2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287838 بازدید | 36895 پست
نوش جووونت @فندق_فسقلی     من امروز رفتم حموم ولی الان باز ی کم پری اومد😩 فردا بنظرم ...

دشمنت بی جون😘

منم الان از حموم اومدم بیرون😅

روز چندمی؟،،،وزن نکن فردا البته اگه بتونی😁😁

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@sepiiiiiideh  

@بامدادخمار  

من سه روزه ک پریودم بنظرتون فردا وزن کنم یانه

دوره من ۴یا ۵روزه اس

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
من بخاطر بی احتیاطی خودم سقط شد بچه م. دست تنها اثاث کشی کردم. شب خیییلی خسته بودم رو شکمم خوابیدم و ...

عزیزم متاسفم برای سقط بچه ات اما حتما دلیلش اثاث کشی و بلند کردن وسایل سنگین بود وگرنه فکر نکنم دلیلش رو شکم خوابیدن باشه چون ماه های اول رو شکم خوابیدن مشکلی نداره من تا ماه هفتم رو شکم میخوابیدم ناخودگاه ماه اخرم چون شکمم اجازه نمیداد وگرنه بازم ناخودگاه میرفتم رو شکم....اینو گفتی یاد خودم افتادم....انشالله بعد رسیدن ب وزن ایده ال یه بارداری و زایمان موفق داشته باشی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اره عشقم خيلي بهترم انتي هيستامينو خوردم ابريزشمو كيپي بينيم خوب شد  خيلي ميترسيدم كرونا ...

خداروشکر ک خوب شدی.

ن بابا گفتم ک سرماخوردی

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
دشمنت بی جون😘 منم الان از حموم اومدم بیرون😅 روز چندمی؟،،،وزن نکن فردا البته اگه بتونی😁😁

عافیتت باشه خانوم گل.

چهارشنبه شبش شدم. یعنی انروز سه روز و نصفیه. 

نمیتونم وزن نکنم که.

حالا خوبه ترازو ندارم وگرنه دم ب دیقه روش بودم😆😁

خداروشکر ک خوب شدی. ن بابا گفتم ک سرماخوردی

🤗🤗🤗

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

وای چقدر بد 😣چندوقتش بود بچه الهی بمیرم چرا دست تنها بودی شهر غریبی توام؟

خدانکنه عزیزم.

همون روری ک فوت شد میرفت تو 7ماهگی.

ن والا شهر غریب نیستم.

مادر و خواهر ندارم. 

مادرشوهرمم تشریف اورد تا سه روز فقط رو پیکنیک براش کوفت درست میکردم با اون حالم. نگفت میرم غذا درست میکنم بیایین بخورین. ی دونه قاشق هم جابجا نکرد برام بی عاطفه.

عزیزم متاسفم برای سقط بچه ات اما حتما دلیلش اثاث کشی و بلند کردن وسایل سنگین بود وگرنه فکر نکنم دلیل ...

قربونت عزیزم لطف داری.

اره خب وسیله هم جابجا میکردم. از صبح سرپا بودم تا اخرشب. دیگه نا نداشتم. همون روز ک فوت شد تازه میرفت تو 7ماهگی.

اولش خودمم نفهمیدم از چی بوده چون دکترا تشخیص ندادن. گفتن اگه میخای دقیق بدونی بچه تو بفرستیم تهران کالبدشکافی شه.

منم گفتم بابا ولم کنین حالا ی جنین مرده رو بفرستم اونهمه هم هزینه کنم ک چی. شوهرم برد خاکش کرد😳.

ولی بعدش ک دوران افسردگیم تموم شد فک کردم یادم اومد اون شبی ک خوابیدم رو شکمم بچه م خیییلی تکون خورد. من ذوق کردم گفتم داره بازی میکنه و بیهوش افتادم از خستگی خابم برد. ندونستم داره جون میکنه بچه م.  گاهی اوقات میگم خدایا منو ببخش.ناخواسته اینکارو کردم.

گزارش# شیردهی# ۷۶روزتاموفقیت#  

💙💙💙

ناشتا سرکه سیب و اب

صبونه 👈بربری+ لواش+ پنیر +هندونه 👈🙈۶۱۲

ناهار👈 سیب+ زردالو👈۱۲۰

شام👈 ۲تاتخم آپز +گوجه+ خیار👈۱۸۰

خاک تو سرم بدجوری ولع صبونه ی پر نون کردم هر روز یه کف دست میخوردم عقده کردم انگار امروز هم بربری هم لواش خوردم عقده ای ک بهم میگن☹ خداکنه تاشب گشنم نشه دیگه 😣 فک کنم ناشتا سرکه خوردم بیشتر ضعف کردم 

خداکنه فردا وزن زیاد نکنم سکته میکنم

آب و دمنوش ۸لیوان

مصرفی ۹۱۲

مجاز۱۰۰۰

ورزش فقط هوازی حوصله ی قدرتی مدرتی و زور زدن ندارم 

دوس دارم بخوابم فقط این وروجک نمیذاره🤦‍♀️😟

حلقه

پیاده روی 

طناب 

پروانه 

خستم زیزیگولی 😩

@zizigoli  

قربونت عزیزم لطف داری. اره خب وسیله هم جابجا میکردم. از صبح سرپا بودم تا اخرشب. دیگه نا نداشتم. همو ...

😭😭😭😭😭الهی بمیرم ۷ماهش بود چقدر طفلک معصوم جاش تنگ شده بود انشاالله زود بیاد تو دلت عزیزم

😭😭😭😭😭الهی بمیرم ۷ماهش بود چقدر طفلک معصوم جاش تنگ شده بود انشاالله زود بیاد تو دلت عزیزم

عزیزمی.

وقتی دنیا اومد دیدمش. دماغش ب خودم رفته بود. سربالا بود قربونش بررررم😄😄😄.

مررررسی گلم