و پیش برید ولی از اول مهر عضو بشید.. ...

مرسی سمیه جان لطف کردید جواب دادید💋💋💋

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )
سلام عزیز  عالی💛💛💛💛 تو.بینظیری#  

مرسي عزيز دلم♥️♥️

ببخشيد من ديشب از بس كار داشتم يادم رفت بيام

گزارش امروزم رو ميدم

صبحانه نان تست سبوس دار و پنير و چاي شيرين

ميان وعده هندوانه ١٠٠ گرم

ناهار كباب تابه اي و نان و كاهو(يكي در ميون لقمه گرفتم) و ماست و زيتون 

عصر چاي و خرما و هلو و انجير و بيسكوييت مادر

شام ٥ تكه جوجه و گوجه و كاهو و دوغ

كالري مجاز ١٥٥٠

كالري مصرفي ١٥١٠

چالش اب و زنجبيل و كاهو رعايت شد

مرسي عزيز دلم♥️♥️ ببخشيد من ديشب از بس كار داشتم يادم رفت بيام گزارش امروزم رو ميدم صبحانه نان تس ...

👌👌👌👌👌💛💛💛💛💛💛

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
توخوبی منم حالیمه رژیم چیه و چجوریه منم رعایت میکنم غر میزنم ب خودم مربوطه  نه ب شما ایراد ...

باشه عزیزم ب اعصابت مثلث باش😁😁😁😁

شما کارت درسته بیسته بیست👍👍👍👍

وری وری گوووود من تمام حرفامو پس میگیرم بسیار عااالی👍👍👍👍👍👍

ایشالا انرژی مثبت اومده باشه سمتت بازم ببخشید خودت صد البته بهتر میدونی چیکا میکنی....👏👏👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
اسمتونم الهه هست دیگه  ؟؟😁

دیانا 24 ک اجیمه اسمش مریم من الهه ام خوشگلم❤❤❤😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم گزارشت عالی بود.افرین. 👏👏👏

گزارش#  

صبحانه سیب دارچین(70 )

ناهار کباب برگ یه سیخ و برنج و زیتون و سیر(530)

شام آش دوغ (200 )

میان وعده  خربزه و زردآلو و آلو و چای دارچین و خرما (200 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 1000

ورزش پیاده روی تندو بازی فوتبال ووسطی بابچه ها

آب 9لیوان

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
ناهار فقط نون خوردی😅کو غذات؟؟

سلام سلام سلام عزیز دلم سرگروه مهربونم

گزارش‌#  

صبحانه:بربری ۳۵ گ-تخم مرغ نیمرو ۳۰ گ (۱۵۰ ک)

م.و:انگور-زردالو (۱۰۶ ک)

ناهار :ماکارونی ۱۷۵ گ-ماست (۳۷۲ک)

م.و:هلو -شلیل-شیر-موز(۲۳۹ ک)

شام:برنج ۵ ق .تن ماهی.گوجه تفت داده شده.سالاد شیرازی (۲۹۲ ک)

مو:تخمه افتابگردان-خربزه (۱۷۸ ک)

کالری مجاز ۱۳۴۰

مصرفی ۱۳۳۹

امروز خودمو با کربو خفه کردم 😣

ورزش گردگیری حموم و دستشویی🙄

اب ۸ لیوان

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
تو.بینظیری.عشقممممم# 💛💛💛👌👌👌👌👌

دورت بگردم من 

دلگرمی من 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
دیانا 24 ک اجیمه اسمش مریم من الهه ام خوشگلم❤❤❤😘😘😘😘😘

عااا. راست میگی 

ممنون گفتی بهترین دوست و رقیبه شیرینم🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍

اشتباه تایپی بود.سمیرا😂😂😂

😂😂😂😂😂👌👌👌👌

نخیر.. اسمم را یادت رفته بود😆

اره گلم اگه بخاد کم کنه که دیگه تثبیتی نمیشه، چون گفته بودش یه مدت میرم تثبیتی واسه استراحت... جنسمون  را پس بده😁

@radvin_70    

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم خوبی؟ 😘 @مامان_الیساهستم2     گزارش#   کالری مجاز ۱۳۴۰ کالری م ...

سلام عزیزم.مرسی گلم خوبم 😍

گزارشت خیلی خوبه پریساجان.ایرادی نداره👍👍

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست