2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287959 بازدید | 36895 پست

گزارش#  

٤٧روزتا_زيبايي#  

صبحانه:بربري+پنير+٢گرم كره+چاي

ميان وعده:هلو انجيري+شليل

ناهار:تن ماهي+لواش

عصرونه:شليل+چاي+٣ گرم تافي

شام:كله گنجشكي+لواش+يوگو ماست

تا اينجا شد ١٠١٧ تا مصرفي چون تصميمم عوض شد روشه جديدو نميگيرم ديگه سخته ١٠٠٠ تا

٢٠٠ كالري ديگم ميوه ميخورمو شير

مصرفي:١٢١٧

مجاز:١٢٣٣

ورزش:حلقه+چرخش روسي

اب✅

چالش چرخش روسي✅

ماسك الوورا و خيار✅

ويتامين✅

@سمیه1396  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#  @pari95  

گزارش امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد

صبحانه: نان بربری ۴۰ گرم+ارده ۲۰ گرم+ مربا ۳۰ گرم=۳۱۱
نهار: عدس پلو ۶ق.غ + بوقلمون ۴۰ گرم + مویز ۱۰ گرم+ ماست کم‌ چرب=۴۴۲
شام: نان بربری۲۸ گرم+ املت ۲ق.غ =۱۶۶

میان وعده ها:انجیر ۴۴۹ گرم+  بادام درختی۲۴ عدد= ۴۹۲

کالری مجاز ۱۴۴۰
کالری مصرفی ۱۴۱۱

ویتامین C و مولتی ویتامین✅

چالش آب ✅
آب ۶ لیوان

ورزش نکردم🤕

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@هستی،بانو    گزارش# 99/5/15

48 روز مانده تا خوش اندامی

صبحانه👈نان لواش سه کف دست+ پنیر ی قوطی کبریت + شیر ی لیوان.   کالری👈293

میانوعده صب👈خربزه دو قاچ + خرما 4 عدد.   کالری👈159

ناهار👈ماش پلو 4 ق غ + ماست ی لیوان + دوغ نصف لیوان + کته کم چرب ی کفگیر + تن ماهی ی تکه متوسط     کالری👈715

میان وعده عصر👈خربزه دو قاچ      کالری👈80

شام👈هندوانه ی قاچ + سیب سبز ی عدد.   کالری👈272

کالری مصرفی👈1520

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

مولتی خورده شد

چالش سرکه و آب ولرم انجام شد

ورزش نداشتم ب علت داشتن مهمون متاسفانه

سلام هستی جووونم ایشالا ک راضی باشی عسلم😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
۴۸روزتاجذابیت#   🍀الهی ب امید تو🍀 💚گزارش امروز 💚صبحانه نان پیتا۵۷گ +پنیر۱۶گ+۵گرم گردو+نی ...

باریکلا👏👏👏💚

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   چالش# ۸۶ روزه @سمیه1396     صبحانه:نان تافتون +نصف قوطی پنیر+سبزی خ ...

باشه گلم..

کالریت را منهای ۴۰۰ میکنی؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396 ‍  @سمیه1396     سميههههه الان كه فكر ميكنم ١٠٠٠ كالري خيليييي كمه ...

😆😆😆😆 عَی 

من که بهت میگم، گوش نمیکنی...مگه گشنگی بکشی تا گوش کنی...

گزارش#   ٤٧روزتا_زيبايي#   صبحانه:بربري+پنير+٢گرم كره+چاي ميان وعده:هلو انجيري+شليل ...

عالیه👌👌👌

چای سبز نخوردی؟

😆😆😆😆 عَی  من که بهت میگم، گوش نمیکنی...مگه گشنگی بکشی تا گوش کنی...

امروز تا شام عينه فست بود حالم پشيمون شدم اخه ٥ روز ١٠٠٠ دو روز فست كله هفته عين فست ميشم ميميرم از گشنگي 😅😅

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

عالیه👌👌👌 چای سبز نخوردی؟

نه سميه نخريدم راستش چون بدم مياد گفتم ارزش نداره واسه يه هفته بخرم چون من كمخونيو كمبود اهن دارم چاي سبز خيلي روم تاثير ميزاره

نه سميه نخريدم راستش چون بدم مياد گفتم ارزش نداره واسه يه هفته بخرم چون من كمخونيو كمبود اهن دارم چا ...

باشه گلم

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز ‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۸۰۰

———————-