2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
من عاشق شکلات تلخم اما وقتی ی کم بخورم هی دلم میخاد باز بخورم یعنی تا ته شکلاتو درنیارم ولش نمیکنم😂

من خیلی دوس دارم ولی نهایت ۹ گرم در روز بخورم ۸۵ درصد میتونم بخورم  😁۹۹ درصد اصلا نمیتونم😷

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام یه سوال دارم من‌این هفته که خودمو وزن کردم کمتر شد وزنم  بازم کالریم طبق روال قبل باید باش ...

هر 5کیلو کاهش باید 100تا از مجازت کم کنی عزیزم

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

@pari95  

سلام پری جون ، یه پیشنهاد ، کاش می شد یکی از قوانین این می بود که زمانی که گزارش شب رو میدیم هم گروهی هامونو هم تگ کنیم ، تا هم همدیگر و بشناسیم و هم بتونیم به هم انگیزه بدیم .گزارش همدیگرو ببینیم و خلاصه تعامل توی گروه بیشتر شه . 

هر 5کیلو کاهش باید 100تا از مجازت کم کنی عزیزم

ممنون 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

گزارش# شیردهی# ۷۰رورتاجذابیت#  

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

صبحانه 👈۱۰گرم بربری+ یک سفیده تخم مرغ نیمرو با روغن خیلی کم+ ۳۰گرم سویا پروتئین👈۱۶۵

میانوعده👈 ۲تاخیار👈۲۱

ناهار👈 ۵۰ گرم زیتون+ ۲لیوان ماست+ سبزی خوردن👈۲۹۵

میانوعده 👈یه قاچ هندوانه👈۸۵

شام 👈۳۰گرم سنگک +۳۰گرم پنیر+ ۱گردو👈 ۲۱۴

مصرفی۷۸۱

مجاز۹۰۰

تا آخرشب باشیرخرما پرمیکنم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

ورزش ها

چالش چوب ✔

چالش پلانک و کرانچ✔

۱۰۰پروانه ✔

۱۰۰طناب✔

خدا بخواد میخوام برم پیاده روی کوه خضر 😛

@سمیه1396  

سلام

عالی عالی عزیزم ممنون

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیز دلممم خوبی😚😚 مرسی ک به یادمی دل به دل راه داره گلم.اره احتمالا که بخاطر همینه  ور ...

چ جوری بالاببرم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام عزیزم #چالش۸۶روزه ورزش نیم ساعت پیاده روی  اب ۸ لیوان کالری مجاز۱۵۰۰ کالری مصرفی ...

بلهههه هم خیلی نون هم کلوچه هم سرخ کردنی همه در یک رووووز

باز همین که خودت می دونی و مچ خودت رو می گیری خیلی خوبه عزیزم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
صفحه ۴۵۵😘

دیدم عزیزم چون خودت میدونی خوب نبود دیگه چیزی نمی گم فعلا... این هفته پایبندتر باش