2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287173 بازدید | 36895 پست
سلام صبح همکی بخیر و شادی😍😍😍😍 وزن شروع ۶۵ وزن هفته پیش ۶۳.۵۰۰ وزن این هفته ۶۲.۲۰۰ برای اولین ...

عالیه عالی مبارک باشه کاهشت به امید کاهش بیشتر 🤩🤩🤩

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

وزنکشی#  

@pari95  

@بامدادخمار  

وزن شروع 👈 ۹۴

وزن هفته ی قبل 👈 پری

وزن امروز 👈 ۸۹.۶۵۰

وزن هدف 👈 فعلا ۶۰

۸۵۰ گرم کاهش در دو هفته 😑😑😑😑

الی جون ، تو هم نظرت و بگو لطفا

پری جان من هفته ی قبل پری بودم و روز قبلش یه پرخوری داشتم . واسه همین دقیقا مثه هفته ی قبلش بود . ابن هفته انتظار داشتم حداقل ۸۹ باشم. 

این هفتع رژیم و رعایت کردم کامل . فقط دو روز ورزش داشتم . روز آخر پری هم هستم . فک میکنی کاهش کمی که داشتم به خاطر ورزش بوده؟؟ 

بعد یه مطلب دیگه ، من چندین ماه قبل ه‍ی رژیم میگرفتم هی ول میکردم ، این آخریها هم هر بار میگرفتم تا ۹۱ پایین میومدم ، بقیش رو در حد دویست سیصد گرم کم می کردم ، خیلی کند می شد کاهشم . الانم احساس میکنم همونطوری شدم دوباره😢 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالله ب خودت😘

فدایی داری عزیزوووم😁

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@zizigoli     وزن اولیه:۷۸ وزن هفته گذشته:۷۳/۸۰۰ وزن امر ...

نه یه رژیم سم زدایی بگیر چند روز فقط میوه بخور یکی از بچه ها گرفته بود سه کیلو کم کرده بود تجربه خودمم روزه هست و اینکه از ساعت ۸ شب دیگه چیزی به جز اب نخور خیلی تاثیر داره تو کاهش

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام گلم🌸خدا قوت... خسته نباشی. ان شاالله که زودی لباس عافیت بر تن کنند...🙏🙏🙏 فردا وزنت ...

سلام عزیز دلم شما خسته نباشی😍

خدا همه مریضارو شفا بده😔

وزن شروع           وزن هفته قبل            این هفته    

۷۷                       💙                         ۷۱/۷۰۰

اضافه کردم یک کیلو😣 ولی کاری از دستم برنمیاد شاید از امروز بتونم ورزشمو شروع کنم.البته دیشب خورشت بادمجون خوردم اونم ساعت ۱۱.۵ تاثیر داره؟میخوای ۱۱.۵ دوباره وزن کنم؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
@zizigoli     وزن اول ۷۵.۳۰۰ وزن هفته قبل 🎈 وزن الان ۷۳🤕🤕من خودم میکشم بلاخره انگار ...

بله دیگه همینه وقتی از گروه جدا میشید 

@شیرین_آردا  

وزن اولیه       وزن قبل        وزن جدید     وزن هدف 

۸۰.۶۰۰             ۷۳.۳۰            ❣              ۶۰

سلام پری جون @pari95     وزن اولیه ۹۹  وزن هفته قبل ۹۴۷۰۰ وزن این هفته ۹۳۷۰۰ وز ...

سلام‌گلم مبارکه 🌷🌷🌷

افرین عزیزم❤❤👏👏👏👏👏👏

۱۰۰ تا کم کن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
والا شنیدم ک میگن برای پوست خوبه. روشن کنندگی و برای جوش. فک کنم با ماست باید قاطی کنی ولی تجربه ند ...

اها باشه عزیزم مرسی💕💋

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
خدا خیرت بده کاش زودتر میومدی میگفتی خاهر با هزار زور و بدبختی رفتم 50گرمم نشد خخخخخ😜😜😜😜

🤣🤣🤣🤣🤣غنیمته همونم 😂

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
اون حرکتایی که میگم بروو مهدیس👹👊 اونااا گلچین شده هس،   چند وقت بروو بعد یه مدت  ...

چشم عزیییزم😁😘

هر کدومشون رو از دو ست 25 تایی شروع میکنم

بعد چند وقت اضافه کنم؟ 

سمیه وقتی میگی دو. ست یعنی 25 تا برم بعدش بشینم یک نفس عمیق و دوباره 25 تا دیگه؟ 

مثلا اگه بتونم نمیشه همش رو پشت سر هم برم؟؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@شیرین_آردا       سلام وزن هفته قبل ۸۳ وزن این هفته ۸۴😔😔😔😔 دیدی بازم کم ...

عزیزم اشکال نداره من هفته ی پیش ۱۶۰۰ اضافه کردم 

این هفته ۱۳۰۰ کم 🤣ینی خودم ب خودم خندم میگیره 

غصه نخور این هفته خوب رعایت کن انشالله فته ی دیگه جبران میکنی 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
@pari95       سلام سرگروه جونم  وزن شروع:۹۴    ( ۴/۷) وزن هفت ...

سلام گلم چه عالی مبارکه❤❤❤👏👏👏👏👏

۱ کیلو دیگه کم کردی  ۱۰۰ تا از کالریت کم کن❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم