2777
2789
عنوان

اینا چیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 114 پست
😂😂 ما هم مهمون داشتیم بد موقع اومد در خونه به بهونه اینکه اشتباهی فکر کردن نامه پست برا ماست رفتم ...

خوب حالا درکم کردی.اینجا که پست اکثرا  نمیاره دم در تاز زنگ میزنه بیاید ببرید  با شوهرمم آشناس. خودمم چند بار خاستم باطل نامه بگیرم اینترنتی ولی بعد که سبک سنگین کردم پشیمون شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب حالا درکم کردی.اینجا که پست اکثرا  نمیاره دم در تاز زنگ میزنه بیاید ببرید  با شوهرمم آ ...

با دوستی اشنایی هماهنگ کن بیاره برا اون یا حتی همسایتون چیزی خیلی فکرتو باز کن بابا میشه

برام یه صلوات بفرستید🤗انشالله گره همه مشکل ها باز شه❤
با دوستی اشنایی هماهنگ کن بیاره برا اون یا حتی همسایتون چیزی خیلی فکرتو باز کن بابا میشه

من شرایطم طوری نیست که بشه. سعی میکنم یکی رو پیدا کنم که تلفنی برام دعاهارو باطل کنه فکر کنم تنها روشم همینه.

خب بنظرت بندازم دور یا بسوزونمش

بنداز سطل زباله بیرون از خونه 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

[QUOTE=141924720]منم دوبار تو حیاطمون(هنوز کاشی کاری نشده داغونه ) تخم مرغ پیدا کردم شکوندم به شوهرمم نگفتم[/QUOTE خواهرم مینداخت تو جوی آب روان

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی