2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289087 بازدید | 36895 پست
سلام  من اومدم بالاخره  اين مدت همش سوپ خوردم  ولي امروز صبحونه برنج خوردم 🥴 دير ...

عزیزم یه یادآوری از قوانین که خیلی مهمه خوندنش... لطفا بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4622640/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-عضو-جدید-نمیگیریم?postId=148223880

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

چرا هیچکس منو نمیبینه😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازلی جون من شنبه میام بیزحمت ب شیرین بگو اگه اومدش ممنونم😘😘

سلام عزیزم الان دیدم

عه چرا نمیشه تگش کرد

گلم منم زیاد آنلاین نمی شم اما حتما حواسم هست اگه دیدمش بهش میگم 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیزم الان دیدم عه چرا نمیشه تگش کرد گلم منم زیاد آنلاین نمی شم اما حتما حواسم هست اگه دیدمش ...

کاربریشو ترکوندن

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم الان دیدم عه چرا نمیشه تگش کرد گلم منم زیاد آنلاین نمی شم اما حتما حواسم هست اگه دیدمش ...

مرسی فداتشم باعث زحمتت

اها. چه بد.  کاش برگرده

آیلین در جریان باش آجی من شنبه میتونم بیام گزارش بدم 

حذفم نکنن....حواست ب من باشه عزیزم....ممنونم

به کی گزارش بدیم😑😑

نمیدونم میگن سرگروهه جایگزین ولی کسی اعلام حضور نکرده فعلا

خوبه گلم فقط بیشتر از این نخور،سعی اضافی که خوردی را به جاش ورزش کنی

۵۴# روز تا موفقیت
گزارش#   سلام عزیزم
ص:لواش+نیمرو+چای وقند
ن:لوبیا پلو
ش: هیچی نوشابه فقط
م و:سویااجیلی+بستنی+هندوانه+خربزه+ساقه طلایی+یه کف نون روغنی+شیر
ورزش پیاده روی
چالش بنفش✓✓نوشابه خوردم خراب شد
چالش چوب✓
چالش آب قبل غذا✓
چالش زیبایی✓
آب خوردم
مجاز  ۱۷۰۰مصرفی.۱۴۳۹ نتونسم پر کنم .نمی‌دونم چه مرضی دارم روزای فست کالریم میزنه بالا روزای عادی ...

@نازلی_سخن_نگفت .

سلام گزارش امشب

صبحانه :خامه ۱قاشق + نان لواش ۲ کف دست +انجیر ۳ تا .مربا انجیر ۱ قاشق نصف

میانوعده : زردآلو ۲ تا +آلو زرد ۱ عدد + گوجه سبز ۱۵ تا .

ناهار :کالباس ۳ برش +خیار شور ۲ عدد + نان لواش ۱ کف دست .

میانوعده :زردآلو ۱ عدد +۱ لیوان انگور +انجیر خام ۲ عدد +گوجه ۱ عدد.

شام:۲۶ عدد گوجه سبز +۱ لیوان انگور + خیار شور ۲ عدد.

کالری مصرفی ۱۲۵۰
کالری مجاز ۱۳۸۰.

آب زیاد خوردم .

فولیک اسید خوردم.

ورزش نداشتم.

۵۵ روز مانده تا هدف 

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
نوش جااااااان 😋😋خیلی خوشمزه و خوشکل😍

❤️❤️❤️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
امتحان كردم عشقم اونم عاشقشم ولي با سس😅😅😅 ميخرم با سس ماست ميخورم باز بهتر از سس هزار جزيرس راس ...

واقعا؟؟؟ اینقدر زود تاثیر کرده؟؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@pari95  

گزارش#  

@pargol1991

🚩اینک ۵۵ روز مانده تا اعتماد به نفس🙏به امید ۸۵ کیلویی😍

📆 روز ۳۰ رژیم 📆

🎊🎉🎆🎇 😍رژیمم یک ماهه شد😍 🎆🎊🎉🎇

سلام پرگل  😘  

🍴 صبحانه 👈  شیر عسل ، ارده و عسل ، نون ، سرشیر ( ک ۴۲۵  )

🍴 میان وعده 👈 کشک خشک ، شیرعسل جوانه  ( ک ۲۶۱  ) 

🍴 ناهار 👈 آش رشته ، کشک ( ک ۷۳۳ )

🍴 میان وعده 👈 سیب ( ک ۶۳  ) 

🍴 شام 👈 شیر ، نصف کف نون    ( ک ۲۴۲  )

🎯 کالری مجاز 👈 ( ک ۱۷۰۰  ) 

🎯 کالری مصرفی 👈 ( ک ۱۷۲۸ )

🔫 تخلفات 👈 هیچی💪

👏 نه گفتم 👈 امروز به یه عالم چیز میز نه گفتم . وضع خطرناکی داشتم امروز . کلا یه چند روزه گاوم بیداره و انگار در حال جفتگیری که تبدیل به چنتا شدن . اصلا یه وضعی😕

🏃 ورزش 👈 یک ساعت . حلقه + چالش کل بدن ( اپ ) + با سن + چرخش روسی + یوگای صورت

🚰 آب 👈 ✔ 

👆چالش ناخونک ممنوع 👈✔

🍰چالش قند ممنوع 👈 ✔

🏃چالش تنبلی ممنوع ، پاشو گمشو ورزش کن 👈 ✔

👙چالش چرخش روسی 👈✔

من شیرینم و میخااااااام😢😢😢😢😢😢😢

این موقع شب.. شیرینی خاستن، حکم تیر داره..😐

یه اب بخور و بخواب