2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
عزیزم من حدود ۱۰/۱۲ساله باشگاه میرم سه ماهه شروع کردی عجله نکن

اهان امید وار شدم پس😍😍 پس منم میتونم بدوعم..کلا ففط تو کار پیاده روی ام فعلا دویدن اصلا نتونستم برم😉🙃🙃

منم چند سالی باشگاه رفتم ولی تردمیل نه دیگه با کرونا یکی گرفتم تو خونه حداقل ورزش کنم 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
ورزش روز هوازی و قدرتی نمیدونم چرا عکس ورزشم رو نمیتونم بزارم😐 ۲۰دقیقه حلقه زدم حرکت چرخش با چوب ...

عزیزم کدوم حرکت ها بیشتر برای شکمت تاثیر داشته؟ 

منم تازگی ها دارای شیکم شدم😢

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هولوی خوشگلم 

ببخشید شرمنده من چندروزی نتونستم گزارش بدم خونه تکونی دارم وقت نمیکنم 

ب بزرگی و خوشگلی خودت ببخش😁😘

از شنبه گزارش میدم انشالله چون از الان دیگه ب نت دسترسی ندارم 

رژیمم و کامل رعایت میکنم 😘

@شیرین_آردا  

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
اهان امید وار شدم پس😍😍 پس منم میتونم بدوعم..کلا ففط تو کار پیاده روی ام فعلا دویدن اصلا نتونستم بر ...

اره برا اینطور وقتا خوبه من بعد کرونا ازش استفاده میکنم یکی هم بعد زایمانم تا شش ماه آنقدر بچم بد قلق بود نشد باشگاه برم تو اون شش ماه هم استفاده میکردم

@نازلی_سخن_نگفت  

صبحانه:نان لواش2کف دست+پنیرخامه ای2قاشق غ

ناهار:جگرگاوی+1لواش درسته. 😡😡😡

شام:میوه واجیل 

جمع کالریم1350

مجاز:1320

😑😑😑

امشب انگاری شیطون رفت جلدم خوردم هی. 😑😑😑

ورزش:30دقیقه رقص20تا درازنشست وپروانه

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزدلم،،خوبی؟

سهیلا میگم چرا کالریتو چنتا فست هست؟چند پست قبلترا دیدم نحوه بستن کالریتو ک ب یکی از بچه ها میگفتی😯

فست ۵۰۰،،۷۰۰داشتی ۹۰۰داشتی،،روز آزاد هم بود

چطوریاس مگه؟

اذیت نمیشی؟

چقد سوال پرسیدم😅

به حکمتش دل بسپار 🌿
😁😁😁😁 شکمتونو میخام آسفالت کنم.. اره اون ورزشاا چربی شِکن هستن😅 همشوو یهوو بالا نیار..نصف و ...

سمیه جون به منم بگو ورزش هارو💖

کنجگاو 😜شدم ببینم چی بوده 

منم شکمم نیاز به حرکت داره😐یادش بخیر یک زمانی فقط ذهنم مشغول رونام بود😆الان شکمم🤕

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
اره برا اینطور وقتا خوبه من بعد کرونا ازش استفاده میکنم یکی هم بعد زایمانم تا شش ماه آنقدر بچم بد قل ...

خیلی عالی افرین به اراده ات💗

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

گزارش#  

چالش۸۶# روزه 

@سمیه1396  

سلام عزیزم 

صبحانه: یه لیوان آب+۲ کف دست نان تافتون+تخم مرغ نیمرو:۲۲۸کالری

ناهار: یه لیوان اب+یه کف دست نان تافتون +یه لیوان آبگوشت+۳ قاشق کوبیده آبگوشت+سبزی خوردن:۲۴۱کالری

شام : یه لیوان آب+یه کوبیده +سالاد کاهو بدون سس:۲۶۳کالری

میان وعده: انگور+هندوانه+شلیل+کنجد+خیار:۳۲۰کالری

کالری مجاز ۱۰۶۰

مصرفی ۱۰۵۳

آب ۸ لیوان👍

مولتی ویتامین 👍

چالش چوب👍

۳۰ دقیقه پیاده روی👍

🎈🎈🎈هستم ورزش بیشتر نمی تونم 😊

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
فدااات الگو😍😘 ای بابا همش که خراب😑 آهااان تا دهم پس میرم مرسی ...مثلا به هر کدوم ۵تا اضافه کنم ...

منم بگید ورزشارو طبلمو کوچیک کنم ☹

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
نگاه کن پری جون😅من که ولت نمیکنم😬 پس شد برای باس، ن فرمدهی بدون خوردن حجم دهنده؟  شکم ...

خخخ شیطون🔫😈😬 

عزیزم در خدمتم 😘😘

افرین درسته👌

دراز نشست رو میتونی بزنی؟ 

تقریبا ۳ روز در هفته شکم کار کن قشنگ نتیجشو میبینی

یه چالش واسه با سنت انتخاب و طبق اون انجام بده میتونی عکس بندازی و متوجه تعقیراتت بشی

یک ساعت بعد و قبل ورزشت چیزی نخور 

چای سبز و اب میتونی بخوری 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عیزم لینک هایی ک توی تاپیک ورزش هست غیرفعاله. میشه واسه حجیم کردن ران برنامه معرفی کنی

عزیزم واست عکس ورستادم دوبار یه عالمه چرخید و ارسال نمیشد اومد برات؟

اخر شب تست میکنم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خخخ شیطون🔫😈😬  عزیزم در خدمتم 😘😘 افرین درسته👌 دراز نشست رو میتونی بزنی؟  تقریبا ۳ ...

😂 😂 😂 😂 خیر ببینی ننه جانم🤗😘👵

آره دراز و نشست رو تازگی ها در حد نصفه (همینقدر که به شکمم فشار بیاد) میتونم برم

باشه پس من رفتم که ببینم چی میشه ورزشام دیگه 🤪😅

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

۶۲# رومانده تاهدف

آب.قبل# ازغذا

ناشتا.اب گرم.خاکشیر.گلاب.ابلیمو.

صبحانه.نان جو.پنیر.ر غن زیتون.شیره خرما

میان و.گل کلم وهویج.

ناهار.خوراک دال عدس.باکلم لقمه گرفتم.وسالاد وسبزی.کشک ورطب.لیمو

میانوعده.انگور.شلیل.زردالو.سیب.پسته.بادام.عسل.خارک

شام.نون تفتون محلی

مجاز۱۴۲۰

مصرفی۱۲۵۰