🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
بچه ها لطفا توجه کنید چند تا مطلب هست که باید بگم و چند ساعت قفل میکنم تا همه ببینن
اول اینکه چند تا از سرگروه ها تغییر کردن
🔴🔴🔴 سرگروه قرمز مینا جون هستن @عروسترکم
🟠🟠🟠 سرگروه نارنجی هستی جون هستن @هستی،بانو
🟡🟡🟡 سرگروه زرد پری جون هستن @pari95
فعلا از نازلی جون و شیرین جون خبر نداریم و نمیدونیم کی میان
لطفا هر کی عضو این سه تا گروه هست به سرگروهش بگه و تگش کنه که سرگروه بدونه کیا تو لیست هستن
🔴🔴🔴 مطلب دوم اینکه ما داریم اینجا با روش خودمون رژیم میگیریم کاری به گروه های دیگه چه تو سایت و چه هر جای دیگه نداریم ،،،،، کاری نداریم روش لاغری کی درسته مال کی غلطه من و خیلی از بچه ها با این روش جواب گرفتیم و این راه رو انتخاب کردیم (توضیح کاملش هم اول تاپیک هست که همه خوندید و قبولش کردید) ممکنه چند نفر با روش دیگه ای وزن کم کنن و راضی باشن اینکه بریم بگیم این درسته این غلط واقعا به ما ربطی نداره ما مسوول کسی نیستیم من هم فقط مسوول تاپیک خودم هستم لطفا هیچ گروهی نرید بگید بامداد خمار گفته فلان روش غلطه واقعا به ما ربطی نداره (باز میشه قضیه پارسال که یکی رفته بود از طرف من تو یه گروه تل چیزی گفته بود مدیرشون هم گفته بود ازین ببعد هر کی تهدیدتون کرد بدونید بامداد خماره 😳 در صورتی که من اصلا روحم هم خبر نداشت همچین گروهی وجود داره بعدا یکی اسکرین این حرفشون رو گذاشت تو تاپیک من تازه فهمیدم)
من هم تا الان خیلی در مورد برنامه توضیح دادم چه تو توضیحات اول و چه تو تاپیک دیگه همگی واردید و با چشم باز این راه رو انتخاب کردید اگه میبینید یه مدل دیگه دوست دارید رژیم بگیرید و براتون بهتره و به صلاحتونه همونو انتخاب کنید اصلا اشکالی نداره کلا باید با هر مدلی راحتید بگیرید که نتیجه بهتر باشه زوری اصلا نمیشه
ولی اگه با این تاپیک دارید پیش میرید باید کاملا طبق همینجا باشید
واقعا یسری چیزارو نمیدونم چرا اصلا باید بنویسم وقتی انقدر روشنه 😶😶🥵