2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288429 بازدید | 36895 پست
من عاشق شکلات تلخم اما وقتی ی کم بخورم هی دلم میخاد باز بخورم یعنی تا ته شکلاتو درنیارم ولش نمیکنم😂

من خیلی دوس دارم ولی نهایت ۹ گرم در روز بخورم ۸۵ درصد میتونم بخورم  😁۹۹ درصد اصلا نمیتونم😷

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@pari95  

سلام پری جون ، یه پیشنهاد ، کاش می شد یکی از قوانین این می بود که زمانی که گزارش شب رو میدیم هم گروهی هامونو هم تگ کنیم ، تا هم همدیگر و بشناسیم و هم بتونیم به هم انگیزه بدیم .گزارش همدیگرو ببینیم و خلاصه تعامل توی گروه بیشتر شه . 

هر 5کیلو کاهش باید 100تا از مجازت کم کنی عزیزم

ممنون 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
🔸خوردن مقادیر کمی شکلات تلخ می تواند سلامتتان را تقویت کند. از بهبود خلق و خو تا کمک به بهبود یافتن ...

مگه نمیگن چاق میکنه من عاشق شکلات تلخم از روزی ک رژیمم نخوردم

خدایا شکرت 🌸

گزارش# شیردهی# ۷۰رورتاجذابیت#  

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

صبحانه 👈۱۰گرم بربری+ یک سفیده تخم مرغ نیمرو با روغن خیلی کم+ ۳۰گرم سویا پروتئین👈۱۶۵

میانوعده👈 ۲تاخیار👈۲۱

ناهار👈 ۵۰ گرم زیتون+ ۲لیوان ماست+ سبزی خوردن👈۲۹۵

میانوعده 👈یه قاچ هندوانه👈۸۵

شام 👈۳۰گرم سنگک +۳۰گرم پنیر+ ۱گردو👈 ۲۱۴

مصرفی۷۸۱

مجاز۹۰۰

تا آخرشب باشیرخرما پرمیکنم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

ورزش ها

چالش چوب ✔

چالش پلانک و کرانچ✔

۱۰۰پروانه ✔

۱۰۰طناب✔

خدا بخواد میخوام برم پیاده روی کوه خضر 😛

@سمیه1396  

سلام

عالی عالی عزیزم ممنون

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیز دلممم خوبی😚😚 مرسی ک به یادمی دل به دل راه داره گلم.اره احتمالا که بخاطر همینه  ور ...

چ جوری بالاببرم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام عزیزم #چالش۸۶روزه ورزش نیم ساعت پیاده روی  اب ۸ لیوان کالری مجاز۱۵۰۰ کالری مصرفی ...

بلهههه هم خیلی نون هم کلوچه هم سرخ کردنی همه در یک رووووز

باز همین که خودت می دونی و مچ خودت رو می گیری خیلی خوبه عزیزم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
صفحه ۴۵۵😘

دیدم عزیزم چون خودت میدونی خوب نبود دیگه چیزی نمی گم فعلا... این هفته پایبندتر باش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز