2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287838 بازدید | 36895 پست

گزااارش#  

@pari95 🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
آره به این تاحالا فکر نکرده بودم چشم همینکارو میکنم

چشمت بی بلا.

امضا و مروفایل خیلی تو انگیزه تاثیر داره.

همینکه گروهت عوض میشه و هرهفته عددهای امضات کم میشه. خیلی لذتبخشه.امتحان کن😊

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#   @zizigoli     81روز# تا موفقیت سلام خوبید .من صبح دیر بیدارشدم نتون ...

عالی خیلی خوبه صبح ها اگه دیر بیدار شدی حتما شده باشه یه خرما هم بخور خوب کاری کردی حداقل خرما و چای خوردی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
🙁آره انقد سرم گرم دختری بود ک حواسم نبود

بنظرم اینا بهونس عزیزم. 

منم یه پسر شلووووووغ دارم اما یادمه همه چی. حالا خودم جهنم مشکلات ۲۰ نفرم یادمه🙃

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@pari95  

پری جان من گزارشمو یه کم دیرتر میدم مهمان بودم نمیشد بچمو بخوابونم میدم گزارشو 🤗😘😘

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
@zizigoli       گزارش#   روز# ۸۰چالش ۸۶ روز ❤❤❤❤❤ صبحانه ۲/۵ کف دس ...

تشکر خیلی خوب رعایت کردی ولی بربری کالریش بالاست بیشتر از دو کف دست نخور اگه اشتباه نکنم ۴۰ گرم نون بربری میشه یک و نیم کف دست 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@شیرین_آردا     سلام عزیزم گزارش امروزم  صبحانه : یک لیوان شیر سهمیه شیرده ...

عزیزم قندو حذف کن. چالشو چرا نمینویسین؟!

مامارونی هم سعی کن برسونی به یه لیوان

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
بله ،ببخشید . صبحانه نان تست2عدد و یه قوطی کبریت پنیر و خرما 240کالری میان وعده زردالو 3عدد و شلیل ...

❣❣❣

سلام سرگروه جونی 😘😘 گزارش# مجاز :۵۰۰ کالری مصرفی :۵۸۷ کالری  صبحانه :پنیر ،عسل،نان »»» ...

سلام عالی عزیزمممم مرسی😘😘😘

گزارش# @zizigoli   کالری مجاز👈500 کالری مصرفی👈500 آب👈7لیوان ناشتا👈دارچین و لیمو ...

خیلی سالم خوردی ماشاالله 😍😍😍

برای این هفته میزارن؟

میشه بخونین؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

@مامان_الیساهستم2  

سرگروه جونم من تا غروب رعایت کردم ولی چون اعصابم خراب شد باز هر چ دم دستم بود خوردم بخاطر همین الان گزارش نمیدم ببخشید😔😔😔😔😔🙏🙏🙏🙏🙏

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
سلام سلام #فست #گزارش هشتاد روز و خورده ای مانده ب حذابیت صبحانه:دوکف دست نان بربری+یک واحد پنیر+یک ...

عالیهههه یلدا جووون👌👌👌❤❤❤

زود بخواب امروز ک نری انتحاری بزنی😂 

روزای دیگه آخرشب ی لیوان شیر بخور با خرما جلوی گرسنگی رو میگیره💃💃