2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
میگم شماتورژیم اصلاشیرینی اینانمی خوردین

من عاشق شيريني ام مخصوصا خامه اي چند وقت يبار ميخورم تنها چيزي كه نتونستم كامل حذف كنم شيريني بود كه فقط تونستم ٣ ماه حذف كنم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیتونم شمارو ریپلای کنم😥

بعضی پیاما اینجوری میشه  که ریپ نمیشن، به جاش  یه  پیام دیگه ام را ریپ کن..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گریه شوقه ک برگشتی😍

عزیزممم😊💚

من فکر کردم به خاطر وزنت هس😂😂😂خاستم جفت پاا بیام سراغت😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چه ورزشی گلم ...

اولش تي ار ايكس ميرفتم 

بعد ورزشمو عوض كردم ايروبيك  رفتم ققط بپر بپرو زنجيره نبود ايروبيكم با دمبلو چوبو هالتر خيلي باهامون كار ميكرد مربي شكم پهلو خيلي كار ميكرد تقريبا نصف هوازي نصفه تايم قدرتي كار ميكرديم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

📣📣📣📣📣📣📣📣

بچه هاااااا

لطفااا داخل تاپیک وزن، به غیر از سرگروه هاااااا... کسی دیگه مطلب متفرقه نزاره.... 

هر سوالی ، حرفی، سخنی، مطلبی، هسسس، همینجاا بپرسید..

الهه هزار بار گفته، ولی بازم کووو گوش شنواااا😑

@لولیتا_ناباکوف  

عزیزم مرسی که این چند روز مواظب بچه هام بودی😁

💚💚💚💚🌸🌸🌸🌸🌸💚💚💚💚💚

عزیزممم😊💚 من فکر کردم به خاطر وزنت هس😂😂😂خاستم جفت پاا بیام سراغت😂😂😂😂😂

نه اون که کاذب بود امروز پریود شدم

دلم تنگ شده بود برات💖

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

@pari95  

گزارش#  

۷۱ روز تا هدف😍 (چالش ۸۶ روزه بدون تقلب )💪

صبحانه = بعد از چالش سرکه سیب، خرما و شیر + گردو

ناهار= تخم مرغ آبپز + کاهو + گوجه + لیمو ترش   

میان وعده=آجیل+کشک+ هلو+ گیلاس 

شام= خوراک مرغ و هویج+ نان جو

آب=۸ لیوان✔

ورزش= ۳۰ دقیقه پیاده روی سریع✔

چالش چوب✔

چالش حذف قند ✔

مجموع کالری مجاز و مصرفی=۱۸۰۰

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
۹۰۰ میشه ،، همون منهای ۲۰۰ ،، 😅 

گزارش# شیردهی# ۷۲روزتاموفقیت#  

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

ناشتا 👈یک لیوان سرکه سیب و آب

صبحانه 👈۱۰گرم سنگک🍞+۳۵گرم پنیر🧀+۱گوجه🍅+۱مویز🍇+ چای سبز🍵👈۱۲۵

میانوعده👈 سیب🍎👈۴۱

ناهار 👈معجون🍹(نصف موز+۱۰گرم عسل+۳خرما+۱۵گرم سه شیره+۲۰گرم بادام و پسته و گردو کنجد+یه دونه بیسکوییت مادر)👈۴۰۱

میانوعده👈 نصف لیوان آب پنیر 🥃بعد از ورزش قدرتی👈۳۳

شام👈 ۲۰گرم سنگک 🍞+۱۳۰گرم بورانی اسفناج🥣👈۲۷۹

میانوعده👈 یه لیوان شیرپرچرب🥛 (شیردهی)

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

آب ۸لیوان

💚💚💚💚💚

مصرفی۸۷۸

مجاز۹۰۰

💚💚💚💚💚

ورزش ها

بیس دیقه حلقه✔

شنا دیواری ۳*۲۰✔

چالش چوب ۲*۴۰✔

چالش پلانک ۴دیقه✔

چالش کرانچ و زیرشکم ۱۴۰✔

اسکات بادمبل ۳*۲۰✔

خدا بخواد یه ساعت میخوام برم بوستان بانوان پیاده روی و کار با دستگاهاش 😛 

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

انگیزشی# هرچه سریعتر به هدفم میرسم 💪قبل از چالش ۸۶روز 💪 رکورد طلایی ها رو جابجا میکنم💪من میخوام پس میتونم💪

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

اینم اولین گزارشم برای گروه سبز پر و پیمون...

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

باشد که رستگار شوم 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

💚💚💚💚💚💚💚تا درودی دیگر بدرود☺☺️🤗

@سمیه۱۳۹۶

گزارش# شیردهی# ۷۲روزتاموفقیت#   💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 ناشتا 👈یک لیوان سرکه سیب ...

عزيزم اب پنير چيه؟

گزارش# @pari95  جووونم❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
بچه های فعال و قوی گروه زرد توجه کنید 📢📢📢📢📢 مهدیه جان برای یه هفته ی دیگه هم وقت ندارن سایت بی ...

سلام نازلی جون امروز من فقط صبحانه توردم الانم شام بسی پرکالری ک همون نودل باشه فقط یه چیزی نودل رو تو کرفس زده نودل فقط ولی من کلی چیز اضاف میکنم بهش دقیق نمیدونم چند کالری خوردم احتمالا همون ۱۱۶۰کالری محازم پر شده باشه برا همین تاشب چیزی نمیتورم و اینکه امروزا گزارش نمیدم گل پروفم رو هم الان درست میکنم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
نه عزیزم ایشون سرگروه موقت زرد هستن

خداحافظی کن ک تنها بشم😂😐برام بسه تو قلب تو جا بشم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50