2777
2789
عنوان

اینا چیه+عکس

1847 بازدید | 114 پست

سلام من سه ساله ازدواج کردم کلا بچه های مادرشوهرم ازش هم میترسن هم حساب میبرن هم خط قرمزشونه خواهرو مادرشون اینا

بطوریکه بخاطرشون حاضرن هم زنشونو کتک بزنن هم ولش کنن اصن زنو چیزشون حساب نمیکنن ینی بره و قهر کنه نه دنبالشون میرن نه بهش زنگ میزنن 

همه جا هم باید با خانواده ی شوعر رفت وووو

ولی دومادشون برعکس همه جا با خودشونه و مطیع و کلفت

واقعا عجیب بود برام

البته تو نامزدی شوهرم به شدت مطیع من بود و بهم علاقه ی شدیدی پیدا کرده بود یهو بعد ازدواج بعد اینکه وسایلمونو آوردیم خونمون  از این رو به اون روشد سرم داد زد و بحث و بی احترامی سر هیچی

واقعا دلم شکست بعدشم همواره بحث های بیخودی و متعدد

یا میگفت میام خونه سردرد میشم

بیحال میشم دلم میگیره

خودمم بدتر از اون

مادرشوهرم بشدت اهل دعا و جادو جنبله 

نگید تهمته اخه عمم هستش میشناسمش

الان بعد سه سال امروز یهو به سرم زد بالشتارو باز کنم یه کم پر بارشون کنم (دوتا بالشتایی که مادرشوهرم داده بود)

تو یکی از بالشتا این چهار تا چیز درازو پیدا کردم و دیگه هیچی از اینا نبود توش حتی یه ریزه

که بگم آره اتفاقی اومده

فقطم تو یه بالش اونم چهارتا

مخم سوت کشید بالشتایی هست که همیشه تو دست و بالمه

همیشه یا من شوهرم استفاده میکنیم

بنظرتون حدسم درسته؟

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

ایناست اصلنم این رنگی و این مدلی تو هیچکدوم از بالشتا نبود

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه منتظر چی هستی

ینی چی

خب چیه؟عجباااا

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

منم اعتقادی نداشتم به جادو و.....اما ازاین موجود دوپا هرچی بگی برمیاد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
این چیه یعنی    

نمیدونم هر چی هست مربوط به جادو جنبله

چون بشدت مادرشوهرم جادوییه