2777
2789
عنوان

اینا چیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی مواظب باش به چند تا دعا نویس نشون بده اصلا نسوزون گاهی اثر طلسم دوچندان میشه وقتی یهو تغییر کرده ...

اگه دور کنم از خونه م چی؟

بندازمش تو جوب آبی تو سطل آشغالی

آخه هر چی هست از نزدیک جواب میده که گذاشته تو بالشت

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
وای این چیه ترسیدم😧پناه برخدا🌻🍃

برو از مادرشوهرم بپرس😂

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
درسته ماهم داشتیم نه چهار تا تو یه بالشت دیگه یه ریزه هم از اینا نبود اصلا بالشتام از اینا پرنشده آ ...

عزیزم بهتر نیست زنگ بزنی با مادرت مشورت کنی    اگه کسیوسراغ داشته برا اطمینان خاطر ببریش باطل کنه برات

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤

به شوهرت و خانوادش نگو همچین چیزی پیدا کردی

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
بابا اینا ابره که تو بالشارو پر میکنند خب داده لحاف دوزی پر کردن اینارو هم گذاشتن ..من از اینا دیدم ...

منم دیدممممممم بخدا

چرا نمیفهمی میگم بالشتارو مادرشوهرم پر کرده 

اصلنم از اینا توش نیست از اینا پر نکرده یه چیزای نرمه ی دیگه 

حدست درست هست ،خواهر من تو ماشین شوهرش تو کاپوت تخم مرغ پیدا کرده بود ،تو بالش کاغذ از خونه پدرشوهر ...

منم دوبار تو حیاطمون(هنوز کاشی کاری نشده داغونه ) تخم مرغ پیدا کردم شکوندم به شوهرمم نگفتم

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌
خب بهش بگومامان بالشارومیشتم ایناروپیداکردم

اها اونم گردن میگیره استاده قسم دروغه

ضمنا باهاشون قطع رابطه م

داشتن از من یه روانی میساختن

منم از تو بالشتام دعا پیدا کرده بودم مال چند سال پیشه.

الانم میدونم برام دعا نوشتن خودم با چشم خودم دعاهارو دیدم ولی شوهرم ازم گرفتشون.

میخوام طلاق بگیرم اما انگار نمیتونم کاری انجام بدم خود شوهرم چند روز پیش از دهنش در رفت که دهنتو میبندم.

نمیدونم باید چیکار کنم.

عزیزم بهتر نیست زنگ بزنی با مادرت مشورت کنی    اگه کسیوسراغ داشته برا اطمینان خاطر ببریش ب ...

مامانم گفت بیار ببینم حالا عمه ها دیگم هستن

اگه دور کنم از خونه م چی؟  بندازمش تو جوب آبی تو سطل آشغالی آخه هر چی هست از نزدیک جواب میده ...

ببین بهترینش اینه اولا به یکی که جادو جنبل بازه اینکارس نشون بدی فقط بگی باطل کنه از شهرتون جایی پیدا کن پرس و جو کن تو خیابون پیدا میکنی زن های محله های قدیمی شهرتون احتمالا بشناسن

اصلا سرخود کاری نکن یهو یه بلا میشه نزن به نجسی و اتیش حواست باشه

حرز امام جواد بگیر برای خودت و شوهرت نمازش رو خودت به نیابت دوتاتون بخون بندازید گردنتون به اذن خدا کسی کاری نمیتونه بکنه

برام یه صلوات بفرستید🤗انشالله گره همه مشکل ها باز شه❤