2777
2789
عنوان

اینا چیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 114 پست
ببین کار تو نیست سخته یکی دیگه بگو بنویسن نمازشم به نیابتت بخونن چرا میکشی خودتو الکی اونا که وارد ت ...

من اگه دسترسی به ملا داشتم که میگفتم یه سر کتاب برام باز کنه ببینم چیکارم کردن.دلت خوشه خواهر مجبور بودم که خودم نوشتم

اره خیلییی خوبه منم قربون امام رضا و امام جواد برم خیلی کمکم کردن

پس بهتره این کوفتیارو بدم آب روون

نمیدونم چرا انقد ازشون ترسیدم

سه ساله باهامن اما یه روز دیگه هم طاقت ندارم تو خونه م باشن

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه دسترسی به ملا داشتم که میگفتم یه سر کتاب برام باز کنه ببینم چیکارم کردن.دلت خوشه خواهر مجبور ...

مگه من داشتم مجازی سفارش دادم جدا از اون حاج اقا میشناختم قرانی کار میکرد برام سرکتاب گرفت الان مریضه البته

برام یه صلوات بفرستید🤗انشالله گره همه مشکل ها باز شه❤
اگه میخوای دعا باطل شه باید ببندی به بازو 

برا شوهرم گردن آویز نقره س

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
پس بهتره این کوفتیارو بدم آب روون نمیدونم چرا انقد ازشون ترسیدم سه ساله باهامن اما یه روز دیگه هم ...

بنداز اب روون دعا رو معمولا میندازن اب روون بهترینشه اون کارا که گفتم حتما بکن اجنه از خونت برن

بنداز اب روون دعا رو معمولا میندازن اب روون بهترینشه اون کارا که گفتم حتما بکن اجنه از خونت برن

حتما عزیزم ممنونم

برا شوهرم گردن آویز نقره س

بازو بند برو بخر از مغازه هایی که قران و تسبیح اینا میفروشن دارن هم گردنبند چرمی هم بازو بند بخر جفتتون ببندین دعا رو بذار توش

بازو بند برو بخر از مغازه هایی که قران و تسبیح اینا میفروشن دارن هم گردنبند چرمی هم بازو بند بخر جفت ...

حتما میخرم آره دیدم برا مامانمم گرفتم برا خودمم میخرم

مگه من داشتم مجازی سفارش دادم جدا از اون حاج اقا میشناختم قرانی کار میکرد برام سرکتاب گرفت الان مریض ...

مجازی سفارش دادی اومد در خونت. بعد که شوهرم بفهمه باید چیکار کنم؟ همینجوری دعا از سر و کولم میریزه فرض کن بفهمن دارم دعاهاشونو باطل میکنم ببین اونوقت چیکار میکنن.

من یه جایی خوندم برای اینکه اثرطلسم ازبین بره سوره بقره رو باصدای بلند بزاری توی خونه پخش بشه. ومعم ...

حالا مشکل من این کوفتیاست که از خونه بره بیرون

مجازی سفارش دادی اومد در خونت. بعد که شوهرم بفهمه باید چیکار کنم؟ همینجوری دعا از سر و کولم میریزه ف ...

😂😂 ما هم مهمون داشتیم بد موقع اومد در خونه به بهونه اینکه اشتباهی فکر کردن نامه پست برا ماست رفتم اونم گذاشتم شکمم اومدم بالا من دوست پسرم عموش جن داشت مادرش دعا جادو میکرد به اذن خدا در امان موندم